Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ФМВСС<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 24
1. Найченко, Володимир Михайлович. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] / В. М. Найченко, 2001. - 211 с. 1
2. Довідник по зберіганню картоплі та овочів [Текст] / С. Ф. Поліщук [та ін.] ; за ред. С. Ф. Поліщука, 1986. - 280 с. 1
3. Машкін, Микола Іванович. Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш, 2006. - 351 с. 12
4. Степук, Л. Я. Механизация получения и применение многокомпонентных сельскохозяйственных материалов [Текст] / Л. Я. Степук, 1990. - 310 с. 1
5. Козир, В. С. Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир, 1992. - 128 с. 1
6. Костенко, Василь Іванович. Довідник по контролю якості молока на фермі [Текст] / В. І. Костенко, А. Я. Маньківський, 1992. - 133 с. 3
7. Скалецька, Любов Федорівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков, 1994. - 302 с. 366
8. Черевко, Олександр Іванович. Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва, 2002. - 260 с. (Введено оглавление) 40
9. Трисвятский, Лев Алексеевич. Хpанение и технология сельскохозяйственных пpодуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1983. - 384 с. 1
10. Механизация убоpки, обpаботки и хpанения кукуpузы [Текст] / С. Д. Черных [и др.], 1973. - 240 с. 3
11. Трисвятский, Лев Алексеевич. Хpанение зеpна [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, 1966. - 408 с. 1
12. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов [та ін.] ; під ред. О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової, 2008. - 544 с. (Введено оглавление) 38
13. Трисвятский, Лев Алексеевич. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1991. - 416 с. 237
14. Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевого, П. В. Гурського, 2006. - 378 с. 169
15. Технология переработки зерна [Текст] : учебник / Я. Н. Куприц [и др.] ; под ред. Г. А. Егорова, 1977. - 376 с. 8
16. Товарознавство молочних товарів [Текст] : навч. посібник / А. Б. Рудавська [та ін.], 2004. - 216 с. 1
17. Ковбаса, Володимир Петрович. Механіка сільськогосподарських матеріалів та середовищ [Текст] : навч. посібник / В. П. Ковбаса, В. М. Швайко, О. П. Гуцол ; за ред. В. П. Ковбаси, 2015. - 536 с. 2
18. Цехмістренко, Світлана Іванівна. Біохімія молока та молокопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, С. І. Кононський, 2014. - 168 с. 2
19. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 312 с. (Введено оглавление) 3
20. Дослідження основних властивостей сипких матеріалів [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 35 с. 2
21. Визначення процесу пліснявіння зерна [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.], 2019. - 17 с. 1
22. Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова, 2019. - 18 с. 1
23. Визначення характеристик внутрішнього тертя сипких матеріалів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Сільськогосп. машини", розділ "Механіко-технолог. властивості с.-г. матеріалів" для студ. преш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 208 Агроінженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: В. І. Пастухов, Р. В. Кириченко, Д. В. Крохмаль, 2019. - 11 с. 1
24. Закладной, Геннадий Алексеевич. Защита зерна и продуктов его переработки от вредителей [Текст] / Г. А. Закладной, 1983. - 216 с. 2
© Асоціація ЕБНІТ