Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=вершки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
637.13
Г 15
Галат, Борис Федорович
.
Спpавочник по технологии молока [Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - Киев : Уpожай, 1980. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 209-213
УДК
637.13
Кл.слова (ненормовані):
пpоизводство молока
--
виробництво молока
--
пеpвичная обpаботка
--
первинна обробка
--
биохимия
--
біохімія
--
микpостpуктуpа
--
мікроструктура
--
биофизика
--
біофізика
--
микpобиология
--
мікробіологія
--
технология молока
--
технологія молока
--
технология молочных продуктов
--
технологія молочних продуктів
--
питьевое молоко
--
питне молоко
--
сливки
--
вершки
--
кисломолочные продукты
--
кисломолочні продукти
--
исследование состава молока
--
дослідження складу молока
--
молочная лаборатория
--
молочна лабораторія
--
стандарты
--
стандарти
--
физические свойства молока
--
фізичні властивості молока
--
методы контроля
--
методи контролю
--
обоpудование
--
обладнання
--
установки
Дод.точки доступу:
Машкин, Николай Иванович
Козача, Леонид Григорьевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
2.
641.5
Т 41
Тимощук, И. И.
Переработка продуктов животноводства в домашних условиях [Текст] / И. И. Тимощук. - Киев : Урожай, 1997. - 218 с. -
ISBN
966-05-0195-1
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
сливки
--
вершки
--
творог
--
сметана
--
масло
--
мороженое
--
морозиво
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
3.
637.03(072)
Т 38
Технологія переробки сировини
тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт / Нац. ун-т харч. технологій ; уклад.: Н. В. Білоус, Онопрійчук. - Київ : НУХТ, 2006. - 50 с.
УДК
637.03(072)
Кл.слова (ненормовані):
молоко
--
вершки
--
сир
--
вершкове масло
--
сепарування
Дод.точки доступу:
Білоус, Н. В. \уклад.\
, О.О. \уклад.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
ч.з. ОИФ
1
1
Знайти схожі
>
4.
637.1(073)
Т 38
Технологія молока і
молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. щодо виконання лаборатор.-практ. занять для студ. 5 курсу ф-ту Технології вир-ва переробки і маркетингу продукції тваринництва за спец. 8.090 102 01 Технологія вир-ва і переробки продукції тваринництва ОКР - "Магістр" / Одес. держ. аграр. ун-т ; уклад.: Л. О. Тарасенко [та ін.]. - Одеса : Центр Медіа, 2012. - 36 с. - Бібліогр.: с. 36
УДК
637.1(073)
Кл.слова (ненормовані):
худоба
--
скот
--
продуктивність порід
--
производительность пород
--
молоко
--
закупівля
--
закупка
--
сепарування
--
сепарация
--
вершки
--
сливки
--
масло
--
сири
--
сыры
Дод.точки доступу:
Тарасенко, Л. О. \уклад.\
Решетніченко, О. П. \уклад.\
Орлова, А. В. \уклад.\
Пушкар, Т. Д. \уклад.\
Одес. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
ч.з. ОИФ
1
1
Знайти схожі
>
5.
637.1/3
К 88
Кугенев, Петр Венедиктович
.
Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК
637.1/3
Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство
--
молоковиробництво
--
молоко
--
состав
--
склад
--
анализ молока
--
аналіз молока
--
физические свойства
--
фізичні властивості
--
химический состав
--
хімічний склад
--
жир
--
белки
--
білки
--
сахар
--
цукор
--
минеральные вещества
--
мінеральні речовини
--
витамины
--
вітаміни
--
контроль молока
--
методы контроля
--
методи контролю
--
пастеризация
--
пастеризація
--
натуральность
--
натуральність
--
анализ молочных продуктов
--
аналіз молочних продуктів
--
пахта
--
сыворотка
--
сироватка
--
простокваша
--
кисляк
--
ацидофилин
--
ацидофілін
--
кефир
--
кефір
--
кумыс
--
кумис
--
сливки
--
вершки
--
сметана
--
творог
--
масло
--
сыр
--
сир
--
брынза
--
бринза
--
молочные консервы
--
молочні консерви
--
первичная обработка молока
--
первинна обробка молока
--
переработка молока
--
переробка молока
--
организация молочного хозяйства
--
організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
6.
Харчові технології
[Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2019. - 288 с. - Бібліогр.: с. 262-268
Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів
Кл.слова (ненормовані):
властивості м’ясної сировини
--
свойства мясного сырья
--
технологія ковбасних виробів
--
технология колбасных изделий
--
м’ясні баночни консерви
--
мясные баночные консервы
--
пастеризовані
вершки
--
пастеризованные сливки
--
стерилізоване молоко
--
стерилизованное молоко
--
виробництво йогурту
--
виробництво йогурту
--
рибні паштети
--
рыбные паштеты
--
основа соління риби
--
основа соления рыбы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
Харчові технології. Розділ
4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія питного молока та вершків в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 60 с. - Бібліогр.: с. 24
Дод.: 25-52
Кл.слова (ненормовані):
молоко
--
вершки
--
сливки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна \авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ