Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=FT<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1. Пивоваров, Павло Петрович. Теоретична технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Білки в технології громадського харчування / П. П. Пивоваров; Хаpків. деpж. акад. технологiї та оpг. хаpчування, 2000. - 116 с. 1
2. Азбука харчування. Раціональне харчування [Текст] / за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка, 1991. - 200 с. 1
3. Дорохіна, М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [Текст] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна, 2008. - 278 с. 1
4. Науменко, Олександр Петрович. Інжиніринг буденної їжі покоління Z. Наочні матеріали [Текст] : навч. посіб. / О. П. Науменко, М. О. Науменко, О. О. Науменко; Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т", 2019. - 111 с. (Введено оглавление) 1
© Асоціація ЕБНІТ