Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ТЗТПЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
21
Показані документи
с 1 за 20
1-20
21-21
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 633.1/К 59
Автор(и)
: Кузьмина Н. П., Гунькин В. А., Суслянок Г. М.
Назва
: Зерноведение (с основами биохимии растений)
Вихідні дані
: М.: Колос, 2006
Кільк.характеристики
:464 с.
ISBN, Ціна
5-10-003915-9:
УДК
: 633.1
Анотація:
Книга представляет собой переиздание учебника Н.П.Козьминой "Зерноведение", переработанного с учетом современных тенденций развития науки о зерне и дополненного сведениями по биохимии растений. В первой части книги приведены сведения о важнейших химических веществах живых организмов - белках, углеводах, липидах, нуклеиновых кислотах, витаминах. Вторая часть включает основы морфологии, анатомии и физиологии зерна и семян, свойства и признаки качества зерна и зерновой массы. Последовательно рассмотрены отдельные культуры, их биологические особенности, распространение, хозяйственное значение, использование в различных отраслях пищевой промышленности. Описаны закономерности роста и развития растений и мероприятия по обеспечению высокой урожайности полей. Для студентов пищевых и сельскохозяйственных вузов, обучающихся по специальности 06.08.00 "Экономика и управление на предприятиях (по отраслям)". Может быть полезна студентам других специальностей, аспирантам, преподавателям, инженерам и научным работникам.
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/К 14
Автор(и)
: Казаков, Евгений Дмитриевич, Карпиленко, Геннадий Петрович
Назва
: Биохимия зерна и хлебопродуктов : учеб. пособие . -3-е, перераб. и дополн. изд.
Вихідні дані
: СПб.: ГИОРД, 2005
Кільк.характеристики
:512 с. :
УДК
: 664.7(075)
Зміст
: Вводные биологические понятия ; Белковые вещества ; Белки зерна злаковых, семян бобовых и масличных культур ; Нуклеиновые кислоты ; Витамины ; Витамины ; Углеводы ; Липиды, красящие вещества ; Минеральные вещества, влага, кислотность зерна ; Влияние природно-климатических и агротехнических факторов на состав и качество зерна ; Дыхание зерна ; Биохимические процесс при созревании и прорастании зерна ; Поврежденное, неполноценное зерно и его использование ; Смешивание и обработка зерна перед помолом ; Биохимические процессы, происходящие в муке и крупе при хранении ; Биохимические процессы, происходящие в муке при получении из нее хлеба, макаронных, мучных и кондитерских изделий ; Ржаная мука и получение из нее хлеба ; Пищевая ценность хлеба
Анотація:
В учебном пособии для студентов вузов приведены химический состав зерна, муки и крупы, процессы, происходящие в зерне при его прорастании, созревании, хранении и переработке, а также в муке и крупе при их производстве и хранении. Содержатся данные о химическом составе и качестве готовой продукции. Приведены оптимальные показатели биохимических процессов, обеспечивающих сохранность качества зерна и продуктов его переработки.
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), (1)
Вільні
: Б.п. №2(1), (1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(03)/П 27
Автор(и)
: Криницкий В. С., Бечуцкая В. А.
Назва
: Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты : энциклопедия. Ч. 2
Вихідні дані
: Николаев: Пpомсельпpоект, 2001
Кільк.характеристики
:186 с.
Серія:
Библиотека пpедпpинимателя :
УДК
: 664(03)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): гречка--зерна пшеницы--зерна пшениці--переработка сои--переробка сої--масло соевое--олія соєва--соевая мука--соєве борошно--концентраты--концентрати--изоляты--ізоляти--молоко--переработка зерна--переробка зерна
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №2(1), Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/Н 54
Автор(и)
: Неретина В. М.
Назва
: Курсовое и дипломное проектирование по мукомольно-крупяному производству : учеб. пособие
Вихідні дані
: М.: Колос, 1984
Кільк.характеристики
:224 с. :
УДК
: 664.7(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(072)/П 78
Назва
: Продукція функціонального призначення в галузі. Використання природних олійних фізіологічно функціональних продуктів та продуктів переробки зерна в харчуванні людини : метод. вказ. до лаборатор. занять з дисц.
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2011
Кільк.характеристики
:18 с.: табл.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): насіння льону--семена льна
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(4)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(4)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 631.563(075)/Т 68
Автор(и)
: Трисвятский, Лев Алексеевич, Лесик, Борис Васильевич, Курдина, Вера Николаевна
Назва
: Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані
: М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики
:416 с.: ил., табл.
Серія:
Учебники и учебные пособия для студентов вузов
Примітки
: Библиогр.: с. 408. - Прил.: с. 400-407Предм. указ.: с.409-411
ISBN, Ціна
5-10-001955-7:
УДК
: 631.563(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): абиоз--абіоз--анабиоз--анабіоз--валориграф--валориграф--газация--газація--закваски--каротин--меланоидины--меланоїдини--хемосорбция--хемосорбція
Примірники
: всього 232: Б.п. №1(3), Б.п. №2(64), Б.п. №3(4), Б.п. №4(8), Б.п. №5(144), (14)
Вільні
: Б.п. №1(3), Б.п. №2(2), Б.п. №3(4), Б.п. №5(144), (14)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/Т 38
Автор(и)
: Куприц, Яков Николаевич, Демидов П. Г., Демидов, Алексей Романович, Гинзбург, Моисей Ефимович, Дрогалин, Кузьма Васильевич, Наумов, Иван Андреевич, Цециновский, Владимир Моисеевич
Назва
: Технология переработки зерна (мукомольное, крупяное и комбикормовое производство) : учебник
Вихідні дані
: М.: Колос, 1965
Кільк.характеристики
:504 с.
Примітки
: Библиогр.: с. 499-502. - Прил.: с. 497-498 :
УДК
: 664.7(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переработка зерна на мельнице --переробка зерна на млині--крупозавод--крупозавод--комбикормовое предприятие--комбікормове підприємство--технологические процессы--технологічні процеси--технология производств--технологія виробництва
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 636(073)/Т 38
Автор(и)
: Рудь А. В., Михайлова Л. М., Мошенко І. О., Свірідов А. М.
Назва
: Технологія виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції : прогр. норм. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.100101 "Енергетика та електротехнічні системи в АПК " у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акр. МАП та продовольства України (Шифр за ОПП ПП.01)
Вихідні дані
: Київ: Агроосвіта, 2013
Кільк.характеристики
:38 с.
Колективи
: Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Примітки
: Бібліогр.: с. 22-23 :
УДК
: 636(073)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологічні процеси--технологические процессы--енергетичні засоби--энергетические средства--машини та обладнання--машины и оборудование--виробництво--производство--переробка--переработка--продукція рослинництва--продукция растениеводства--продукція тваринництва--продукция животноводства--продукція птахівництва--продукция птицеводства
Примірники
: всього : Б.п. №1(5)
Вільні
: Б.п. №1(5)
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 631.362(075.8)/С 17
Автор(и)
: Самочетов В. Ф., Джорогян Г. А.
Назва
: Зерносушение : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані
: М.: Колос, 1970
Кільк.характеристики
:288 с.: рис.
Примітки
: Библиогр.: с. 286. - Прил.: с. 261-285 :
УДК
: 631.362(075.8) + 631.563.2(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): конструкции зерносушилок--конструкції зерносушарок--вентиляторы--вентиляторы--расчет зерносушилки--розрахунок зерносушарки--подбор вентиляторов--підбір вентиляторів--зарубежные зерносушилки--зарубіжні зерносушарки
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №4(1)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №4(1)
Знайти схожі
>
10.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 631.365/П 87
Автор(и)
: Птицын С. Д.
Назва
: Зерносушилки
Вихідні дані
: М.: Машгиз, 1962
Кільк.характеристики
:180 с.: рис., табл.
Примітки
: Библиогр.: с. 178. - Прил.: с. 164-177 :
УДК
: 631.365
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): влажность зерна--вологість зерна--строение зерна--будова зерна--химический состав зерна--хімічний склад зерна--перераспределение влаги--перерозподіл вологи--сорбционная емкость--сорбційна ємність--теплопроводность зерна--теплопровідність зерна--температура зерна--температура зерна--давление пара зерна--тиск пари зерна
Примірники
: всього : Б.п. №1(3)
Вільні
: Б.п. №1(3)
Знайти схожі
>
11.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.727/В 41
Назва
: Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна : метод. вказ. до лаборатор. роботи для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 та "магістр" 8.091701 за спец, "Технологія зберігання і переробки зерна" з дисц. : Актуальні проблеми галузі
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2011
Кільк.характеристики
:16 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664.727
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): хлібопекарські--хлебопекарские--властивості--свойства--зернова--зерновое--борошняна--мучное--сировина--сырье
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
12.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(076.5)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна
Назва
: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : лаборатор. практикум
Вихідні дані
: Харків: ХНАУ, 2013
Кільк.характеристики
:151 с.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 140. - Дод.: с. 143-150 :
УДК
: 664(076.5) + 631.563.9(076.5)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--вологість зерна--влажность зерна--зараженість зерна--зараженность зерна--пошкодження зерна--повреждение зерна--зберігання зерна--хранение зерна--якість овочів--качество овощей--якість картоплі--качество картофеля--контроль якості--контроль качества--підвищення якості--повышение качества
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Вільні
: Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Знайти схожі
>
13.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич, Рожков, Артур Олександрович
Назва
: Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: Майдан, 2015
Кільк.характеристики
:415 с.: мал., табл.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви)
ISBN, Ціна
978-966-372-604-5:
УДК
: 664:631.563.8](075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): характеристика зерна--виробництво борошна--производство муки--виробництво круп--производство круп--виробництво хліба--производство хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--виробництво олії--производство масла--характеристика плодів--характеристика плодов--характеристика овочів--характеристика овощей--консервування плодів--консервирование плодов--консервування овочів--консервирование овощей--зберігання--хранение--переробка--переработка--цукрові буряки--сахарная свекла--крохмало-патокове виробництво--крахмало-паточное производство
Зміст
: Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки ; Виробництво борошна ; Виробництво крупів ; Технологія виробництва хліба ; Технологія макаронних виробів ; Виробництво олії ; Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки ; Основи консервування плодів та овочів ; Зберігання і переробка цукрових буряків ; Основи крохмале-патокового виробництва
Примірники
: всього : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Вільні
: Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Знайти схожі
>
14.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075.8)/П 91
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич
Назва
: Технологія зберігання і переробки зерна : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: Точка, 2013
Кільк.характеристики
:312 с.: iл.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 307-308 (16 назв.)
ISBN, Ціна
978-617-669-113-6:
УДК
: 664.7(075.8) + 633.1(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): зернова маса--зерновая масса--зберігання зернових мас--хранение зерновых масс--насіння--зерно--переробка зерна--переработка зерна--виробництво олії--производство масла
Зміст
: Зернова маса як об’єкт зберігання ; Заходи підвищення стійкості зернових мас під час зберігання ; Характеристика зерна (насіння) як об’єкта зберігання і переробки ; Основи переробки зерна і насіння
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), Б.п. №6(2)
Вільні
: Б.п. №2(1), Б.п. №6(2)
Знайти схожі
>
15.
Форма документа
: Видання, що продовжується
Шифр видання
: 631.162(072)/Т 38
Назва
: Технологічні розрахунки, облік і звітність на підприємствах галузі : метод. вказ. до практ. занять з дисц. для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за спец. 181 "Харчові технології". Лаборатор. робота № 7 : Облік зерна. Форми звітності та первинна документація
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2017
Кільк.характеристики
:36 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 631.162:633.1](072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): форми звітності--формы учета--первинна документація--первичная документация--облік--учет--зерно
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
16.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 633.1(072)/D 47
Назва
: Determining of Quality Propertice of Grain for Crops Production : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of grain storage and processing" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч.
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:6 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Текст англ. м. :
УДК
: 633.1(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): grain crops different--зернові культури--зерновые культуры--grain quality--якість зерна--качество зерна
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
17.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 579.67.013(072)/В 42
Назва
: Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. 181 "Харчові технології"
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2020
Кільк.характеристики
:26 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 579.67.013(072) + 633.1(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): фізичні властивості--физические свойства--зернові культури--зерновые культуры--форма зерна--маса зерен--масса зёрен--плівчастість--плёнчатость--натура зерна--зараженість зерна--зараженность зерна--засміченість зерна--засоренность зерна--вологість зерна--влажность зерна
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
18.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 579.67.013(072)/В 42
Назва
: Визначення фізичних властивостей зернобобових культур : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія зберігання і переробки зерна" для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології"
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2020
Кільк.характеристики
:18 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 579.67.013(072) + 635.65(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): фізичні властивості--физические свойства--зернобобові культури--зернобобовые культуры--боби--бобы--горох--соя--сочевиця--чечевица--нут--квасоля--фасоль
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
19.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 579.67.013(072)/В 42
Назва
: Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології"
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2020
Кільк.характеристики
:16 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 579.67.013(072) + 633.85(072) + 633.81(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): фізичні властивості--физические свойства--олійні культури--масличные культуры--ефірноолійні культури--эфирномасличные культуры--показники якості--показатели качества--якість зерна--качество зерна--визначення вологості--определение влажности--вологість зерна--влажность зерна--визначення маси--определение массы--маса зерна--масса зерна--визначення домішок--определение примесей--зернова домішка--зерновая примесь--смітна домішка--сорная примесь
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
20.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(07)/Ш 20
Автор(и)
: Шаніна, Ольга Миколаївна, Гавриш, Тетяна Володимирівна, Фоміна, Ірина Миколаївна
Назва
: Виконання кваліфікаційної роботи магістра : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології"
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2020
Кільк.характеристики
:55 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(07) + 378.22(07)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): оформлення роботи--оформление работы--наукова робота--научная работа--інформаційне забезпечення--информационное обеспечение--об'єкти досліджеь--объекты иследований--матеріали досліджень--материалы исследований--методи досліджень--методы исследований--результати досліджень--результаты исследований--експериментальні дослідження--экспериментальные исследования--експертиза розробки--экспертиза разработки--екологічна експертиза--экологическая экспертиза--розрахунок ефективності--расчёт эффективности--пояснення до оформлення--пояснения к оформлению--аналіз наукової літератури--анализ научной литературы--результати досліджень--результаты исследований--правила оформлення--правила оформления--захист роботи--защита работы
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ