Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>DP=202405$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 98
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Вступ до фаху [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання спец. 187 Деревообробні та меблеві технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: А. А. Суска, В. І. Д'яконов, А. В. Войтов. - Харків : [б. в.], 2024 - .
   Ч. 1. - 2024. - 26 с. : рис. - ). - Бібліогр.: с. 25

Кл.слова (ненормовані):
пиляння деревини -- пиление древесины -- деревні матеріали -- древесные материалы -- дерево-оброблювальні технології -- дерево-обрабатывающие технологии -- обмірні та розмічувальні роботи -- обмерные и разметочные работы
Анотація: Методичні вказівки призначені для здобуття навичок обробки деревини ручними інструментами та виготовлення столярних виробів. Для студентів закладів вищої освіти лісотехнічних і деревообробних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Суска, Анастасія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Д'яконов, Василь Іванович \авт.-уклад.\
Войтов, Антон Вікторович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

2.


    Вступ до фаху [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання спец. 187 Деревообробні та меблеві технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: А. А. Суска, В. І. Д'яконов, А. В. Войтов. - Харків : [б. в.], 2024 - .
   Ч. 2. - 2024. - 28 с. : рис. - ). - Бібліогр.: с. 27

Кл.слова (ненормовані):
клейові з'єднання -- клеевые соединения -- кутові з'єднання -- угловые соединения -- столярні вироби -- столярные изделия -- дерево-оброблювальні технології -- дерево-обрабатывающие технологии
Анотація: Методичні вказівки призначені для здобуття навичок обробки деревини ручними інструментами та виготовлення столярних виробів. Для студентів закладів вищої освіти лісотехнічних і деревообробних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Суска, Анастасія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Д'яконов, Василь Іванович \авт.-уклад.\
Войтов, Антон Вікторович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


    Вступ до фаху [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання спец. 187 Деревообробні та меблеві технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: А. А. Суска, В. І. Д'яконов, А. В. Войтов. - Харків : [б. в.], 2024 - .
   Ч. 1. - 2024. - 33 с. - ). - Бібліогр.: с. 33

Кл.слова (ненормовані):
державний біотехнологічний університет -- государственный биотехнологический университет -- дбту -- структура дбту -- факультет лісового господарства -- факультет лесного хозяйства -- деревооброблювальні технології та землевпорядкування -- деревообрабатывающие технологии и землеустройство -- освітньо-професійна програма -- образовательно-профессиональная программа -- навчальний план підготовки -- учебный план подготовки
Анотація: Методичні вказівки включають 4 практичних роботи та список літератури до них. Методичні вказівки призначені для допомоги першокурсникам швидко адаптуватись до навчання в закладі вищої освіти. Матеріал розкриває сутність та організацію освітнього процесу. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 187 Деревообробні та меблеві технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Суска, Анастасія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Д'яконов, Василь Іванович \авт.-уклад.\
Войтов, Антон Вікторович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


    Вступ до фаху [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання спец. 187 Деревообробні та меблеві технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: А. А. Суска, В. І. Д'яконов, А. В. Войтов. - Харків : [б. в.], 2024 - .
   Ч. 2. - 2024. - 33 с. - ). - Бібліогр.: с. 31

Кл.слова (ненормовані):
розумова праця -- умственный труд -- організація самостійної роботи -- организация самостоятельной работы -- пошук літератури та патентів -- поиск литературы и патентов -- підготовка доповідей -- подготовка докладов -- підготовка презентацій -- подготовка презентаций -- академічна доброчесність -- академическая добродетель -- деревообробка -- деревообработка
Анотація: Методичні вказівки включають 4 практичних роботи та список літератури до них. Методичні вказівки призначені для допомоги першокурсникам швидко адаптуватись до навчання в закладі вищої освіти. Матеріал розкриває сутність та організацію освітнього процесу. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 187 Деревообробні та меблеві технології.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Суска, Анастасія Анатоліївна \авт.-уклад.\
Д'яконов, Василь Іванович \авт.-уклад.\
Войтов, Антон Вікторович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

5.


    Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ: тези доп. : у 2 ч. (м. Харків, 18 жовт. 2012 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; за ред. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2012 - .
   Ч. 1, секції 1-7. - 2012. - 478 с. - ). - ISBN 978-966-405-263-1

Кл.слова (ненормовані):
технології продуктів харчування -- технологии продуктов питания -- технології функціональних оздоровчих продуктів -- технологии функциональных оздоровительных продуктов -- переробна промисловость -- перерабатывающая промышленность -- торгівля -- торговля -- митна експертиза товарів -- таможенная экспертиза товаров
Анотація: Перша частина збірника містить тези доповідей з нових технологій продуктів харчування, інноваційних технологій функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі, формування й контролю якості та митної експертизи товарів. Велику увагу приділено інноваціям у науковому та практичному товарознавстві, удосконаленню процесів та обладнання харчових виробництв, а також хімічним, фізичним, математичним методам дослідження продуктів харчування, управлінню якістю та екологічній безпеці. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович \за ред.\
Маяк, Ольга Анатоліївна \за ред.\
Головко, Микола Павлович \за ред.\
Гринченко, Ольга Олексіївна \за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


    Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ: тези доп. : у 2 ч. (м. Харків, 18 жовт. 2012 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; за ред. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2012 - .
   Ч. 2, секції 8-17. - 2012. - 494 с. - ). - ISBN 978-966-405-263-1

Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна системи україни -- финансово-кредитная системы Украины -- перспективи розвитку -- перспективы развития -- економіка підприємств харчування та торгівлі -- экономика предприятий питания и торговли -- міжнародна економіка -- международная экономика -- проблеми функціонування мережної економіки -- проблемы функционирования сетевой экономики
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович \за ред.\
Маяк, Ольга Анатоліївна \за ред.\
Головко, Микола Павлович \за ред.\
Гринченко, Ольга Олексіївна \за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Improvement of whipped flour semi-finished product technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Electronic resource] : monograph / Lydia Kondrashina [et al.] ; Sumy National Agrarian University, State Biotechnological University, National University of Food Technologies, Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science, Taraz State University named after M Kh Dulaty. - Kharkiv : [s. n.], 2024. - 255 p. - Bibliography : p. 218-254
Переклад назви: Удосконалення технології збитого борошняного напівфабрикату з використанням желатину та ферменту трансглутамінази

Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикат збивний борошняний -- фермент трансглютаміназа -- желатин -- камедь ксантанова -- кондитерські вироби -- semi-finished whipped flour -- transglutaminase enzyme -- gelatin -- xanthan gum -- confectionery
Анотація: The monograph contains concentrated and systematized scientific information on the use of gelatin and the enzyme transglutaminase for the production of confectionery products in the restaurant industry, presented in text form, technological calculations, figures, diagrams, tables and intended for teachers, students of higher education, postgraduate students who are engaged in scientific work.
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання желатину та ферменту трансглутамінази для виробництва кондитерських виробів в ресторанному господарстві.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Kondrashina, Lydia
Ladyka, Volodymyr
Hrynchenko, Olha
Ianchyk, Maria
Smetanska, Iryna
Borankulova, Assel
Gurskyi, P.
Pertsevoy, Fedir
Sumy National Agrarian University
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Weihenstephan-Triesdorf University of Applied Science
Taraz State University named after M Kh Dulaty


Знайти схожі

8.


    Тімченко, Ольга Дмитрівна.
    Економетрика [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 051 Економіка, 292 Міжнародні економічні відносини, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок / О. Д. Тімченко. - Харків : [б. в.], 2024. - 92 с. : рис. - Бібліогр.: с. 90-91

Кл.слова (ненормовані):
економетрика -- методи кількісного вимірювання -- методы количественного измерения -- економічні показники -- экономические показатели -- прийняття рішень у підприємництві -- принятие решений в предпринимательстве -- кількісні співвідношення -- количественные соотношения
Анотація: Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за розділами і темами, надано розгорнутий перелік рекомендованої базової та допоміжної літератури. Курс лекцій надає допомогу здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Курс лекцій призначений здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 051 Економіка 292 Міжнародні економічні відносини, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Знайти схожі

9.


   
    Соціологія економіки [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 054 Соціологія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Борюшкіна, Н. І. Моісєєва. - Харків : [б. в.], 2024. - 40 с. : табл. - Бібліогр.: с. 21-23

Кл.слова (ненормовані):
соціологія економіки -- социология экономики -- економічна соціологія -- экономическая социология -- соціальне вимірювання -- социальное измерение -- соціальні системи -- социальные системы
Анотація: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Соціологія економіки» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни дляденної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиспеціальності 054 «Соціологія». Надаються теоретичні відомості з ключових питань економічної соціології. До кожної теми пропонується перелік завдань до самостійної та практичної роботи. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Наведено перелік питань для підсумкового контролю знань, які дають можливість студентам творчо та усвідомлено підійти до вивчення дисципліни. Методичні вказівки містять методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників іспеціалістів підприємств та організацій тощо.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Борюшкіна, Оксана Володимирівна \авт.-уклад.\
Моісєєва, Наталія Іванівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.


    Ставерська, Тетяна Олександрівна.
    Фінансовий менеджмент в банку [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Т. О. Ставерська, В. В. Макогон ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 363 с. : рис. - Бібліогр.: с. 361-362

Кл.слова (ненормовані):
банки -- фінансовий менеджмент -- финансовый менеджмент -- банківський менеджмент -- банковский менеджмент -- планування в банках -- планирование в банках -- стійкість банківської системи -- устойчивость банковской системы
Анотація: У навчальному посібнику висвітлено теоретичні основи банківського фінансового менеджменту, підходи до стратегічного управління банківською діяльністю, організації її планування, функції органів управління та підходи до побудови організаційної структури банку. Значну увагу приділено підходам до управління капіталом комерційного банку, його зобов’язаннями, кредитним та інвестиційним портфелями. Розглянуті методичні засади управління активами й пасивами банку, його валютним ризиком, ліквідністю та прибутковістю. Навчальний посібник призначений для підготовки фахівців у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації зі спеціальністю 072 «Фінанси, банківська страва та страхування». Буде корисним і для фахівців фінансової сфери, економічних служб суб’єктів господарювання, здобувачів закладів післядипломної освіти та організацій усіх форм власності, які у своїй діяльності взаємодіють із банками та іншими фінансовими установами.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Макогон, Віталій Вікторович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ