Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=вершки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
637.13
Г 15


    Галат, Борис Федорович.
    Спpавочник по технологии молока [Текст] / Б. Ф. Галат, Н. И. Машкин, Л. Г. Козача. - Киев : Уpожай, 1980. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 209-213
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пpоизводство молока -- виробництво молока -- пеpвичная обpаботка -- первинна обробка -- биохимия -- біохімія -- микpостpуктуpа -- мікроструктура -- биофизика -- біофізика -- микpобиология -- мікробіологія -- технология молока -- технологія молока -- технология молочных продуктов -- технологія молочних продуктів -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- исследование состава молока -- дослідження складу молока -- молочная лаборатория -- молочна лабораторія -- стандарты -- стандарти -- физические свойства молока -- фізичні властивості молока -- методы контроля -- методи контролю -- обоpудование -- обладнання -- установки
Дод.точки доступу:
Машкин, Николай Иванович
Козача, Леонид Григорьевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
641.5
Т 41


    Тимощук, И. И.
    Переработка продуктов животноводства в домашних условиях [Текст] / И. И. Тимощук. - Киев : Урожай, 1997. - 218 с. - ISBN 966-05-0195-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сливки -- вершки -- творог -- сметана -- масло -- мороженое -- морозиво
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

3.
637.03(072)
Т 38


   
    Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт / Нац. ун-т харч. технологій ; уклад.: Н. В. Білоус, Онопрійчук. - Київ : НУХТ, 2006. - 50 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- вершки -- сир -- вершкове масло -- сепарування
Дод.точки доступу:
Білоус, Н. В. \уклад.\
, О.О. \уклад.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

4.
637.1(073)
Т 38


   
    Технологія молока і молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. щодо виконання лаборатор.-практ. занять для студ. 5 курсу ф-ту Технології вир-ва переробки і маркетингу продукції тваринництва за спец. 8.090 102 01 Технологія вир-ва і переробки продукції тваринництва ОКР - "Магістр" / Одес. держ. аграр. ун-т ; уклад.: Л. О. Тарасенко [та ін.]. - Одеса : Центр Медіа, 2012. - 36 с. - Бібліогр.: с. 36
УДК

Кл.слова (ненормовані):
худоба -- скот -- продуктивність порід -- производительность пород -- молоко -- закупівля -- закупка -- сепарування -- сепарация -- вершки -- сливки -- масло -- сири -- сыры
Дод.точки доступу:
Тарасенко, Л. О. \уклад.\
Решетніченко, О. П. \уклад.\
Орлова, А. В. \уклад.\
Пушкар, Т. Д. \уклад.\
Одес. держ. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

5.
637.1/3
К 88


    Кугенев, Петр Венедиктович.
    Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

6.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2019. - 288 с. - Бібліогр.: с. 262-268
    Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
властивості м’ясної сировини -- свойства мясного сырья -- технологія ковбасних виробів -- технология колбасных изделий -- м’ясні баночни консерви -- мясные баночные консервы -- пастеризовані вершки -- пастеризованные сливки -- стерилізоване молоко -- стерилизованное молоко -- виробництво йогурту -- виробництво йогурту -- рибні паштети -- рыбные паштеты -- основа соління риби -- основа соления рыбы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Харчові технології. Розділ 4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія питного молока та вершків в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 60 с. - Бібліогр.: с. 24
Дод.: 25-52

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- вершки -- сливки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна \авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ