Пошуковий запит: (<.>IDD=ТЗТПЗ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20 |
|
1. |
Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с.
|
1
|
2. |
Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и хлебопродуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко, 2005. - 512 с. (Введено оглавление)
|
2
|
3. |
Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты [Текст] : энциклопедия. Ч. 2 / В. С. Криницкий, В. А. Бечуцкая, 2001. - 186 с.
|
2
|
4. |
Неретина, В. М. Курсовое и дипломное проектирование по мукомольно-крупяному производству [Текст] : учеб. пособие / В. М. Неретина, 1984. - 224 с.
|
1
|
5. |
Продукція функціонального призначення в галузі. Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, 2011. - 18 с.
|
5
|
6. |
Трисвятский, Лев Алексеевич. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1991. - 416 с.
|
237
|
7. |
Технология переработки зерна (мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) [Текст] : учебник / Я. Н. Куприц [и др.] ; под ред. Я. Н. Куприца, 1965. - 504 с.
|
1
|
8. |
Технологія виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. норм. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.100101 "Енергетика та електротехнічні системи в АПК " у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акр. МАП та продовольства України (Шифр за ОПП ПП.01) / А. В. Рудь, Л. М. Михайлова, І. О. Мошенко [та ін.]; НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”, 2013. - 38 с.
|
5
|
9. |
Самочетов, В. Ф. Зерносушение [Текст] : учеб. пособие / В. Ф. Самочетов, Г. А. Джорогян, 1970. - 288 с.
|
2
|
10. |
Птицын, С. Д. Зерносушилки [Текст] / С. Д. Птицын, 1962. - 180 с.
|
3
|
11. |
Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 та "магістр" 8.091701 за спец, "Технологія зберігання і переробки зерна" з дисц. Актуальні проблеми галузі / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш, 2011. - 16 с.
|
1
|
12. |
Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 151 с.
|
11
|
13. |
Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2015. - 415 с. (Введено оглавление)
|
6
|
14. |
Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 312 с. (Введено оглавление)
|
3
|
15. |
Технологічні розрахунки, облік і звітність на підприємствах галузі [Текст] : метод. вказ. до практ. занять з дисц. для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за спец. 181 "Харчові технології". Лаборатор. робота № 7. Облік зерна. Форми звітності та первинна документація / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад. О. О. Шакула, 2017. - 36 с.
|
1
|
16. |
Determining of Quality Propertice of Grain for Crops Production [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of grain storage and processing" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна, 2019. - 6 с.
|
1
|
17. |
Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 26 с.
|
1
|
18. |
Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія зберігання і переробки зерна" для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 18 с.
|
1
|
19. |
Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 16 с.
|
1
|
20. |
Шаніна, Ольга Миколаївна. Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2020. - 55 с.
|
1
|
|