К 59 Козир, В. С. Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир. - Київ : Уpожай, 1992. - 128 с. - Бібліогр.: с. 124-125
Кл.слова (ненормовані): тваринництво -- животноводство -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- породи -- породы -- годування -- кормление -- жива маса -- живая масса -- бички -- бычки -- склад туш -- состав туши -- оцінка м’яса -- оценка мяса -- хімічний склад м’яса -- химический состав мяса -- жирова тканина -- жировая ткань -- субпродукти -- субпродукты -- органи травлення -- органы пищеварения -- кісткова тканина -- костная ткань -- шкури -- шкуры -- економічна ефективність -- экономическая эфективность
|
Д 58 Довідник кролівника і звіровода [Текст] / В. В. Мирось [та ін.]. - Київ : Урожай, 1973. - 256 с. : ил., табл.
Кл.слова (ненормовані): тваринництво -- животноводство -- кролівництво -- кролиководство -- породи -- породы -- розведення -- разведение -- годівля -- кормление -- м'ясо кролів -- мясо кроликов -- шкури кролів -- шкурки кроликов -- забій кролів -- забой кроликов -- транспортування кролів -- транспортирование кроликов -- хвороби -- болезни -- ветеринарія -- ветеринария -- санітарія -- санитария -- хутрові звірі -- пушные звери -- норка -- лисиця -- лисица -- песець -- песец -- нутрія -- нутрия -- проектування ферм -- проектирование ферм Дод.точки доступу: Мирось, В. В. Калмиков, К. В. Зайцев, І. Н. Степашко, А. С.
|