Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=FT<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
1.
Пивоваров, Павло Петрович. Теоретична технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Білки в технології громадського харчування / П. П. Пивоваров; Хаpків. деpж. акад. технологiї та оpг. хаpчування, 2000. - 116 с.
1
2.
Азбука харчування. Раціональне харчування [Текст] / за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка, 1991. - 200 с.
1
3.
Дорохіна, М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [Текст] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна, 2008. - 278 с.
1
4.
Науменко, Олександр Петрович. Інжиніринг буденної їжі покоління Z. Наочні матеріали [Текст] : навч. посіб. / О. П. Науменко, М. О. Науменко, О. О. Науменко; Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т", 2019. - 111 с. (Введено оглавление)
1
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ