Пошуковий запит: (<.>IDD=ФМВСС<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 24 |
1. |
Найченко, Володимир Михайлович. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] / В. М. Найченко, 2001. - 211 с.
|
1
|
2. |
Довідник по зберіганню картоплі та овочів [Текст] / С. Ф. Поліщук [та ін.] ; за ред. С. Ф. Поліщука, 1986. - 280 с.
|
1
|
3. |
Машкін, Микола Іванович. Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш, 2006. - 351 с.
|
12
|
4. |
Степук, Л. Я. Механизация получения и применение многокомпонентных сельскохозяйственных материалов [Текст] / Л. Я. Степук, 1990. - 310 с.
|
1
|
5. |
Козир, В. С. Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир, 1992. - 128 с.
|
1
|
6. |
Костенко, Василь Іванович. Довідник по контролю якості молока на фермі [Текст] / В. І. Костенко, А. Я. Маньківський, 1992. - 133 с.
|
3
|
7. |
Скалецька, Любов Федорівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков, 1994. - 302 с.
|
366
|
8. |
Черевко, Олександр Іванович. Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва, 2002. - 260 с. (Введено оглавление)
|
40
|
9. |
Трисвятский, Лев Алексеевич. Хpанение и технология сельскохозяйственных пpодуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1983. - 384 с.
|
1
|
10. |
Механизация убоpки, обpаботки и хpанения кукуpузы [Текст] / С. Д. Черных [и др.], 1973. - 240 с.
|
3
|
11. |
Трисвятский, Лев Алексеевич. Хpанение зеpна [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, 1966. - 408 с.
|
1
|
12. |
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов [та ін.] ; під ред. О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової, 2008. - 544 с. (Введено оглавление)
|
38
|
13. |
Трисвятский, Лев Алексеевич. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1991. - 416 с.
|
237
|
14. |
Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевого, П. В. Гурського, 2006. - 378 с.
|
169
|
15. |
Технология переработки зерна [Текст] : учебник / Я. Н. Куприц [и др.] ; под ред. Г. А. Егорова, 1977. - 376 с.
|
8
|
16. |
Товарознавство молочних товарів [Текст] : навч. посібник / А. Б. Рудавська [та ін.], 2004. - 216 с.
|
1
|
17. |
Ковбаса, Володимир Петрович. Механіка сільськогосподарських матеріалів та середовищ [Текст] : навч. посібник / В. П. Ковбаса, В. М. Швайко, О. П. Гуцол ; за ред. В. П. Ковбаси, 2015. - 536 с.
|
2
|
18. |
Цехмістренко, Світлана Іванівна. Біохімія молока та молокопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, С. І. Кононський, 2014. - 168 с.
|
2
|
19. |
Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 312 с. (Введено оглавление)
|
3
|
20. |
Дослідження основних властивостей сипких матеріалів [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 35 с.
|
2
|
21. |
Визначення процесу пліснявіння зерна [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.], 2019. - 17 с.
|
1
|
22. |
Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова, 2019. - 18 с.
|
1
|
23. |
Визначення характеристик внутрішнього тертя сипких матеріалів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Сільськогосп. машини", розділ "Механіко-технолог. властивості с.-г. матеріалів" для студ. преш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: В. І. Пастухов, Р. В. Кириченко, Д. В. Крохмаль, 2019. - 11 с.
|
1
|
24. |
Закладной, Геннадий Алексеевич. Защита зерна и продуктов его переработки от вредителей [Текст] / Г. А. Закладной, 1983. - 216 с.
|
2
|
|