Пошуковий запит: (<.>IDD=ТАСО<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8 |
1. |
Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 2000. - 58 с.
|
1
|
2. |
Пшенична, А. Ж. Аудит [Текст] : навч. посібник / А. Ж. Пшенича, 2008. - 320 с.
|
1
|
3. |
Царенко, Олександр Михайлович. Управління якістю агропромислової продукції [Текст] : навч. посібник / О. М. Царенко, В. П. Руденко, 2006. - 431 с. (Введено оглавление)
|
3
|
4. |
Технічне регулювання: основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : навч. посібник / С. В. Бізікін [та ін.]; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. - 598 с.
|
7
|
5. |
Сертифікація і аудит [Текст] : навч. посібник / Г. Г. Бондаренко [та ін.]; Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т", 2018. - 119 с.
|
1
|
6. |
Постнова, Ольга Миколаївна. Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в, 2019. - 110 с.
|
1
|
7. |
Загальне управління якістю [Текст] : підручник / О. В. Нанка [та ін.]; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019. - 205 с.
|
19
|
8. |
Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 2. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 2000. - 148 с.
|
1
|
|