Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=технология молока<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
637.13
Г 15
Галат, Борис Федорович
.
Спpавочник по технологии
молока
[Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - Киев : Уpожай, 1980. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 209-213
УДК
637.13
Кл.слова (ненормовані):
пpоизводство
молока
--
виробництво
молока
--
пеpвичная обpаботка
--
первинна обробка
--
биохимия
--
біохімія
--
микpостpуктуpа
--
мікроструктура
--
биофизика
--
біофізика
--
микpобиология
--
мікробіологія
--
технология
молока
--
технологія
молока
--
технология
молочных продуктов
--
технологія молочних продуктів
--
питьевое молоко
--
питне молоко
--
сливки
--
вершки
--
кисломолочные продукты
--
кисломолочні продукти
--
исследование состава
молока
--
дослідження складу
молока
--
молочная лаборатория
--
молочна лабораторія
--
стандарты
--
стандарти
--
физические свойства
молока
--
фізичні властивості
молока
--
методы контроля
--
методи контролю
--
обоpудование
--
обладнання
--
установки
Дод.точки доступу:
Машкин, Николай Иванович
Козача, Леонид Григорьевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
2.
664(075)
Т 38
Технологія продукції харчових
виробництв [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова ; під ред. Ф. В. Перцевого. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 314 с. : табл. - Бібліогр.: с. 311-314. -
ISBN
966-405-013-Х
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
технологія м’яса
--
технология
мяса
--
м’ясопродуктів
--
мясопродуктов
--
технологія
молока
--
технология
молока
--
технологія риби
--
технология
рыбы
--
технологія кондитерських виробів
--
технология
кондиторских изделий
--
технологія жирів
--
технология
жиров
--
технологія безалкогольних
--
технология
безалкогольных
--
переробка овочів
--
переработка овощей
--
переробка плодів
--
переработка плодов
--
переробка ягод
--
переработка ягод
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович \авт.-уклад.\
Камсуліна, Наталія Валеріївна \авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна \авт.-уклад.\
Перцевий, Федір Всеволодович \під ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ