Г 63 Гольдберг, Оскар Давидович. Испытания электрических машин [Текст] : учеб. для вузов / О. Д. Гольдберг. - 2-е изд., испp. - М. : Высш. шк., 2000. - 255 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 252 (5 назв.)
Кл.слова (ненормовані): випробування електричних машин -- испытания электрических машин -- показатели качества -- показники якості -- стандартизация -- стандартизація -- техника безопасности -- техніка безпеки -- измерительные приборы -- вимірювальні прилади -- кратковременные перегрузки -- короткочасні перевантаження -- нагрев -- нагрів -- изоляция -- ізоляція -- сопротивление обмоток -- опір обмоток -- вибрация -- вібрація -- трансформатор
|
Т 26 Твердая пшеница в Крыму [Текст] : научное издание / Е. В. Николаев [и др.]. - Симфеpополь : Фактоp, 2004. - 132 с. : рис. - Библиогр.: с. 131-132
Кл.слова (ненормовані): характеристика -- возделывание -- выращивание -- произростание -- показатели качества -- природные условия -- климат -- почвы -- предшественники Дод.точки доступу: Николаев, Евгений Владимирович Изотов, Анатолий Михайлович Тарасенко, Борис Алексеевич Грицай, Александр Дмитриевич Рюмшин, Андрей Васильевич
|
Д 27 Дейниченко, Григорий Викторович. Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания [Текст] : монография / Г. В. Дейниченко, А. А. Простаков ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли . - Харьков : Студцентp, 2003. - 278 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 248-278. - ISBN 966-7530-32-9
Кл.слова (ненормовані): мясное сырьё -- переработка -- процесс переработки -- разработка новых технологий -- исследование -- показатели качества Дод.точки доступу: Простаков, Александр Александрович Дуб, Владимир Васильевич Харьк. гос. ун-т питания и торговли
|
С 42 Скаржепа, Владимир Антонович. Тиристорные цифровые регуляторы температуры [Текст] / В. А. Скаржепа, К. В. Шелехов, А. С. Герасимов. - Киев : Техніка, 1979. - 144 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 141-143 (59 назв.)
Кл.слова (ненормовані): энергетические показатели -- енергетичні показники -- регулировочные характеристики -- регулювальні характеристики -- показатели качества -- показники якості -- управление мощностью -- управління потужністю -- алгоритмы работы -- алгоритми роботи -- тиристорні регулятори -- цифрові регулятори -- регулятори температури Дод.точки доступу: Шелехов, Константин Владимирович Герасимов, Александр Сергеевич
|
Н 63 Николаев, Евгений Владимирович. Резервы увеличения производства зерна сильной и ценной пшеницы [Текст] / Е. В. Николаев. - [Б. м. : б. в.]. - 228 с. - Библиогр.: с. 226. - ISBN 5-337-00921-4
Кл.слова (ненормовані): показатели качества -- почвенно-климатические условия -- предшественники -- обработка почвы -- сроки сева -- нормы высева -- удобрения -- сеникация -- орошение -- период вегитации
|
Ч-49 Черняев, Николай Павлович. Производство комбикормов [Текст] / Н. П. Черняев. - М. : Агропромиздат, 1989. - 224 с. : ил.
Кл.слова (ненормовані): кормопроизводство -- кормовиробництво -- комбикорма -- комбікорми -- сырье -- сировина -- продукция -- продукція -- рецептура -- рецептура -- показатели качества -- показники якості -- технологический процесс -- технологічний процес -- комбикормовые предприятия -- комбікормові підприємства
|
К 75 Кохтев, Александр Андреевич. Основы стандартизации [Текст] : учеб. пособие / А. А. Кохтев. - 2-е изд., перераб. - М. : Высш. шк., 1971. - 296 с. : ил. - Библиогр.: с. 292-293
Кл.слова (ненормовані): стандартизация -- стандартизація -- типы продукции -- типи продукції -- размеры продукции -- розміри продукції -- показатели качества -- показники якості -- техническая документация -- технічна документація -- стандартизация машиностроения -- стандартизація машинобудування -- международная стандартизация -- міжнародна стандартизація
|
Л 74 Ломницька, Ярослава Федорівна. Склад та хімічний контроль об’єктів довкілля [Текст] : навч. посібник / Я. Ф. Ломницька, В. О. Василечко, С. І. Чихрій ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка, Львів. комерц. акад. - Львів : Новий світ-2000, 2013. - 592 с. - (Вища освіта в Україні). - ISBN 978-966-418-183-6
Кл.слова (ненормовані): хімічні речовини -- химические вещества -- живі організми -- живые организмы -- захист довкілля -- защита окружающей среды -- забруднення -- загрязнение -- показники якості -- показатели качества -- об'єкти довкілля -- объекты окружающей среды -- аналіз довкілля -- анализ окружающей среды Дод.точки доступу: Василечко, Володимир Орестович Чихрій, Степан Іванович Львів. нац. ун-т ім. І. Франка Львів. комерц. акад.
|
М 38 Машини, агрегати та комплекси для післязбиральної обробки зерна та насіння [Текст] : метод. вказ. з дисц. "Сільськогосподарські машини" за спец. 208 "Агроінженерія" і 133 "Галузеве машинобудування" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. А. Д. Михайлов. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 94 с. : мал. - Бібліогр.: с. 93
Кл.слова (ненормовані): агробіотехнічне обгрунтування -- агробиотехническое обоснование -- критерії якості -- критерии качества -- показники якості -- показатели качества -- сепарація -- сепарация -- очищення насіння -- очистка семян -- сортування насіння -- сортировка семян -- ознаки розділення -- признаки разделения -- електричні властивості -- электрические свойства -- аеродинамічні властивості -- аэродинамические свойства -- фізико-механічні властивості -- физико-механические свойства Дод.точки доступу: Михайлов, Анатолій Дмитрович \авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Н 34 Наукові дослідження у товарознавстві сільськогосподарських продуктів [Текст] : монографія / В. А. Колтунов [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. - Харків : Вид. Іванченко І. С., 2016. - 236 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 229-231. - ISBN 978-617-7377-14-5 Зміст: Основи наукових досліджень Статистичні методи досліджень Приклади застосування статистичних методів Методи та методики вимірювання Диференційовані методики переводу показників якості в безрозмірні величини Економічна ефективність зберігання плодоовочевої продукції залежно від умов вирощування Практичне засвоєння статистичних методів дослідження
Кл.слова (ненормовані): статистичні методи -- статистические методы -- методи вимірювання -- методы измерения -- методики вимірювання -- методики измерения -- диференційовані методики -- дифференцированные методики -- показники якості -- показатели качества -- безрозмірні величини -- безразмерные величины -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- зберігання -- хранение -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- умови вирощування -- условия выращивания -- практичне засвоєння -- практическое усвоение Дод.точки доступу: Колтунов, Віктор Андрійович Пузік, Людмила Михайлівна Ермантраунт, Едуард Рудольфович Плахотін, Валентин Якович Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
|
В 36 Верченко, В. Р. Стандартизация и единство методов оценки качества изделий [Текст] / В. Р. Верченко, А. И. Кубарев. - М. : Изд-во стандаpтов, 1970. - 156 с. : ил. - Библиогр.: с. 154-155
Кл.слова (ненормовані): управление качеством -- управління якістю -- показатели качества -- показники якості -- стандартизация -- стандартизація -- качество продукции -- якість продукції -- метрология -- метрологія -- унификация стендового оборудования -- уніфікація стендового обладнання -- классфикация механизмов -- класифікація механізмів -- энергетические потоки -- енергетичні потоки Дод.точки доступу: Кубарев, А. И.
|
В 42 Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с.
Кл.слова (ненормовані): фізичні властивості -- физические свойства -- олійні культури -- масличные культуры -- ефірноолійні культури -- эфирномасличные культуры -- показники якості -- показатели качества -- якість зерна -- качество зерна -- визначення вологості -- определение влажности -- вологість зерна -- влажность зерна -- визначення маси -- определение массы -- маса зерна -- масса зерна -- визначення домішок -- определение примесей -- зернова домішка -- зерновая примесь -- смітна домішка -- сорная примесь Дод.точки доступу: Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав Вячеславович \авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Експертиза товарів особистого призначення. (Товари особистого призначення) [Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. роботи студ. ден. і заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: В. В. Колесник, Н. М. Пенкіна, О. О. Гринченко. - Харків : [б. в.], 2019. - 45 с. Кл.слова (ненормовані): експертиза товарів -- экспертиза товаров -- товари особистого призначення -- товары личного назначения -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- маркування -- маркировка -- пакування -- упаковка -- показники якості -- показатели качества Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Колесник, Вікторія Валентинівна \авт.-уклад.\ Пенкіна, Наталя Михайлівна \авт.-уклад.\ Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Акмен, Вікторія Олександрівна. Товарознавство [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. ступеня освіти «бакалавр» фак. Менеджмент / В. О. Акмен ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 212 с. - Бібліогр.: с. 210 Кл.слова (ненормовані): товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- вартість товару -- стоимость товара -- показники якості -- показатели качества -- маркування -- маркировка -- пакування -- упаковка Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Товарознавство непродовольчих товарів [Електронний ресурс] : метод. вказ. та індивідуал. завдання для самост. роботи студ. ден. та заоч. форм навч. освітнього рівня бакалавр, спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Розділ 1. Одяго-взуттєві товари / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. М. Пенкина, В. В. Колесник, А. І. Олійник. - Харків : [б. в.], 2019. - 48 с. Кл.слова (ненормовані): товарознавство -- товароведение -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- одяго-взуттєві товари -- одеждо-обувные товары -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- показники якості -- показатели качества Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Пенкина, Наталя Михайловна \авт.-уклад.\ Колесник, Вікторія Валентинівна \авт.-уклад.\ Олійник, Анатолій Іванович \авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Т 50 Товарознавство непродовольчих товарів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. освітнього рівня бакалавр, спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Розділ 1. Одяго-взуттєві товари / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. М. Пенкина, В. В. Колесник, О. О. Гринченко. - Харків : [б. в.], 2019. - 178 с. Зміст: Текстильні товари Швейні та трикотажні товари Неткані матеріали. Килимові вироби Шкіряні взуттєві товари Гумові та валяні взуттєві товари Пушно-хутряні товари Овчинно-шубні товари
Кл.слова (ненормовані): товарознавство -- товароведение -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- одяго-взуттєві товари -- одеждо-обувные товары -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- показники якості -- показатели качества Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Пенкина, Наталя Михайловна \авт.-уклад.\ Колесник, Вікторія Валентинівна \авт.-уклад.\ Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв) Кл.слова (ненормовані): м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Погожих, Микола Іванович Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |