Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>DP=2024$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 365
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Digital-менеджмент [Електронний ресурс] : метод. реком. для практичних та семінар. занять для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. С. І. Міненко. - Харків : [б. в.], 2023. - 34 с. - Бібліогр.: с. 31-32

Кл.слова (ненормовані):
діджиталізація економіки -- управління проектами -- управление проектами -- диджитализация экономики -- підприємницька діяльність -- предпринимательская деятельность -- цифрові технології -- цифровые технологии
Анотація: Мета методичних рекомендаційз дисципліни "Digital-менеджмент" полягає в створенні оптимальних умов для поглибленого вивчення студентами сучасних тенденцій та інструментів управління цифровими технологіями. Ці рекомендації спрямовані на активне застосування практичних завдань, розвиток командних навичок, використання сучасних інструментів та створення умов для самостійного навчання, що дозволяє студентам не лише отримати теоретичні знання, але й набути практичний досвід у сфері цифрового управління.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Міненко, Софія Іванівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

2.


   
    Elements of analytical geometry a line on the plane [Electronic resource] : guidelines for Students Studying a Course of Higher Mathematics in English for the first (bachelor) level of higher education Specialty 281 Public Management and Administration / State Biotechnological University ; comp.: Natalia Smetankina, A. Pak, T. Sychova. - Kharkiv : [s. n.], 2024. - 21 p.

Анотація: Basic definitions of Analytical Geometry (a straight line on a plane, second order curves) are given. The connection between different forms of line equations is shown. It is recommended for students studying mathematics in English.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Smetankina, Natalia \comp.\
Pak, Andrey \comp.\
Sychova, Tatiana \comp.\
State Biotechnological University


Знайти схожі

3.


   
    HR-менеджмент та стратегічне лідерство [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 073 Менеджмент / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. О. В. Грідін. - Харків : [б. в.], 2024. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 168-172

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- упрпавління -- управление -- лідерство -- лидерство -- підготовка кадрів -- подготовка кадров
Анотація: Методичні вказівки для вивчення дисципліни «HR-менеджмент та стратегічне лідерство» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання. Методичні вказівки містять також питання до заліку, методи контролю знань, глосарій та список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів, що одержують освіту за іншими спеціальностями, а також для науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


   
    Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Electronic resource] : monograph / Lydia Kondrashina [et al.] ; Sumy National Agrarian University, State Biotechnological University, National University of Food Technologies, Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science, Taraz State University named after M Kh Dulaty. - Kharkiv : [s. n.], 2024. - 255 p. - Bibliography : p. 218-254
Переклад назви: Удосконалення технології збитого борошняного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикат збивний борошняний -- фермент трансглютаміназа -- желатин -- камедь ксантанова -- кондитерські вироби -- semi-finished whipped flour -- transglutaminase enzyme -- gelatin -- xanthan gum -- confectionery
Анотація: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів в ресторанному господарстві.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olha
Ianchyk, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Gurskyi, P.
Pertsevoy, Fedir
Sumy National Agrarian University
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science
Taraz State University named after M Kh Dulaty


Знайти схожі

5.


   
    Modern trends in the development of agricultural production: problems and perspectives [Electronic resource] : monograph / ed.: S. V. Stankevych, Oleksandra Mandych. - Tallinn : [s. n.], 2022. - 191 p.
Переклад назви: Сучасні тенденції розвитку сільськогосподарського виробництва

Кл.слова (ненормовані):
modern technologies -- crop production -- fodder production -- plant protection -- quarantine -- agrochemistry -- soil science -- economy of agroindustrial complex -- сучасні технології -- рослинництво -- кормовиробництво -- захист рослин -- карантин -- агрохімія -- ґрунтознавство -- економіка агропромислового комплексу
Анотація: The monograph presented for review is a collection of the results of actual achievements of domestic agricultural scientists, obtained directly in real conditions. The authors are recognized experts in their fields, as well as young scientists and postgraduate students of Ukraine. Research is conceptually grouped into 5 sections: modern technologies in crop production and fodder production; economy of the agro-industrial complex; breeding and breeding in the 21th century; protection and quarantine of plants; agrochemistry and soil science. The monograph will be interesting for experts in plant breeding, economics, plant protection, selection, agrochemistry, soil science, scientific workers, teachers, graduate students and students of agricultural specialties of higher education institutions, and for all those who are interested in increasing the quantity and quality of agricultural products.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Stankevych, Sergey \ed.\
Mandych, Oleksandra \ed.\


Знайти схожі

6.


   
    Nitrogen-containing compounds [Електронний ресурс] = Нітрогеновмісні сполуки : навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання зі спец. 211 Ветеринарна медицина / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. О. Приходченко, Н. І. Гладка, О. М. Денисова. - Харків : [б. в.], 2023. - 32 p.

Кл.слова (ненормовані):
хімія -- химия -- біоорганічна хімія -- биоорганическая химия -- нітрогеновмісні сполуки -- нитрогенсодержащие соединения
Анотація: Навчальний посібник призначений для аудиторної роботи іноземних студентів, які навчаються англійською мовою за спеціальністю "Ветеринарна медицина". У посібнику викладено основні питання хімії, зокрема біоорганічної. Значну увагу приділено хімічній структурі, номенклатурі, фізичним та хімічним властивостям амідів, амінів та різних груп амінокислот, які зустрічаються в природі та є структурними компонентами живих організмів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Приходченко, Віта Олександрівна \авт.-уклад.\
Гладка, Наталія Іванівна \авт.-уклад.\
Денисова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Peer review survival skills [Electronic resource] = Керівництво виживання з рецензування: для авторів та рецензентів : e-handbook / Research Square, Scholastica, Access 2 Perspectives. - [S. l. : s. n.], 2023. - 18 p.

Анотація: Мета цього посібника - допомогти зрозуміти життєвий шлях, який проходить рукопис після подання в редакцію журналу. В Посібнику розглядаються основні проблеми редакторів під час первинного рецензування рукопису та безпосередньо етапи рецензування рукопису, який відбувається в переважній кількості наукових журналів. Посібник допоможе Вам зрозуміти життєвий шлях рукопису від подачі до відхилення або прийняття. В Посібнику детально розглядається процес рецензування та типи листів з редакційними рішеннями, які ви, ймовірно, отримаєте від журналів, а також про те, як можна написати ефективні листи-відповіді з коментарями щодо Вашого рукопису. В Посібнику також описані кроки, які Ви можете зробити після прийняття остаточного рішення, щоб забезпечити успішний результат для публікації вашого рукопису.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Research Square
Scholastica
Access 2 Perspectives


Знайти схожі

8.
   632.754(292.458:477.5)(02.064)
   Є 27


    Євтушенко, Микола Дмитрович.
    Хрестоцвіті клопи на ріпаку ярому й гірчиці у Східному Лісостепу України [Текст] : монографія / М. Д. Євтушенко, В. В. Вільна, С. В. Станкевич ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харкiв : Вид-во ХНАУ, 2016. - 176 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 143-172 (274 назв.). - ISBN 978-617-7256-63-1
    Зміст:
Стан вивченості хрестоцвітих клопів на олійних капустяних культурах
Місце, умови та методика проведення досліджень
Видовий склад сисних шкідників ріпаку ярого й гірчиці та особливості розвитку хрестоцвітих клопів
Рослини-резерватори хрестоцвітих клопів
Шкідливість хрестоцвітих клопів
Ефективність застосування інсектицидів на ріпаку ярому й гірчиці проти хрестоцвітих клопів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
комахи-шкідники -- насекомые-вредители -- хрестоцвітні клопи -- крестоцветные клопы -- ентомологія -- энтомология -- захист від шкідників -- защита от вредителей -- ріпак ярий -- рапс яровой -- гірчиця -- горчица -- динаміка шкідників -- динамика вредителей -- польові дослідження -- полевые опыты
Анотація: Встановлено видовий склад сисних шкідників, сезонну динаміку чисельності хрестоцвітих клопів та фенофазу розвитку рослин, у яку необхідно проводити обприскування для обмеження їх чисельності та шкідливості.
Дод.точки доступу:
Вільна, Вікторія Віталіївна
Станкевич, Сергій Володимирович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611


Знайти схожі

9.


   
    Імідж сучасного спеціаліста [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден., заоч. форм навчання спец. 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. Г. Грабар, Н. І. Моісєєва, М. О. Мазоренко. - Харків : [б. в.], 2024. - 37 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-19

Кл.слова (ненормовані):
професійні навички -- профессиональные навыки -- формування іміджу -- формирование имиджа -- іміджелогія -- имиджелогия
Анотація: Методичні вказівки для проведення семінарських занять з дисципліни «Імідж сучасного спеціаліста» розроблено відповідно до навчальної програми для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовані літературні джерела та електронні ресурси.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Грабар, Наталя Григорівна \авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна \авт.-уклад.\
Мазоренко, Марина Олегівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.


   
    Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Харків, 18 квітня 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [и др.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 238 с.

Кл.слова (ненормовані):
імплементація інновацій -- имплементация инноваций -- аналітичного забезпечення -- аналитическое обеспечение -- сталий розвиток -- устойчивое развитие -- сучасний бізнес -- современный бизнес -- управлінські технології -- управленческие технологии
Анотація: Збірник наукових праць містить результати наукових досліджень, оприлюднені на І Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Імплементація інновацій обліковоаналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу» 18 квітня 2019 р., яка відбулася на web-сайті ХДУХТ conf.hduht.edu.ua, та спрямовані на розширення наукових досліджень з вирішення актуальних питань щодо імплементації управлінських технологій та інновацій для оптимізації облікового та аналітичного процесів як середовища формування релевантної інформації для прийняття рішень в контексті забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред. кол.\
Волошенюк, І. Є. \ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ