К 59 Козир, В. С. Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир. - Київ : Уpожай, 1992. - 128 с. - Бібліогр.: с. 124-125
Кл.слова (ненормовані): тваринництво -- животноводство -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- породи -- породы -- годування -- кормление -- жива маса -- живая масса -- бички -- бычки -- склад туш -- состав туши -- оцінка м’яса -- оценка мяса -- хімічний склад м’яса -- химический состав мяса -- жирова тканина -- жировая ткань -- субпродукти -- субпродукты -- органи травлення -- органы пищеварения -- кісткова тканина -- костная ткань -- шкури -- шкуры -- економічна ефективність -- экономическая эфективность
|
С 83 Стратегічна ринково-підприємницька трансформація внутрішнього середовища сільських агломерацій Богодухівщини [Текст] : колект. моногр. / М. М. Турченко [та ін.] ; за ред. М. М. Турченка. - Харків : Майдан, 2014. - 203 с. : табл. - Бібліогр.: с. 191-194. - ISBN 978-966-372-583-3
Кл.слова (ненормовані): організації -- организации -- аграрний профіль -- аграрный профиль -- виробнича структура -- производственная структура -- виробництво -- производство -- жива маса -- живая масса -- свині -- свиньи -- спеціалізація -- специализация -- концентрація -- концентрация -- тваринництво -- животноводство -- проектування -- проектирование -- технологічні модулі -- технологические модули Дод.точки доступу: Турченко, Михайло Михайлович Власенко, Тетяна Володимирівна Краля, Вікторія Григорівна Отроверх, Ольга Василівна Подольська, Ольга Василівна Сагачко, Юлія Миколаївна Семенцов, Володимир Ілліч Смігунова, Олена Вікторівна Турченко, Михайло Михайлович \за ред.\
|