664(075)
О-53


    Олейникова, Альбина Яковлевна.
    Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 480 с.
.
УДК
Дод.точки доступу:
Магомедов, Газибег Омарович
Мирошникова, Татьяна Николаевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
І-18


    Іваненко, Федір Вікторович.
    Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко. - Київ : КНЕУ, 2005. - 221 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Сiнченко, Віктор Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Н 20


    Найченко, Володимир Михайлович.
    Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] / В. М. Найченко. - Київ : ФАДА ЛТД, 2001. - 211 с.
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Д 66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод
Дод.точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
К 12


    Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
    Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб.и доп. - М. : Колос, 1999. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Васильев, Борис Викторович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Т 38


   
    Технология пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов / Л. П. Ковальская [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - М. : Колос, 1999. - 752 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Ковальская , Л. П.
Шуб, И. С.
Мелькина, Г. М.
и др.
Ковальская, Л. П. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11



664(075)
Л 12


   
    Лабораторный практикум по технологическому оборудованию пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / С. Т. Антипов, А. М. Гавриленков, В. Е. Добромиров. - Воpонеж : [б. и.], 1999. - 440 с. - (Государственная технологическая академия)
УДК
Дод.точки доступу:
Антипов, С. Т.
Гавриленков, А. М.
Добромиров, В. Е.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
К 12


    Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
    Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, А. Г. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб. и доп. - М. : Колос, 2000. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Васильев, Б. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
С 21


    Сафонова, Ольга Миколаївна.
    Управління якістю продуктів переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учб. посібник / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ с.-г. вузiв Укpаїни, 2001. - 266 с. : табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 262. - ISBN 5-7763-1874-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
система якості продукції -- переробка продуктів -- зерно -- цукровий буряк -- олійна сировина -- овочі -- плоди -- ягоди -- квалиметрична оцінка якості продукції
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)88
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11



   811.112.2(075)
   Б 90


    Буданов, Станіслав Ігнатович.
    Німецька мова для фахівців харчових виробництв [Текст] : підручник / С. І. Буданов, А. І. Дубровська, М. М. Максименко. - Харків : Основа, 1996. - 299 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Дубровська, А. І.
Максименко, М. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Ж 53


    Жемела, Г. П.
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Г. П. Жемела, В. І. Шемавньов, О. М. Олексюк. - Полтава : TERRA, 2003. - 420 с. - Бібліогр.: с. 416. - ISBN 5-8404-0091-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зберігання -- хранения -- консервування -- консервирования -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- зерно (насіння) -- зерно (семена) -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- картопля -- картофель -- овочі і плоди -- овощи и плоды -- первинна переробка -- первичная переработка -- цукровий буряк -- сахарная свекла -- зберігання кормів -- хранения кормов
Дод.точки доступу:
Шемавньов, В. І.
Олексюк, О. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1818
Б.п. №622



631.563(075)
П 44


    Подпрятов, Григорій Іванович.
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков. - Київ : Вища освiта, 2004. - 272 с. : iл. - ISBN 966-8081-28-5
Дод.: с. 249-268
    Зміст:
Формування та оцінка партій зерна різного цільового призначення
Післязбиральна обробка зерна і зберігання зернових мас
Технологічна оцінка зерна
Технологічна оцінка якості продукції технічних культур
Післязбиральна обробка і зберігання бульб картоплі та плодоовочевої продукції
Консервування плодоовочевої продукції
Оцінка якості кормів
УДК
ББК 631.563(075)

Кл.слова (ненормовані):
післязбиральна обробка зерна -- послеуборочная обработка зерна -- якость продукції технічних культур -- качества продукции технических культур -- післязбиральна обробка картопли -- послеуборочная обработка картофеля -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування -- консервирование -- якість кормів -- качество кормов
Дод.точки доступу:
Скалецька, Любов Федорівна
Сеньков, Анатолій Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33



664/Т 38-896398

   
    Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. - ISBN 5-11-004358-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов
Дод.точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1010
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1818
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22



664 (075)/Т 23-804906

    Татарченко, И. И.
    Технология субтропических и пищевкусовых продуктов [Текст] : учеб. пособие / И. И. Татарченко, И. Г. Мохначев, Г. И. Касьянов. - М. : Academia, 2004. - 384 с. - ISBN 5-7695-1359-4
УДК
Дод.точки доступу:
Мохначев, И.Г.
Касьянов, Г.И.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Д 69


    Дорохіна, М. О.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [Текст] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - Київ : Кондор, 2008. - 278 с. - ISBN 978-966-357-148-1
УДК
Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



   664(075)
   Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2008. - 575 с. - ISBN 978-966-364-602-2
УДК
Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.
Бухкало, С. І.
Капустенко, П. О.
Арсеньєва, О. П.
Орлова, Є. І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
П12


    Павлоцкая, Л. Ф.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - Киев : Фирма „ИНКОС“, 2007. - 287 с. - ISBN 966-8347-53-6
УДК
Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.
Евлаш, В.В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11



664(075)
Р 78


    Ростовский, В. С.
    Технология производства продукции общественного питания: общая часть [Текст] : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 199 с. - ISBN 5-11-002014-0
УДК

Кл.слова (ненормовані):
продукция общественного питания
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11