005(075.8)
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 228 с. - Бібліогр.: с. 211-217. - ISBN 978-617-7256-70-9
Дод.: с. 218-224
    Зміст:
Загальні положення у сфері управління якістю
Стандарти - нормативна база управління якістю продукції та сертифікації
Основи метрології в стандартизації
Міжнародний досвід управління якістю
Сертифікація сільськогосподарської продукції
Система управління якістю на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000
УДК

Кл.слова (ненормовані):
управління якістю -- управление качеством -- стандарти -- стандарты -- метрологія -- метрология -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Дод.точки доступу:
Гордієнко, Інна Миколаївна
Романова, Тетяна Анатоліївна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)55



   664(075.8)
   Ф 50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11



   006.83(075.8)
   П 63


    Постнова, Ольга Миколаївна.
    Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11