О-53 Олейникова, Альбина Яковлевна. Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 480 с. .
Магомедов, Газибег Омарович Мирошникова, Татьяна Николаевна
|
І-18 Іваненко, Федір Вікторович. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко. - Київ : КНЕУ, 2005. - 221 с.
Сiнченко, Віктор Миколайович
|
Н 20 Найченко, Володимир Михайлович. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] / В. М. Найченко. - Київ : ФАДА ЛТД, 2001. - 211 с.
|
Д 66 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
Кл.слова (ненормовані): харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод Дод.точки доступу: Остапчук, М. В. Українець, А. І.
|
К 12 Кавецкий, Георгий Дмитриевич. Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб.и доп. - М. : Колос, 1999. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
Васильев, Борис Викторович
|
П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
Кл.слова (ненормовані): забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
|
Л 12 Лабораторный практикум по технологическому оборудованию пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / С. Т. Антипов, А. М. Гавриленков, В. Е. Добромиров. - Воpонеж : [б. и.], 1999. - 440 с. - (Государственная технологическая академия)
Антипов, С. Т. Гавриленков, А. М. Добромиров, В. Е.
|
Т 38 Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
|
К 12 Кавецкий, Георгий Дмитриевич. Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, А. Г. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб. и доп. - М. : Колос, 2000. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
Васильев, Б. В.
|
С 21 Сафонова, Ольга Миколаївна. Управління якістю продуктів переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учб. посібник / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ с.-г. вузiв Укpаїни, 2001. - 266 с. : табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 262. - ISBN 5-7763-1874-2
Кл.слова (ненормовані): система якості продукції -- переробка продуктів -- зерно -- цукровий буряк -- олійна сировина -- овочі -- плоди -- ягоди -- квалиметрична оцінка якості продукції Дод.точки доступу: Богомолов, Олексій Васильович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Б 90 Буданов, Станіслав Ігнатович. Німецька мова для фахівців харчових виробництв [Текст] : підручник / С. І. Буданов, А. І. Дубровська, М. М. Максименко. - Харків : Основа, 1996. - 299 с.
Дубровська, А. І. Максименко, М. М.
|
Ж 53 Жемела, Г. П. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Г. П. Жемела, В. І. Шемавньов, О. М. Олексюк. - Полтава : TERRA, 2003. - 420 с. - Бібліогр.: с. 416. - ISBN 5-8404-0091-2
Кл.слова (ненормовані): зберігання -- хранения -- консервування -- консервирования -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- зерно (насіння) -- зерно (семена) -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- картопля -- картофель -- овочі і плоди -- овощи и плоды -- первинна переробка -- первичная переработка -- цукровий буряк -- сахарная свекла -- зберігання кормів -- хранения кормов Дод.точки доступу: Шемавньов, В. І. Олексюк, О. М.
|
П 44 Подпрятов, Григорій Іванович. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков. - Київ : Вища освiта, 2004. - 272 с. : iл. - ISBN 966-8081-28-5 Дод.: с. 249-268 Зміст: Формування та оцінка партій зерна різного цільового призначення Післязбиральна обробка зерна і зберігання зернових мас Технологічна оцінка зерна Технологічна оцінка якості продукції технічних культур Післязбиральна обробка і зберігання бульб картоплі та плодоовочевої продукції Консервування плодоовочевої продукції Оцінка якості кормів
Кл.слова (ненормовані): післязбиральна обробка зерна -- послеуборочная обработка зерна -- якость продукції технічних культур -- качества продукции технических культур -- післязбиральна обробка картопли -- послеуборочная обработка картофеля -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування -- консервирование -- якість кормів -- качество кормов Дод.точки доступу: Скалецька, Любов Федорівна Сеньков, Анатолій Миколайович
|
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. - ISBN 5-11-004358-2
Кл.слова (ненормовані): якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов Дод.точки доступу: Жемела, Григорій Пимонович Шемавньов, Володимир Ілліч Маренич, Микола Миколайович Олексюк, Олександр Миколайович
|
Татарченко, И. И. Технология субтропических и пищевкусовых продуктов [Текст] : учеб. пособие / И. И. Татарченко, И. Г. Мохначев, Г. И. Касьянов. - М. : Academia, 2004. - 384 с. - ISBN 5-7695-1359-4
Мохначев, И.Г. Касьянов, Г.И.
|
Д 69 Дорохіна, М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [Текст] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - Київ : Кондор, 2008. - 278 с. - ISBN 978-966-357-148-1
Капліна, Т. В.
|
Х 22 Харчові технології у прикладах і задачах [Текст] : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2008. - 575 с. - ISBN 978-966-364-602-2
Товажнянський, Л. Л. Бухкало, С. І. Капустенко, П. О. Арсеньєва, О. П. Орлова, Є. І.
|
П12 Павлоцкая, Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - Киев : Фирма „ИНКОС“, 2007. - 287 с. - ISBN 966-8347-53-6
Дуденко, Н.В. Евлаш, В.В.
|
Р 78 Ростовский, В. С. Технология производства продукции общественного питания: общая часть [Текст] : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 199 с. - ISBN 5-11-002014-0
Кл.слова (ненормовані): продукция общественного питания
|