Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=мікроструктура<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
637.13
Г 15


    Галат, Борис Федорович.
    Спpавочник по технологии молока [Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - Киев : Уpожай, 1980. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 209-213
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пpоизводство молока -- виробництво молока -- пеpвичная обpаботка -- первинна обробка -- биохимия -- біохімія -- микpостpуктуpа -- мікроструктура -- биофизика -- біофізика -- микpобиология -- мікробіологія -- технология молока -- технологія молока -- технология молочных продуктов -- технологія молочних продуктів -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- исследование состава молока -- дослідження складу молока -- молочная лаборатория -- молочна лабораторія -- стандарты -- стандарти -- физические свойства молока -- фізичні властивості молока -- методы контроля -- методи контролю -- обоpудование -- обладнання -- установки
Дод.точки доступу:
Машкин, Николай Иванович
Козача, Леонид Григорьевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
   53(081)Вавилов
   В 12


    Вавилов, С. И.
    Собрание сочинений [Текст]. Т. 2. Работы по физике: 1937-1951 / С. И. Вавилов. - М. : Изд-во АН СССР, 1952. - 548 с. : ил. - Библиогр.: с. 543-544
УДК

Кл.слова (ненормовані):
роботы по физике -- роботи з фізики -- микроструктура света -- мікроструктура світла
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   57.012.3(072)
   Б 65


   
    Бісумісні мікро- та нано-структури для спрямованого транспорту лікарських речовин [Текст] : метод. вказ. для самост. вивч. студ. ден. форми навч. першо рівня вищої освіти (бакалавр.) спец.: 163 "Біомедична інженерія", 208 "Агроінженерія" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. В. О. Шигимага. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 22 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мікроструктура -- микроструктура -- наноструктура -- транспорт речовин -- транспорт веществ -- лікарські речовини -- лекарственные вещества
Дод.точки доступу:
Шигимага, Віктор Олександрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
   669.01
   Ф 50


   
    Физическое металловедение [Текст]. Вып. 11. Фазовые превращения. Металлография / пер. с англ. И. И. Нивиков ; под ред.: Р. Кан, В. М. Розенберга. - М. : Мир, 1968. - 492 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
металлургия -- металургія -- термодинамика -- термодинаміка -- диаграммы -- діаграми -- диффузия -- дифузія -- фазовые превращения -- фазові перетворення -- металлография -- металографія -- микроструктура -- мікроструктура -- металлы -- метали
Дод.точки доступу:
Нивиков, И. И. \пер. с англ.\
Кан, Р. \под ред.\
Розенберг, В. М. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
   637.5.04/.06(075.8)
   М 71


   
    Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : підручник / В. Т. Хомич [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ред.-вид. відділ НУБіП України, 2022. - 229 с. : iл., рис. - Бібліогр.: с. 226-228. - ISBN 978-617-8102-25-8
Предм. покажч.: с. 223-225
    Зміст:
Основи технології м'яса та м'ясних продуктів
Основи морфології свійських тварин
Матеріальне забезпечення гістологічних досліджень
Етапи виготовлення гістопрепаратів з м'яса і м'ясних продуктів
Мікроскопія гістопрепаратів
Мікроструктура м'яса при дозріванні
Мікроструктурна характеристика ступенів свіжості м'яса
Мікроскопічні ознаки м'яса за різних технологій його зберігання
Мікроскопічні ознаки фаршу і харчових добавок
УДК
Дод.точки доступу:
Хомич, Володимир Тимофійович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна
Стегней, Жанна Георгіївна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ