65.9(4Укр)325я73
О-64


   
    Організаційно-економічне обгрунтування переробки м’яса. [Текст] : метод. рек. для практ. роботи студ. ННІ перероб. і харч. вир-в / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Грідін, П. В. Гурський. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 28 с. - Бібліогр.: с. 28
ББК 65.9(4Укр)325я73

Кл.слова (ненормовані):
обчислення собівартості -- исчисления себестоимости -- виробництво ковбасних виробів -- производство колбасных изделий -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- витрати на поточний ремонт -- затраты на текущий ремонт
Дод.точки доступу:
Грідін, Олександр Володимирович \авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)6060
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)2222