О-64 Організаційно-економічне обгрунтування переробки м’яса. [Текст] : метод. рек. для практ. роботи студ. ННІ перероб. і харч. вир-в / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Грідін, П. В. Гурський. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 28 с. - Бібліогр.: с. 28 Кл.слова (ненормовані): обчислення собівартості -- исчисления себестоимости -- виробництво ковбасних виробів -- производство колбасных изделий -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- витрати на поточний ремонт -- затраты на текущий ремонт Дод.точки доступу: Грідін, Олександр Володимирович \авт.-уклад.\ Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
|