65.43
С 89


    Сумець, Олександр Михайлович.
    Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування [Текст] / О. М. Сумець, А. В. Позігун ; Акад. ВВС МВС Укpаiни. - Харків : Міськдрук, 2012. - 26 с. - Бібліогр.: с. 26. - ISBN 978-617-619-070-7
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- текущий запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- АВС-ХУZ-Аналіз
Дод.точки доступу:
Позігун, Альона Валеріївна
Акад. ВВС МВС Укpаiни
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11



65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 469 с. - ISBN 978-966-405-323-2
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11



65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 504 с. - ISBN 978-966-405-324-9
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- фінансово-кредитна система -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління підприємством -- облік -- аудит -- сфера послуг
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11



65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 2 квіт. 2015 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; відп. ред. О. І. Черевко ; ред.: Л. М. Янчева [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 517 с. - ISBN 978-966-405-359-1
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
управління бізнесом -- управління підприємством -- економічне зростання -- звітність -- міжнародна практика -- інноваційний розвиток -- облік -- аудит
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\
Янчева, Ліана Миколаївна \ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\
Андросова, Тетяна Василівна \ред.\
Гаркуша, Наталія Миколаївна \ред.\
Грінько, Алла Павлівна \ред.\
Гросул, Вікторія Анатоліївна \ред.\
Краснокутська, Наталія Станіславівна \ред.\
Крутова, Анжеліка Сергіївна \ред.\
Пічугіна, Тетяна Сергіївна \ред.\
Савицька, Наталія Леонідівна \ред.\
Тимофєєв, В. М. \ред.\
Ушакова, Наталія Григорівна \ред.\
Чорна, Марина Віталіївна \ред.\
Шталь, Тетяна Валеіївна \ред.\
Яцун, Леонід Миколайович \ред.\
Середенко, М. О. \ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11