Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ТАСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
65.053я73
П 93


    Пшенична, А. Ж.
    Аудит [Текст] : навч. посібник / А. Ж. Пшенича. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2008. - 320 с. - ISBN 978-966-364-643-5
ББК 65.053я73

Кл.слова (ненормовані):
ревізія -- сертифікація -- фінансова звітність -- аудиторський ризик -- підсумковий контроль -- внутрішній аудит
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
65.32-82я73
Ц 18


    Царенко, Олександр Михайлович.
    Управління якістю агропромислової продукції [Текст] : навч. посібник / О. М. Царенко, В. П. Руденко. - Суми : Університетська книга, 2006. - 431 с. - ISBN 966-680-252-X
    Зміст:
Якість агропромислової продукції як об’єкт управління
Методологія управління якістю продукції
Економічні основи управління якістю
Екологізація агропромислового виробництва та якість продукції
Стандартизація і сертифікація в управлінні якістю
Метрологія в управлінні якістю
Логістика в управлінні якістю агропромислової продукції
Міжнародний досвід управління якістю
ББК 65.32-82я73

Кл.слова (ненормовані):
управління -- управления -- методологія -- методология -- якість продукції -- качество продукции -- основи -- основы -- екологізація -- экологизация -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация -- якість -- качество -- метрологія -- метрология -- логистика
Дод.точки доступу:
Руденко, Валентина Петрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

4.
   006(075.8)
   Т 38


   
    Технічне регулювання: основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : навч. посібник / С. В. Бізікін [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2013. - 598 с. + 1 эл. опт. диск. - Бібліогр.: с. 583-590. - ISBN 978-617-7033-16-4
Додатки: с. 591-598
УДК

Кл.слова (ненормовані):
основи стандартизації -- основы стандартизации -- метрологічне забезпечення -- метрологическое обеспечение -- якість продукції -- качество продукции -- якість -- качество -- менеджмент якості -- менеджмент качества -- сертифікація продукції -- сертификация продукции
Дод.точки доступу:
Бізікін, Сергій Вікторович
Одарченко, Андрій Миколайович
М'ячиков, Олександр Васильович
Ожеред, Сергій Викторович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   006.063(075.8)
   С 33


   
    Сертифікація і аудит [Текст] : навч. посібник / Г. Г. Бондаренко [та ін.] ; Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т". - Харків : ХАІ, 2018. - 119 с. : табл. - Бібліогр.: с. 101. - ISBN 978-966-662-648-9
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
історія сертифікації -- история сертификации -- види сертифікації -- виды сертификации -- аудит якості -- аудит качества
Дод.точки доступу:
Бондаренко, Ганна Геннадіївна
Косач, Наталія Ігорівна
Сіроклин, Віталій Павлович
Чернобай, Ніна Валеріївна
Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харків. авіац. ін-т"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   006.83(075.8)
   П 63


    Постнова, Ольга Миколаївна.
    Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   658.56(075.8)
   З-14


   
    Загальне управління якістю [Текст] : підручник / О. В. Нанка [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міська друкарня, 2019. - 205 с. - Бібліогр.: с. 201-204 (50 назв). - ISBN 978-617-619-211-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
системи управління якістю -- системы управления качеством -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация -- методи контролю якістю -- методы контроля качеством -- контроль аудиту -- контроль аудита -- міжнародний досвід -- международный опыт
Дод.точки доступу:
Нанка, Олександр Володимирович
Антощенков, Роман Вікторович
Кісь, Віктор Миколайович
Листопад, Іван Олександрович
Моісєєва, Наталія Іванівна
Галич, Іван Васильович
Никифоров, Антон Олексійович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1818
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

8.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 2. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 148 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ