Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ТКВ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(03)/П 27
Автор(и) : Криницкий В. С., Бечуцкая В. А.
Назва : Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты : энциклопедия. Ч. 2
Вихідні дані : Николаев: Пpомсельпpоект, 2001
Кільк.характеристики :186 с.
Серія: Библиотека пpедпpинимателя :
УДК : 664(03)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гречка--зерна пшеницы--зерна пшениці--переработка сои--переробка сої--масло соевое--олія соєва--соевая мука--соєве борошно--концентраты--концентрати--изоляты--ізоляти--молоко--переработка зерна--переробка зерна
Примірники : всього : Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/П 27
Назва : Переработка продукции растительного и животного происхождения
Вихідні дані : СПб.: ГИОРД, 2001
Кільк.характеристики :336 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-901065-31-Х:
УДК : 664
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--крупы--крупи--хлеб--хліб--макаронные изделия--макаронні вироби--растительное масло--рослинна олія--ягоды--ягоди--мясопродукты--м'ясопродукти--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти
Примірники : всього : Б.п. №1(8), Б.п. №3(5), Б.п. №2(16), ч.з.б.п.№1(3)
Вільні : Б.п. №1(8), Б.п. №3(5), Б.п. №2(16), ч.з.б.п.№1(3)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/Н 54
Автор(и) : Неретина В. М.
Назва : Курсовое и дипломное проектирование по мукомольно-крупяному производству : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Колос, 1984
Кільк.характеристики :224 с. :
УДК : 664.7(075)
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/Е 30
Автор(и) : Егоров, Глеб Александрович, Мельников, Евгений Михайлович, Журавлев, Вячеслав Федорович
Назва : Технология и обоpудование мукомольно-кpупяного и комбикоpмового пpоизводства : учебник
Вихідні дані : М.: Колос, 1979
Кільк.характеристики :368 с.: табл., рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Библиогр.: с. 364 :
УДК : 664.7(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія--обладнання--мукомольное производство--борошномельне виробництво--крупяное производство--круп'яне виробництво--комбикормовое производство--комбікормове виробництво--заводы--заводи--сепарирование--сепарування--помол--помел--обработка--обробка--зерно--измельчение--подрібнення--сортирование--сортування--шелушение--лущення--шлифование--шліфування--дозирование--дозування--смешивание--змішування--брикетирование--брикетування
Примірники : всього : Б.п. №1(3), Б.п. №4(2)
Вільні : Б.п. №1(3), Б.п. №4(2)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.563(075)/Т 68
Автор(и) : Трисвятский, Лев Алексеевич, Лесик, Борис Васильевич, Курдина, Вера Николаевна
Назва : Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :416 с.: ил., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов вузов
Примітки : Библиогр.: с. 408. - Прил.: с. 400-407Предм. указ.: с.409-411
ISBN, Ціна 5-10-001955-7:
УДК : 631.563(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): абиоз--абіоз--анабиоз--анабіоз--валориграф--валориграф--газация--газація--закваски--каротин--меланоидины--меланоїдини--хемосорбция--хемосорбція
Примірники : всього 232: Б.п. №1(3), Б.п. №2(64), Б.п. №3(4), Б.п. №4(8), Б.п. №5(144), (14)
Вільні : Б.п. №1(3), Б.п. №2(2), Б.п. №3(4), Б.п. №5(144), (14)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/Т 38
Автор(и) : Куприц, Яков Николаевич, Демидов П. Г., Демидов, Алексей Романович, Гинзбург, Моисей Ефимович, Дрогалин, Кузьма Васильевич, Наумов, Иван Андреевич, Цециновский, Владимир Моисеевич
Назва : Технология переработки зерна (мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) : учебник
Вихідні дані : М.: Колос, 1965
Кільк.характеристики :504 с.
Примітки : Библиогр.: с. 499-502. - Прил.: с. 497-498 :
УДК : 664.7(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка зерна на мельнице --переробка зерна на млині--крупозавод--крупозавод--комбикормовое предприятие--комбікормове підприємство--технологические процессы--технологічні процеси--технология производств--технологія виробництва
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/П 88
Автор(и) : Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич, Рожков, Артур Олександрович
Назва : Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Майдан, 2015
Кільк.характеристики :415 с.: мал., табл.
Колективи : Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки : Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви)
ISBN, Ціна 978-966-372-604-5:
УДК : 664:631.563.8](075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика зерна--виробництво борошна--производство муки--виробництво круп--производство круп--виробництво хліба--производство хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--виробництво олії--производство масла--характеристика плодів--характеристика плодов--характеристика овочів--характеристика овощей--консервування плодів--консервирование плодов--консервування овочів--консервирование овощей--зберігання--хранение--переробка--переработка--цукрові буряки--сахарная свекла--крохмало-патокове виробництво--крахмало-паточное производство
Зміст : Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки ; Виробництво борошна ; Виробництво крупів ; Технологія виробництва хліба ; Технологія макаронних виробів ; Виробництво олії ; Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки ; Основи консервування плодів та овочів ; Зберігання і переробка цукрових буряків ; Основи крохмале-патокового виробництва
Примірники : всього : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Вільні : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Знайти схожі

8.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075.8)/Ш 97
Автор(и) : Шутенко, Євген Іванович, Соц, Сергій Михайлович
Назва : Технологія круп'яного виробництва : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Освіта України, 2010
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 265 (10 назв)
ISBN, Ціна 978-966-188-174-6:
УДК : 664.7(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): круп'яне виробництво--крупяное производство--переробка зерна--переработка зерна--крупи--крупы--виробництво круп--производство круп--просо--рис--гречка--овес--ячмень--ячмінь--пшениця--пшеница--горох--кукурудза--кукуруза--швидкорозварювані крупи--быстроразваривающиеся крупы--поживна цінність--питательная ценность
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.696.1(02.064)/Ф 76
Автор(и) : Фоміна, Ірина Миколаївна, Ізмайлова, Олена Олександрівна
Назва : Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування : монографія
Вихідні дані : Харків: ПромАрт, 2019
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв)
ISBN, Ціна 978-617-7634-60-6:
УДК : 664.696.1(02.064)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка зерна--переработка зерна--обробка зерна--обработка зерна--зернові пластівці--зерновые хлопья--пшеничні пластівці--пшеничные хлопья--виробництво пластівців--производство хлопьев
Зміст : Теоретичні передумови використання нових способів підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців ; Низькотемпературна обробка зерна пшениці перед пророщуванням як спосіб інтенсифікації її біологічної цінності в харчуванні ; Застосування молочнокислих бактерій для підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців ; Обгрунтування режимів технологічних стадій під час виробництва пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності ; Аналіз технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Примірники : всього : Б.п. №2(4), Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №2(4), Б.п. №3(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ