637.1/.3
   М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності у виробництві молочних продуктів [Текст] / В. В. Вітвіцький [та ін.] ; Укр. наук.-досл. ін-т продуктивності агропромисл. комплексу , Степ. зон. наук.-досл. центр продуктивності агропромислового комплексу. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2005. - 468 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК). - Бібліогр.: с. 467 (16 назв). - ISBN 966-8785-00-2
    Зміст:
Основні методичні положення розрахунку норм
Основне виробництво на молочних і молочноконсервних заводах (комбінатах)
Виробництво на маслоробних і сироварних заводах
Норма часу на проведення аналізів по технохімічному та мікробіологічному контролю
Ремонт і міжремонтне обслуговування технологічного устаткування
Нормативи чисельності робітників, зайнятих ремонтом
Нормативи чисельності робітників, зайнятих у допоміжному виробництві на молочних і молочноконснрвних заводах
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- молоко -- молочна промисловість -- молочная промышленность
Дод.точки доступу:
Вітвіцький, В. В.
Шкурін, Г. Т.
Ковальчук, В. І.
Величко, А. Є.
Солошонок, А. Л.
Полонська, О. М.
Ткаченко, І. П.
Лисенко, Л. В.
Корнюшин, І. В.
Укр. наук.-досл. ін-т продуктивності агропромисл. комплексу
Степ. зон. наук.-досл. центр продуктивності агропромислового комплексу
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11





    Погарська, Вікторія Вадимівна.
    Технологічний семінар [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів із рослинної сировини. Ч. 2. Харчові технології переробки молока / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, К. С. Балабай ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 128 с. : рис., табл.
    Зміст:
Матеріальний баланс у молочній промисловості. Розрахунок нормативних втрат сировини при виробництві молочних продуктів
Нормативний метод обліку витрат сировини фактичної жирності на виробництво молочної продукції
Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока
Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних напоїв
Технологічні розрахунки виробництва сметани
Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних сирів
Технологічні розрахунки виробництва сиркових виробів
Технологічні розрахунки виробництва морозива

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- продукти з рослинної сировини -- продукты из растительного сырья -- молочна промисловость -- молочная промышленность -- молочної продукції -- молочная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Балабай, Катерина Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі



   338.439.4(02.064)
   К 62


    Козак, Ольга Анатоліївна.
    Розвиток молокопродуктового підкомплексу в умовах міжнародної інтеграції України [Текст] : монографія / О. А. Козак ; Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук. - Київ : Вид-во ННЦ ІАЕ, 2021. - ISBN 978-966-669-558-4
    Зміст:
Теорія розвитку молокопродуктового підкомплексу в системі світової економіки
Методологія розвитку молокопродуктового підкомплексу
Економічна оцінка розвитку молокопродуктового підкомплексу
Функціонування молокопродуктового підкомплексу в умовах міжнародної інтеграції
Стратегічні напрями та перспективи розвитку молокопродуктового підкомплексу
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- молокоподуктовий підкомплекс -- молочнопродуктовый подкомплекс -- продовольча безпека -- продовольственная безопасность
Дод.точки доступу:
Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11