Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ТКВ<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(03)/П 27
Автор(и)
: Криницкий В. С., Бечуцкая В. А.
Назва
: Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты : энциклопедия. Ч. 2
Вихідні дані
: Николаев: Пpомсельпpоект, 2001
Кільк.характеристики
:186 с.
Серія:
Библиотека пpедпpинимателя :
УДК
: 664(03)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): гречка--зерна пшеницы--зерна пшениці--переработка сои--переробка сої--масло соевое--олія соєва--соевая мука--соєве борошно--концентраты--концентрати--изоляты--ізоляти--молоко--переработка зерна--переробка зерна
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664/П 27
Назва
: Переработка продукции растительного и животного происхождения
Вихідні дані
: СПб.: ГИОРД, 2001
Кільк.характеристики
:336 с.: рис.
ISBN, Ціна
5-901065-31-Х:
УДК
: 664
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): мука--крупы--крупи--хлеб--хліб--макаронные изделия--макаронні вироби--растительное масло--рослинна олія--ягоды--ягоди--мясопродукты--м'ясопродукти--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти
Примірники
: всього : Б.п. №1(8), Б.п. №3(5), Б.п. №2(16), ч.з.б.п.№1(3)
Вільні
: Б.п. №1(8), Б.п. №3(5), Б.п. №2(16), ч.з.б.п.№1(3)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/Н 54
Автор(и)
: Неретина В. М.
Назва
: Курсовое и дипломное проектирование по мукомольно-крупяному производству : учеб. пособие
Вихідні дані
: М.: Колос, 1984
Кільк.характеристики
:224 с. :
УДК
: 664.7(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/Е 30
Автор(и)
: Егоров, Глеб Александрович, Мельников, Евгений Михайлович, Журавлев, Вячеслав Федорович
Назва
: Технология и обоpудование мукомольно-кpупяного и комбикоpмового пpоизводства : учебник
Вихідні дані
: М.: Колос, 1979
Кільк.характеристики
:368 с.: табл., рис.
Серія:
Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки
: Библиогр.: с. 364 :
УДК
: 664.7(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологія--обладнання--мукомольное производство--борошномельне виробництво--крупяное производство--круп'яне виробництво--комбикормовое производство--комбікормове виробництво--заводы--заводи--сепарирование--сепарування--помол--помел--обработка--обробка--зерно--измельчение--подрібнення--сортирование--сортування--шелушение--лущення--шлифование--шліфування--дозирование--дозування--смешивание--змішування--брикетирование--брикетування
Примірники
: всього : Б.п. №1(3), Б.п. №4(2)
Вільні
: Б.п. №1(3), Б.п. №4(2)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 631.563(075)/Т 68
Автор(и)
: Трисвятский, Лев Алексеевич, Лесик, Борис Васильевич, Курдина, Вера Николаевна
Назва
: Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані
: М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики
:416 с.: ил., табл.
Серія:
Учебники и учебные пособия для студентов вузов
Примітки
: Библиогр.: с. 408. - Прил.: с. 400-407Предм. указ.: с.409-411
ISBN, Ціна
5-10-001955-7:
УДК
: 631.563(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): абиоз--абіоз--анабиоз--анабіоз--валориграф--валориграф--газация--газація--закваски--каротин--меланоидины--меланоїдини--хемосорбция--хемосорбція
Примірники
: всього 232: Б.п. №1(3), Б.п. №2(64), Б.п. №3(4), Б.п. №4(8), Б.п. №5(144), (14)
Вільні
: Б.п. №1(3), Б.п. №2(2), Б.п. №3(4), Б.п. №5(144), (14)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/Т 38
Автор(и)
: Куприц, Яков Николаевич, Демидов П. Г., Демидов, Алексей Романович, Гинзбург, Моисей Ефимович, Дрогалин, Кузьма Васильевич, Наумов, Иван Андреевич, Цециновский, Владимир Моисеевич
Назва
: Технология переработки зерна (мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) : учебник
Вихідні дані
: М.: Колос, 1965
Кільк.характеристики
:504 с.
Примітки
: Библиогр.: с. 499-502. - Прил.: с. 497-498 :
УДК
: 664.7(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переработка зерна на мельнице --переробка зерна на млині--крупозавод--крупозавод--комбикормовое предприятие--комбікормове підприємство--технологические процессы--технологічні процеси--технология производств--технологія виробництва
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич, Рожков, Артур Олександрович
Назва
: Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: Майдан, 2015
Кільк.характеристики
:415 с.: мал., табл.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви)
ISBN, Ціна
978-966-372-604-5:
УДК
: 664:631.563.8](075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): характеристика зерна--виробництво борошна--производство муки--виробництво круп--производство круп--виробництво хліба--производство хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--виробництво олії--производство масла--характеристика плодів--характеристика плодов--характеристика овочів--характеристика овощей--консервування плодів--консервирование плодов--консервування овочів--консервирование овощей--зберігання--хранение--переробка--переработка--цукрові буряки--сахарная свекла--крохмало-патокове виробництво--крахмало-паточное производство
Зміст
: Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки ; Виробництво борошна ; Виробництво крупів ; Технологія виробництва хліба ; Технологія макаронних виробів ; Виробництво олії ; Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки ; Основи консервування плодів та овочів ; Зберігання і переробка цукрових буряків ; Основи крохмале-патокового виробництва
Примірники
: всього : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Вільні
: Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075.8)/Ш 97
Автор(и)
: Шутенко, Євген Іванович, Соц, Сергій Михайлович
Назва
: Технологія круп'яного виробництва : навч. посібник
Вихідні дані
: Київ: Освіта України, 2010
Кільк.характеристики
:272 с.: рис., табл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 265 (10 назв)
ISBN, Ціна
978-966-188-174-6:
УДК
: 664.7(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): круп'яне виробництво--крупяное производство--переробка зерна--переработка зерна--крупи--крупы--виробництво круп--производство круп--просо--рис--гречка--овес--ячмень--ячмінь--пшениця--пшеница--горох--кукурудза--кукуруза--швидкорозварювані крупи--быстроразваривающиеся крупы--поживна цінність--питательная ценность
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.696.1(02.064)/Ф 76
Автор(и)
: Фоміна, Ірина Миколаївна, Ізмайлова, Олена Олександрівна
Назва
: Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування : монографія
Вихідні дані
: Харків: ПромАрт, 2019
Кільк.характеристики
:168 с.: рис., табл.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв)
ISBN, Ціна
978-617-7634-60-6:
УДК
: 664.696.1(02.064)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переробка зерна--переработка зерна--обробка зерна--обработка зерна--зернові пластівці--зерновые хлопья--пшеничні пластівці--пшеничные хлопья--виробництво пластівців--производство хлопьев
Зміст
: Теоретичні передумови використання нових способів підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців ; Низькотемпературна обробка зерна пшениці перед пророщуванням як спосіб інтенсифікації її біологічної цінності в харчуванні ; Застосування молочнокислих бактерій для підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців ; Обгрунтування режимів технологічних стадій під час виробництва пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності ; Аналіз технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Примірники
: всього : Б.п. №2(4), Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №2(4), Б.п. №3(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ