К 59 Козир, В. С. Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир. - Київ : Уpожай, 1992. - 128 с. - Бібліогр.: с. 124-125
Кл.слова (ненормовані): тваринництво -- животноводство -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- породи -- породы -- годування -- кормление -- жива маса -- живая масса -- бички -- бычки -- склад туш -- состав туши -- оцінка м’яса -- оценка мяса -- хімічний склад м’яса -- химический состав мяса -- жирова тканина -- жировая ткань -- субпродукти -- субпродукты -- органи травлення -- органы пищеварения -- кісткова тканина -- костная ткань -- шкури -- шкуры -- економічна ефективність -- экономическая эфективность
|
С 74 Справочник по качеству продукции животноводства [Текст] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. Прил.: с. 305-314
Кл.слова (ненормовані): животноводство -- тваринництво -- скотоводство -- скотарство -- свиноводство -- свинарство -- овцеводство -- вівчарство -- птицеводство -- птахівництво -- кролиководство -- кролівництво -- пчеловодство -- бджільництво -- рыбоводство -- рибництво -- шерсть -- вовна -- продукция -- продукція -- стандарты -- стандарти -- молоко -- мясо -- м'ясо -- шкуры -- шкіри -- овчина -- смушки -- яйца -- яйця -- мед -- воск -- віск Дод.точки доступу: Остапчук, П. П. \под ред.\
|