Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ТЗТПЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20
 1-10    11-20   21-21 
1. Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с. 1
2. Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и хлебопродуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко, 2005. - 512 с. (Введено оглавление) 2
3. Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты [Текст] : энциклопедия. Ч. 2 / В. С. Криницкий, В. А. Бечуцкая, 2001. - 186 с. 2
4. Неретина, В. М. Курсовое и дипломное проектирование по мукомольно-крупяному производству [Текст] : учеб. пособие / В. М. Неретина, 1984. - 224 с. 1
5. Продукція функціонального призначення в галузі. Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, 2011. - 18 с. 5
6. Трисвятский, Лев Алексеевич. Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов [Текст] : учебник / Л. А. Трисвятский, Б. В. Лесик, В. Н. Курдина ; под ред. Л. А. Трисвятского, 1991. - 416 с. 237
7. Технология переработки зерна (мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) [Текст] : учебник / Я. Н. Куприц [и др.] ; под ред. Я. Н. Куприца, 1965. - 504 с. 1
8. Технологія виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. норм. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.100101 "Енергетика та електротехнічні системи в АПК " у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акр. МАП та продовольства України (Шифр за ОПП ПП.01) / А. В. Рудь, Л. М. Михайлова, І. О. Мошенко [та ін.]; НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”, 2013. - 38 с. 5
9. Самочетов, В. Ф. Зерносушение [Текст] : учеб. пособие / В. Ф. Самочетов, Г. А. Джорогян, 1970. - 288 с. 2
10. Птицын, С. Д. Зерносушилки [Текст] / С. Д. Птицын, 1962. - 180 с. 3
11. Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 та "магістр" 8.091701 за спец, "Технологія зберігання і переробки зерна" з дисц. Актуальні проблеми галузі / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш, 2011. - 16 с. 1
12. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 151 с. 11
13. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2015. - 415 с. (Введено оглавление) 6
14. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки зерна [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 312 с. (Введено оглавление) 3
15. Технологічні розрахунки, облік і звітність на підприємствах галузі [Текст] : метод. вказ. до практ. занять з дисц. для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за спец. 181 "Харчові технології". Лаборатор. робота № 7. Облік зерна. Форми звітності та первинна документація / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад. О. О. Шакула, 2017. - 36 с. 1
16. Determining of Quality Propertice of Grain for Crops Production [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of grain storage and processing" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна, 2019. - 6 с. 1
17. Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 26 с. 1
18. Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія зберігання і переробки зерна" для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 18 с. 1
19. Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.], 2020. - 16 с. 1
20. Шаніна, Ольга Миколаївна. Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2020. - 55 с. 1
© Асоціація ЕБНІТ