Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ТАСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Т 38
Назва : Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 1 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ
Вихідні дані : Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики :58 с.
Колективи : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК : 664(075)
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.053я73/П 93
Автор(и) : Пшенична А. Ж.
Назва : Аудит : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центp учбової літератуpи, 2008
Кільк.характеристики :320 с.
ISBN, Ціна 978-966-364-643-5:
ББК : 65.053я73
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ревізія--сертифікація--фінансова звітність--аудиторський ризик--підсумковий контроль--внутрішній аудит
Примірники :Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №3(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 65.32-82я73/Ц 18
Автор(и) : Царенко, Олександр Михайлович, Руденко, Валентина Петрівна
Назва : Управління якістю агропромислової продукції : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2006
Кільк.характеристики :431 с.
ISBN, Ціна 966-680-252-X:
ББК : 65.32-82я73
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): управління--управления--методологія--методология--якість продукції--качество продукции--основи--основы--екологізація--экологизация--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация--якість--качество--метрологія--метрология--логистика
Зміст : Якість агропромислової продукції як об’єкт управління ; Методологія управління якістю продукції ; Економічні основи управління якістю ; Екологізація агропромислового виробництва та якість продукції ; Стандартизація і сертифікація в управлінні якістю ; Метрологія в управлінні якістю ; Логістика в управлінні якістю агропромислової продукції ; Міжнародний досвід управління якістю
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 006(075.8)/Т 38
Автор(и) : Бізікін, Сергій Вікторович, Одарченко, Андрій Миколайович, М'ячиков, Олександр Васильович, Ожеред, Сергій Викторович
Назва : Технічне регулювання: основи стандартизації, метрології та управління якістю : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2013
Кільк.характеристики :598 с. + 1 эл. опт. диск
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 583-590. - Додатки: с. 591-598
ISBN, Ціна 978-617-7033-16-4:
УДК : 006(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): основи стандартизації--основы стандартизации--метрологічне забезпечення--метрологическое обеспечение--якість продукції--качество продукции--якість--качество--менеджмент якості--менеджмент качества--сертифікація продукції--сертификация продукции
Примірники : всього : Б.п. №1(4), Б.п. №3(1), Б.п. №2(2)
Вільні : Б.п. №1(4), Б.п. №3(1), Б.п. №2(2)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 006.063(075.8)/С 33
Автор(и) : Бондаренко, Ганна Геннадіївна, Косач, Наталія Ігорівна, Сіроклин, Віталій Павлович, Чернобай, Ніна Валеріївна
Назва : Сертифікація і аудит : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: ХАІ, 2018
Кільк.характеристики :119 с.: табл.
Колективи : Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т"
Примітки : Бібліогр.: с. 101. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-662-648-9:
УДК : 006.063(075.8) + 658.562](075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія сертифікації--история сертификации--види сертифікації--виды сертификации--аудит якості--аудит качества
Примірники :Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №3(1)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 006.83(075.8)/П 63
Автор(и) : Постнова, Ольга Миколаївна, Фоміна, Ірина Миколаївна
Назва : Стандартизація і сертифікація харчових продуктів : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2019
Кільк.характеристики :110 с.: рис.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в :
УДК : 006.83(075.8) + 006.063(075.8) + 664(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--пищевые продукты--нормативні документи--нормативные документы
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.56(075.8)/З-14
Автор(и) : Нанка, Олександр Володимирович, Антощенков, Роман Вікторович, Кісь, Віктор Миколайович, Листопад, Іван Олександрович, Моісєєва, Наталія Іванівна, Галич, Іван Васильович, Никифоров, Антон Олексійович
Назва : Загальне управління якістю : підручник
Вихідні дані : Харків: Міська друкарня, 2019
Кільк.характеристики :205 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 201-204 (50 назв)
ISBN, Ціна 978-617-619-211-4:
УДК : 658.56(075.8) + 005(075.8) + 006.015.5(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): системи управління якістю--системы управления качеством--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация--методи контролю якістю--методы контроля качеством--контроль аудиту--контроль аудита--міжнародний досвід--международный опыт
Примірники : всього : Б.п. №1(18), Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №1(18), Б.п. №3(1)
Знайти схожі

8.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Т 38
Назва : Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 2 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ
Вихідні дані : Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики :148 с.
Колективи : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК : 664(075)
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ