Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ТАСО<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 1: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ. - 2000
>
2.
Пшенична А. Ж. Аудит/А. Ж. Пшенича. - 2008
>
3.
Царенко О. М. Управління якістю агропромислової продукції/О. М. Царенко, В. П. Руденко. - 2006
>
4.
Технічне регулювання: основи стандартизації, метрології та управління якістю/С. В. Бізікін [та ін.]. - 2013
>
5.
Сертифікація і аудит/Г. Г. Бондаренко [та ін.]. - 2018
>
6.
Постнова О. М. Стандартизація і сертифікація харчових продуктів/О. М. Постнова, І. М. Фоміна. - 2019
>
7.
Загальне управління якістю/О. В. Нанка [та ін.]. - 2019
>
8.
Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 2: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ. - 2000
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ