Т 78 Трунова, Ірина Михайлівна. Якість послуг з електропостачання споживачів [Текст] : монографія / І. М. Трунова, О. О. Мірошник ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ФОП Панов А. М., 2018. - 178 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 170-178. - ISBN 978-617-7541-55-3
Кл.слова (ненормовані): управління якістю -- управление качеством -- показники -- показатели -- якість послуг -- качество услуг -- вимоги -- требования -- нормативні документи -- нормативные документы -- державний контроль -- государственный контроль -- надійність електропостачання -- надежность электроснабжения -- електрична енергія -- электрическая энергия -- відшкодування збитків -- возмещение убытков -- стимулювання споживача -- стимулирование потребителя -- RAB-регулювання -- RAB-регулирование Дод.точки доступу: Мірошник, Олександр Володимирович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|
Ф 79 Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] : тези доп. : 9-та Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студ. (м. Дніпро; 22 берез. 2018 р.) / Ун-т ім. А. Нобеля, каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. - Дніпро : Вид- во ун-ту ім. А. Нобеля, 2018. - 300 с. : рис. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 978-966-434-418-7 До 25-річчя Ун-ту ім. А. Нобеля та 20-річчя каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
Кл.слова (ненормовані): якість товарів -- качество товаров -- безпечність товарів -- безопасность товаров -- якість послуг -- качество услуг -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспроможність підприємства -- конкурентоспособность предприятия Дод.точки доступу: Ун-т ім. А. Нобеля. каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
|
Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. студ. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 51 с. Кл.слова (ненормовані): професійна етика -- профессиональная этика -- етикет -- этикет -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- якість послуг -- качество услуг Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Малюк, Людмила Петрівна \авт.-уклад.\ Варипаєва, Людмила Миронівна \авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Давидова, Оксана Юріївна. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : підручник / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 488 с. - Бібліогр.: с. 482-487 (88 назв) Зміст: Якість і конкурентоспроможність: поняття й методичні підходи до оцінювання Організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві Процеси системи управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві Кл.слова (ненормовані): конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- управління якістю -- управление качеством -- організаційно-економічний розвиток -- организационно-экономическое развитие -- готельно-ресторанне господарство -- гостинично-ресторанное хозяйство -- якість послуг -- качество услуг Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |
Скирда, Олена Євгеніївна. Управління якістю послуг [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / О. Є. Скирда ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 27 с. Кл.слова (ненормовані): якість послуг -- качество услуг -- управління -- управление -- характеристики послуг -- характеристики услуг -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- туристичні послуги -- туристические услуги -- оцінка якості послуг -- оценка качества услуг Є електронна версія видання Для доступу пройдіть авторизацію Дод.точки доступу: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі |