658.382.3
З-41


   
    Збірник примірних інструкцій з охорони праці для працівників під час виконання робіт у рослинництві [Текст]. Ч. 1. - Київ : Основа, 2000. - 76 с. - ISBN 966-7233-28-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
охорона праці -- охрана труда -- робота із пестицидами -- работа с пестицидами -- агрохімікати -- агрохимикаты -- післязбиральна доробка зерна -- послеуборочная доработка зерна -- заготівля кормів -- заготовка кормов -- зберігання плодоовочевої продукції -- хранения плодоовощной продукции -- сади і виноградники -- сады и виноградники
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44





    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для самостійного (дистанц.) вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищ. освіти ден. та заоч. форми навч. спец. 203 Садівництво та виноградарство / Л. М. Пузік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 160 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156-157

Кл.слова (ненормовані):
зберігання плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- переробка плодоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- управління якістю -- управление качеством -- логістика -- логистика -- стандартизації продукції -- стандартизации продукции
Анотація: У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ логістики при зберіганні та переробці плодів та овочів. Для підготовки до практичних занять розглянуті питання післязбиральної підготовки (доробки) врожаю до маркетингу плодів та овочів. Представлені сучасні логістичні схеми під час зберігання та переробки плодів та овочів, способи зберігання плодів та овочів, ефективні шляхи їх переробки з мінімальними втратами в кількості та якості. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т