Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ТАСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(075)/Т 38
Назва
: Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 1 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ
Вихідні дані
: Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики
:58 с.
Колективи
: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК
: 664(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.053я73/П 93
Автор(и)
: Пшенична А. Ж.
Назва
: Аудит : навч. посібник
Вихідні дані
: Київ: Центp учбової літератуpи, 2008
Кільк.характеристики
:320 с.
ISBN, Ціна
978-966-364-643-5:
ББК
: 65.053я73
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): ревізія--сертифікація--фінансова звітність--аудиторський ризик--підсумковий контроль--внутрішній аудит
Примірники
:Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №3(1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 65.32-82я73/Ц 18
Автор(и)
: Царенко, Олександр Михайлович, Руденко, Валентина Петрівна
Назва
: Управління якістю агропромислової продукції : навч. посібник
Вихідні дані
: Суми: Університетська книга, 2006
Кільк.характеристики
:431 с.
ISBN, Ціна
966-680-252-X:
ББК
: 65.32-82я73
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): управління--управления--методологія--методология--якість продукції--качество продукции--основи--основы--екологізація--экологизация--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация--якість--качество--метрологія--метрология--логистика
Зміст
: Якість агропромислової продукції як об’єкт управління ; Методологія управління якістю продукції ; Економічні основи управління якістю ; Екологізація агропромислового виробництва та якість продукції ; Стандартизація і сертифікація в управлінні якістю ; Метрологія в управлінні якістю ; Логістика в управлінні якістю агропромислової продукції ; Міжнародний досвід управління якістю
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 006(075.8)/Т 38
Автор(и)
: Бізікін, Сергій Вікторович, Одарченко, Андрій Миколайович, М'ячиков, Олександр Васильович, Ожеред, Сергій Викторович
Назва
: Технічне регулювання: основи стандартизації, метрології та управління якістю : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2013
Кільк.характеристики
:598 с. + 1 эл. опт. диск
Колективи
: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки
: Бібліогр.: с. 583-590. - Додатки: с. 591-598
ISBN, Ціна
978-617-7033-16-4:
УДК
: 006(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): основи стандартизації--основы стандартизации--метрологічне забезпечення--метрологическое обеспечение--якість продукції--качество продукции--якість--качество--менеджмент якості--менеджмент качества--сертифікація продукції--сертификация продукции
Примірники
: всього : Б.п. №1(4), Б.п. №3(1), Б.п. №2(2)
Вільні
: Б.п. №1(4), Б.п. №3(1), Б.п. №2(2)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 006.063(075.8)/С 33
Автор(и)
: Бондаренко, Ганна Геннадіївна, Косач, Наталія Ігорівна, Сіроклин, Віталій Павлович, Чернобай, Ніна Валеріївна
Назва
: Сертифікація і аудит : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: ХАІ, 2018
Кільк.характеристики
:119 с.: табл.
Колективи
: Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т"
Примітки
: Бібліогр.: с. 101. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна
978-966-662-648-9:
УДК
: 006.063(075.8) + 658.562](075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): історія сертифікації--история сертификации--види сертифікації--виды сертификации--аудит якості--аудит качества
Примірники
:Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №3(1)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 006.83(075.8)/П 63
Автор(и)
: Постнова, Ольга Миколаївна, Фоміна, Ірина Миколаївна
Назва
: Стандартизація і сертифікація харчових продуктів : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики
:110 с.: рис.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в :
УДК
: 006.83(075.8) + 006.063(075.8) + 664(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчові продукти--пищевые продукты--нормативні документи--нормативные документы
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 658.56(075.8)/З-14
Автор(и)
: Нанка, Олександр Володимирович, Антощенков, Роман Вікторович, Кісь, Віктор Миколайович, Листопад, Іван Олександрович, Моісєєва, Наталія Іванівна, Галич, Іван Васильович, Никифоров, Антон Олексійович
Назва
: Загальне управління якістю : підручник
Вихідні дані
: Харків: Міська друкарня, 2019
Кільк.характеристики
:205 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки
: Бібліогр.: с. 201-204 (50 назв)
ISBN, Ціна
978-617-619-211-4:
УДК
: 658.56(075.8) + 005(075.8) + 006.015.5(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): системи управління якістю--системы управления качеством--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация--методи контролю якістю--методы контроля качеством--контроль аудиту--контроль аудита--міжнародний досвід--международный опыт
Примірники
: всього : Б.п. №1(18), Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №1(18), Б.п. №3(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(075)/Т 38
Назва
: Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 2 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ
Вихідні дані
: Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики
:148 с.
Колективи
: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК
: 664(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ