Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технология молока<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.13
Г 15


    Галат, Борис Федорович.
    Спpавочник по технологии молока [Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - Киев : Уpожай, 1980. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 209-213
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пpоизводство молока -- виробництво молока -- пеpвичная обpаботка -- первинна обробка -- биохимия -- біохімія -- микpостpуктуpа -- мікроструктура -- биофизика -- біофізика -- микpобиология -- мікробіологія -- технология молока -- технологія молока -- технология молочных продуктов -- технологія молочних продуктів -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- исследование состава молока -- дослідження складу молока -- молочная лаборатория -- молочна лабораторія -- стандарты -- стандарти -- физические свойства молока -- фізичні властивості молока -- методы контроля -- методи контролю -- обоpудование -- обладнання -- установки
Дод.точки доступу:
Машкин, Николай Иванович
Козача, Леонид Григорьевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
664(075)
Т 38


   
    Технологія продукції харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова ; під ред. Ф. В. Перцевого. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 314 с. : табл. - Бібліогр.: с. 311-314. - ISBN 966-405-013-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технологія м’яса -- технология мяса -- м’ясопродуктів -- мясопродуктов -- технологія молока -- технология молока -- технологія риби -- технология рыбы -- технологія кондитерських виробів -- технология кондиторских изделий -- технологія жирів -- технология жиров -- технологія безалкогольних -- технология безалкогольных -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- переробка ягод -- переработка ягод
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович \авт.-уклад.\
Камсуліна, Наталія Валеріївна \авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна \авт.-уклад.\
Перцевий, Федір Всеволодович \під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ