П 58 Популярно о питании [Текст] / А. И. Столмакова [и др.] ; под ред.: А. И. Столмаковой, И. О. Мартынова. - Киев : Здоров’я, 1989. - 272 с. - Предм. указ.: с. 257-265 Приложения: с. 216-256 Кл.слова (ненормовані): рациональное питание -- раціональне харчування -- профилактическое питание -- профілактичне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- потребность организма -- потреби організму -- биологическое значение пищевых веществ -- біологічне значення харчових речовин -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти Дод.точки доступу: Столмакова, Анна Ивановна Мартынюк, Ивано Онуфриевич Штабский, Борис Михайлович Выговский, Владимир Павлович Ворожбит, Богдан Степанович Дмитрук, Тамара Александровна Киселевич, Анатолий Георгиевич Ладанивский, Роман Иванович Макеева, Эльмира Александровна Федоренко, Вера Илларионовна Федоренко, Тамила Александровна Харченко, Ирина Андреевна Яременко, Светлана Владимировна Столмаковой, А. И. \под ред.\ Мартынова, И. О. \под ред.\
|
Б 88 Бродский, Андрей Константинович. Краткий курс общей экологии [Текст] : учеб. пособие / А. К. Бродский. - 4-е изд. - СПб. : ДЕАН, 2000. - 224 с. : рис. - Библиогр.: с. 221 Зміст: Экология - задачи и перспективы Понятие экологического фактора Классификация экологических факторов Уровни действия абиотических факторов Экологическая роль факторов питания Биотические факторы Динамика численности популяций Экологическая система Энергетика экосистемы Биогеохимические циклы Биотическое сообщество Развитие и эволюция экосистемы Хорологический аспект изучения экосистемы
Кл.слова (ненормовані): экология -- екологія -- экологический фактор -- екологічний фактор -- абиотический фактор -- абіотичний фактор -- факторы питания -- фактори харчування -- биотические факторы -- біотичні фактори -- численость популяций -- чисельність популяції -- экологическая система -- екологічна система -- энергетика экосистемы -- енергетика екосистеми -- биохимические циклы -- біохімічні цикли -- биотическое сообщество -- біотичне суспільство -- развитие экосистемы -- розвиток екосистеми -- изучение экосистемы -- вивчення екосистеми
|
П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
Кл.слова (ненормовані): забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
|
Д 72 Драгомирецкий, Юлий Александрович. Лечение злаками [Текст] / Ю. А. Драгомирецкий. - Донецк : Сталкеp, 1998. - 296 с. - Библиогр.: с. 290. - ISBN 966-596-027-Х Кл.слова (ненормовані): проростки зерен -- проростки зерен -- способ питания -- спосіб харчування -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
|
П 32 Пивоваров, Павло Петрович. Теоретична технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Білки в технології громадського харчування / П. П. Пивоваров ; Хаpків. деpж. акад. технологiї та оpг. хаpчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 116 с.
Харків. держ. технології та орг. харчування
|
П 35 Питание в туристском путешествии [Текст] / сост. В. Ф. Шимановский. - М. : Пpофиздат, 1986. - 173 с. - (Миp туpистических интеpесов) Кл.слова (ненормовані): туризм -- рациональное питание -- раціональне харчування -- подбор продуктов -- підбір продуктів -- харение продуктов -- зберігання продуктів -- транспортировка продуктов -- транспортування продуктів -- режим питания -- режим харчування Дод.точки доступу: Шимановский, В. Ф. \сост.\
|
640.4-025.12(075.8) К 93 Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДУХТ, 1998. - 155 с.
Кл.слова (ненормовані): курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович Дейниченко, Григорій Вікторович Афукова, Наталія Олександрівна Єфімова, Віра Олексіївна Каширцев, Володимир Іванович Поперечний, Анатолій Микитович Постнов, Геннадій Михайлович Простаков, Олександр Олександрович Рижова, Нінель Вікторівна Черкашин, Микола Григорович Черевко, Олександр Іванович \за ред.\ Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
|
З-46 Здравушка [Текст] : науч.-попул. альманах для детей. Вип.1. Рецепты здоровья долголетия / сост.: А. С. Колотило [и др.] ; под ред. Е. Комрата. - Киев : Нонпаpель, 1995. - 432 с. : ил. Кл.слова (ненормовані): строение тела -- будова тіла -- правила здоровья -- правила здоров'я -- здоровое питание -- здорове харчування -- витамины -- вітаміни -- макроэлементы -- макроелементи -- фитотерапия -- фітотерапія -- астрология -- астрологія -- болезни -- хвороби -- лечение -- лікування Дод.точки доступу: Колотило, А.С. \сост.\ Комрат, Е.П. \сост.\ Медведовская, Т.И. \сост.\ Хохлов, В.Г. \сост.\ Комрат, Е. \под ред.\
|
Ч-46 Черевко, Олександр Іванович. Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : Око, 2002. - 418 с. - Бібліогр.: с. 412. - ISBN 966-7885-16-Х
Кл.слова (ненормовані): основи гідравліки -- основы гидравлики -- гідромеханічні процеси -- гидромеханические процессы -- механічні процеси -- механические процессы -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінні процеси -- массообменные процессы Дод.точки доступу: Поперечний, Анатолій Микитович Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
|
Б 75 Бодхи Атама Питание по звездам [Текст] / А. Бодхи. - Харьков : Каравелла ; Рига : Реторика, 1996. - 188 с. - (Хобби-клуб). - Библиогр.: с. 188 Кл.слова (ненормовані): рациональное питание -- раціональне харчування -- диета по знаку зодиака -- дієта по знаку зодіака
|
С 40 Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова [и др.] ; Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва. - Хаpьков : ХГТУСХ, 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 193-197. - ISBN 5-77-63-2201-4
Кл.слова (ненормовані): переработка -- переробка -- продукты питания -- продукти харчування -- технологические системы -- технологічні системи -- пищевое производства -- харчове виробництва -- качества -- якості -- производства мармелада -- виробництва мармеладу -- технология желейных блюд -- технологія желейних страв Дод.точки доступу: Сафонова, Ольга Николаевна Перцевой, Федор Всеволодович Перцевий, Федір Всеволодович Гринченко, Ольга Алексеевна Фощан, Андрей Леонтьевич Пивоваров, Павел Петрович Богомолов, Алексей Васильевич Тищенко, Леонид Николаевич Гарнцарек, Барбара Чеславовна Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
|
П 35 Питание по группам крови [Текст] / сост. О. В. Завязкин. - Донецк : БАО, 2004. - 286 с. Кл.слова (ненормовані): диетология -- дієтологія -- правильное питание -- правильне харчування -- диеты -- дієти Дод.точки доступу: Завязкин, О. В. \сост.\
|
П 17 Похудение и ваша группа крови [Текст] / сост. О. В. Завязкин. - Донецк : БАО, 2004. - 223 с. - ISBN 966-548-769-8 Кл.слова (ненормовані): похудение -- схуднення -- группа крови -- група крові -- физические упражнения -- фізичні вправи -- меню -- питание -- харчування Дод.точки доступу: Завязкин, О. В. \сост.\
|
Л 53 Лечебное питание по вашей группе крови [Текст] / сост. О. В. Завязкин. - Донецк : БАО, 2004. - 285 с. Кл.слова (ненормовані): диетология -- дієтологія -- диеты -- дієти -- правильное питание -- правильне харчування Дод.точки доступу: Завязкин, О. В. \сост.\
|
С 37 Сімейно-побутова культура та домашня економіка [Текст] : навч. посібник / Т. Б. Гриценко [та ін.] ; за ред.: Т. Б. Гриценко, Т. Д. Іщенко, Т. Ф. Мельничук ; ред. Л. П. Нікітіна. - Київ : Вища освiта, 2004. - 480 с. - Бібліогр.: с. 476. - ISBN 966-8081-30-7 Кл.слова (ненормовані): здоровий спосіб життя -- здоровый образ жизни -- сімейні відносини -- семейные отношения -- домашне господарства -- домашнее хозяйство -- економіка -- экономика -- харчування -- питание -- психогігієна спілкування -- психогигиена общения -- культура спілкування -- культура общения Дод.точки доступу: Гриценко, Т. Б. Гриценко, С. П. Іщенко, Т. Д. Бикова, Г. П. та ін. Гриценко, Теняна Борисівна \за ред.\ Іщенко, Тетяна Дем'янівна \за ред.\ Мельничук, Тетяна Федорівна \за ред.\ Нікітіна, Л. П. \ред.\
|
К 78 Краснокутська, Н. С. Потенціал підприємства: формування та оцінка [Текст] : навч. посібник / Н. С. Краснокутська ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Центp навчальної літератуpи, 2005. - 352 с. - Бібліогр.: с. 342-348. - ISBN 966-8365-76-3 Кл.слова (ненормовані): структура -- підприємство -- предприятие -- предпринимательство -- підприємництво -- формування -- формирования -- аналіз -- анализ -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- оцінка -- оценка -- методичні підходи -- методические подходы -- кадри -- кадры Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
Т 38 Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенка. - Київ : Вища освiта, 2005. - 496 с. - Бібліогр.: с. 486-488. - ISBN 966-8081-34-X
Кл.слова (ненормовані): харчування тварин -- питание животных -- пожівність кормів -- питательность кормов -- корми -- корма -- виробництво молока -- производство молока -- яловичина -- говядина -- свинина -- вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- виробництво яєць і м’яса -- производство яиц и мяса -- коні -- лошади -- риби -- рыбы -- бджільництво -- пчеловодство Дод.точки доступу: Бусенко, Олександр Трохимович Столюк, Василь Данилович Могильний, Олександр Йосипович Штомпель, Микола Васильович Ноздрін, Микола Терентійович Уманець, Валентина Дмитрівна Броварський, Валерій Дмитрович Бусенко, Олександр Трофимович \за ред.\
|
К 16 Как вырастить здорового ребенка [Текст] / сост. В. В. Михайлов ; под ред. В. П. Алферова. - Л. : Медицина, 1991. - 416 с. : ил. - (Научно-популярная медецинская литература) Кл.слова (ненормовані): беременность -- вагітність -- новорожденный ребенов -- новонароджена дитина -- физическое развитие ребенка -- фізичний розвиток дитини -- психомоторное развитие ребенка -- психомоторний розвиток дитини -- вскармливание ребенка -- вигодовування дитини -- питание ребенка -- харчування дитини -- режим дня -- режим дня -- одежда детей -- одяг дітей -- дошкольные учереждения -- дошкільні заклади -- школа -- школа -- воспитание -- виховання -- физическое воспитание -- фізичне виховання -- половое воспитание -- статеве виховання -- социально-психологические проблемы -- соціально-психологічні проблеми -- болезни детей -- хвороби дітей Дод.точки доступу: Михайлов, В. В. \сост.\ Алферов, В. П. \под ред.\
|
А 35 Азбука харчування. Раціональне харчування [Текст] / за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львiв : Свiт, 1991. - 200 с. - Бібліогр.: с. 194-195
Столмакова, Г. І. \за ред.\ Мартинюк, І. О. \за ред.\
|