Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=FT<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 641/642(075.8)/П 32
Автор(и)
: Пивоваров, Павло Петрович
Назва
: Теоретична технологія продукції громадського харчування : навч. посібник. Ч. 1 : Білки в технології громадського харчування
Вихідні дані
: Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики
:116 с.
Колективи
: Харків. держ. технології та орг. харчування :
УДК
: 641/642(075.8) + 613.28(075.8)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641.5/А 35
Назва
: Азбука харчування. Раціональне харчування
Вихідні дані
: Львiв: Свiт, 1991
Кільк.характеристики
:200 с.
Примітки
: Бібліогр.: с. 194-195 :
УДК
: 641.5
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075)/Д 69
Автор(и)
: Дорохіна М. О., Капліна Т. В.
Назва
: Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Вихідні дані
: Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики
:278 с.
ISBN, Ціна
978-966-357-148-1:
УДК
: 664(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/Н 34
Автор(и)
: Науменко, Олександр Петрович, Науменко, Марія Олександрівна, Науменко, Олександра Олександрівна
Назва
: Інжиніринг буденної їжі покоління Z. Наочні матеріали : навч. посіб.
Вихідні дані
: Дніпро: ДНВЗ УДХТУ, 2019
Кільк.характеристики
:111 с.: рис., іл.
Колективи
: Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т"
Примітки
: Бібліогр.: с. 105-110
ISBN, Ціна
978-617-7478-38-5:
УДК
: 664(075.8) + 621.798(075.8) + 338.439(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчування--питание--буденне харчування--обыденное питание--сировина харчування--сырье питания--замінники харчування--заменители питания--продукти харчування--продукты питания--здійснення харчування--осуществление питания
Зміст
: Буденне харчування ; Сировина харчування ; Замінники харчування ; Продукти харчування ; Здійснення харчування
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ