65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 469 с. - ISBN 978-966-405-323-2
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11



   664(075.8)
   Т 38


   
    Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник для студ. ВНЗ / О. В. Богомолов [та ін.] ; за ред. О. В. Богомолова ; Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва. - Харків : ХНТУСГ, 2000. - 349 с. : мал., табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 343-345. - ISBN 5-7763-2137-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технологія переробки зерна -- технология переработки зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- технологія хліба -- технология хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- переробка насіння -- переработка семян -- виробництво олії -- производство масла -- переробка цукрових буряків -- переработка сахарной свеклы -- виробництво цукру -- производство сахара -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів та ягід -- переработка плодов и ягод
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Перцевий, Федір Всеволодович
Тіщенко, Леонід Миколайович
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іванюк, Олексій Кузьмич
Заїка, Володимир Петрович
Богомолов, Олексій Васильович \за ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11





   
    Технологія хліба пшеничного з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 123 с. - Бібліогр.: с. 100-122 (259 назв)

Кл.слова (ненормовані):
технологія хліба -- технология хлеба -- зародки вівса -- зародыши овса -- зародки кукурудзи -- зародыши кукурузы -- продукти переробки -- продукты переработки -- споживча цінність -- потребительская ценность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславовна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кравченко, Олена Іванівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі





   
    Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі





   
    Технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт та робочий зошит для студ. спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів). Розділ. Технологія хліба / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна, Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], 2022. - 91 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
Технологія галузі -- Технология отрасли -- Технологія хліба -- Технология хлеба -- Харчові технології -- Пищевые технологии -- Харчоконцентрати -- Пищеконцентраты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна \авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т