П 88 Пузік, Людмила Михайлівна. Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 228 с. - Бібліогр.: с. 211-217. - ISBN 978-617-7256-70-9 Дод.: с. 218-224 Зміст: Загальні положення у сфері управління якістю Стандарти - нормативна база управління якістю продукції та сертифікації Основи метрології в стандартизації Міжнародний досвід управління якістю Сертифікація сільськогосподарської продукції Система управління якістю на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000
Кл.слова (ненормовані): управління якістю -- управление качеством -- стандарти -- стандарты -- метрологія -- метрология -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация Дод.точки доступу: Гордієнко, Інна Миколаївна Романова, Тетяна Анатоліївна Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
|
Ф 50 Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі. Дод.точки доступу: Павлоцька, Лариса Федірівна Дуденко, Ніна Василівна Євлаш, Вікторія Владленівна Скуріхіна, Людмила Андроніківна
|
П 63 Постнова, Ольга Миколаївна. Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы Дод.точки доступу: Фоміна, Ірина Миколаївна Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
|