Пошуковий запит: (<.>IDD=СТОМП<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 43 |
>1. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664-93(075.8)/Б 74
Автор(и) : Богомолов, Олексій Васильович, Гурський, Петро Васильович, Богомолова, Віра Павлівна
Назва : Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств
: навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Еспада, 2005 Кільк.характеристики :432 с.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 422-424
ISBN, Ціна 5-7763-1289-2:
УДК : 664-93(075.8) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проект--технічне обгрунтування--техническое обоснование--розрахунок трубопроводів--расчет трубопроводов--розрахунок сепараторів--расчет сепараторов--розрахунок насосів--расчет насосов--розрахунок центрифуг--расчет центрифуг--розрахунок котла--расчет котла--розрахунок бланшувачів--расчет бланширователей--розрахунок шпарильників--розрахунок автоклава--расчет автоклава--розрахунок машин --расчет машин--пресування--прессование--розрахунок промислових печей--расчет промышленных печей--розрахунок сушарок--расчет сушилок--м'ясорізальні машини--мясорезальные машины--маслоробне обладнання--маслодельное оборудование--виробництво сиру--производство сыра--охорона праці--охрана труда--санітарно-гігієнічне забезпечення--санитарно-гигиеническое обеспечение
Примірники : всього 92: Б.п. №1(5), Б.п. №3(5), Б.п. №4(2), Б.п. №2(96) Вільні : Б.п. №1(5), Б.п. №3(5), Б.п. №4(2), Б.п. №2(96) Знайти схожі
|
>2. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 664.002(035)/Д 27
Автор(и) : Дейниченко, Григорий Викторович, Ефимова, Вера Алексеевна, Постнов, Геннадий Михайлович
Назва : Оборудование предприятий питания
: справочник в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 3
Вихідні дані : Харьков: Миp техники и технологий, 2005 Кільк.характеристики :456 с.
:
УДК : 664.002(035) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аппараты--апарати--кофемолки--кавомолки--водогрейное оборудование--водогрійне обладнання--свч-аппараты--свч-апарати--вспомогательное оборудование--допоміжне обладнання--оборудование для кейтеринга--обладнання для кейтерінгу--линии раздачи--лінії роздачі
Примірники : всього 44: Б.п. №1(3), Б.п. №2(12), Б.п. №3(35) Вільні : Б.п. №1(3), Б.п. №2(12), Б.п. №3(35) Знайти схожі
|
>3. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.361(075.8)/М 38
Автор(и) : Дацишин, Олександр Володимирович, Ткачук, Анатолій Іванович, Чубов, Дмитро Сергійович, Мартиненко, Олександр Васильович, Денисюк, Віталій Анатолійович
Назва : Машини та обладнання переробних виробництв
: навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 2005 Кільк.характеристики :160 с.:
іл.
Примітки : Бібліогр.: с. 157
ISBN, Ціна 966-8081-42-0:
УДК : 631.361(075.8) + 664(075.8) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернові культури--олійні культури--переробка--плодоовочева продукція--молоко--м'ясо --дозування продуктів--сепаратори
Примірники : всього 19: Б.п. №1(2), Б.П. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1), Б.п. №2(26) Вільні : Б.п. №1(2), Б.П. №1(1), Б.п. №3(1), Б.п. №4(1), Б.п. №2(26) Знайти схожі
|
>4. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.7/К 90
Автор(и) : Куликов, Валерий Николаевич, Миловидов, Михаил Егорович
Назва : Обоpудование пpедпpиятий элеватоpной и зеpнопеpеpабатывающей пpомышленности
: учебник
. -2-е изд., пеpеpаб. и доп. Вихідні дані : М.: Колос, 1984 Кільк.характеристики :336 с.:
ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов системы заготовок
Примітки : Библиогр.: с. 332
:
УДК : 664.7 Ключові слова (''Вільн.індекс.''): машины--машини--зерно--зерно--транспортеры--транспортери--очистка зерна--очищення зерна--кукуруза--кукурудза--весы--ваги--погрузочно-разгрузочные работы--навантажувально-розвантажувальні роботи
Примірники : всього 4: Б.п. №4(5), Б.п. №2(9), Б.п. №1(2) Вільні : Б.п. №4(5), Б.п. №2(9), Б.п. №1(2) Знайти схожі
|
>5. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.7/З-81
Автор(и) : Золотарев, Семен Маркович
Назва : Пpоектиpование мукомольных, кpупяных и комбикоpмовых заводов
: учеб. пособие
. -2-е изд., доп. и пеpеpаб. Вихідні дані : М.: Колос, 1976 Кільк.характеристики :288 с.:
ил.
Примітки : Библиогр.: с. 283-284. - Прил.: с. 275-282
:
УДК : 664.7 Ключові слова (''Вільн.індекс.''): техническая документация--технічна документація--строительство промышленных предприятий--будівництво промислових підприємств--технико-экономическое обоснование--техніко-економічне обгрунтування--проектирование генерального плана--проектування генерального плану--мукомольные заводы--борошномельні заводи--крупяные заводы--круп'яні заводи--комбикормовые заводы--комбікормові заводи--внутрицеховые коммуникации--внутрішньоцехові комунікації--бестарное хранение--безтарне зберігання--склады--склади--транспорт--промышленная вентиляция--промислова вентиляція--технологическое оборудование--технологічне обладнання--реконструкция предприятий--реконструкція підприємств--автоматизация технологического процесса--автоматизація технологічного процесу--составление сметы--складання кошторису
Примірники : всього : Б.п. №3(2), Б.п. №4(3), Б.п. №2(6), Б.п. №1(4) Вільні : Б.п. №3(2), Б.п. №4(3), Б.п. №2(6), Б.п. №1(3) Знайти схожі
|
>6. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.36(075.8)/Т 38
Автор(и) : Дацишин, Олександр Володимирович, Ткачук, Анатолій Іванович, Гвоздєв, Олександр Вікторович, Ялпачик, Федір Юхимович, Гвоздєв, Віктор Олександрович
Назва : Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв
: навч. посібник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2008 Кільк.характеристики :488 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 486
ISBN, Ціна 978-966-382-180-1:
УДК : 631.36(075.8) + 664(075.8) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): машини для лущення зерна--машины для шелушения зерна--машини для подрібнення зерна--машины для измельчения зерна--машини для шліфування зерна --машины для шлифовки зерна--машини для сортування зерна--машины для сортировки зерна--сушарки--сушилки--млини--мельницы--комбікормові агрегати--комбикормовые агрегаты--обладнання для віджимання олії--оборудование для отжима масла
Примірники : всього 111: Б.п. №1(7), Б.п. №2(117) Вільні : Б.п. №1(7), Б.п. №2(6) Знайти схожі
|
>7. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.36(075)/Т 38
Автор(и) : Дацишин О. В., Ткачук А. І., Гвоздєв О. В., Ялпачик Ф. Ю., Гвоздєв В. О.
Назва : Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв
: навч. посібник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2009 Кільк.характеристики :486 с.
ISBN, Ціна 978-966-382-180-1:
УДК : 631.36(075) Зміст : Загальні відомості про машинні технології переробних виробництв ; Технологічне обладнання для зберігання зернових продуктів ; Технологічне обладнання для виконання підготовчих операцій ; Технологічне обладнання для виконання основних і завершальних операцій зернопереробних виробництв ; Комплектне обладнання і технологічні лінії з переробки зерна та олійних культур
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>8. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 744.4(075)/К 93
Автор(и) : Богомолов, Олексій Васильович, Гурський, Петро Васильович, Денисенко, Сергій Анатолійович, Іващенко, Сергій Григорович, Шерстюк, Валерій Сергійович, Токолов, Юрій Іванович, Заїка, Володимир Петрович, Маніло, Вадим Леонідович
Назва : Курсове та дипломне проектування: оформлення пояснювальної записки та креслень
: навч. посібник
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2011 Кільк.характеристики :96 с.:
іл., табл.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
:
УДК : 744.4(075) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оформлення пояснювальної записки--оформление пояснительной записки--оформлення до технологічної частини проекту--оформление до технологической части проекта--оформлення елементів графічної частини проектів--оформление элементов графической части проектов Зміст : Оформлення пояснювальної записки ; Оформлення до технологічної частини проекту ; Оформлення елементів графічної частини проектів
Примірники : всього : Б.п. №1(3), Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №1(3), Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>9. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 744.4(075.8)/Т 35
Автор(и) : Терешкін, Олег Георгійович, Дуб, Володимир Васильович
Назва : Курсове проектування
: навч. посібник
Вихідні дані : Харків: ХДУХТ, 2006 Кільк.характеристики :140 с.:
табл.
Колективи :
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 140 (15 назв)
ISBN, Ціна 966-405-003-2:
УДК : 744.4(075.8) + 664-93(075.8) Зміст : Тематика курсового проектування ; Загальні вимоги до оформлення курсового проекту ; Проектування підприємств з ремонту торговельно-технологічного устаткування ; Організація технічного оснащення та монтажу торговельно-технологічного устаткування ; Електропостачання підприємств
Примірники : всього : Б.П. №2(1), ч.з. ОИФ(1), Б.п. №1(1) Вільні : Б.П. №2(1), ч.з. ОИФ(1), Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>10. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип действия волчков различных моделей
: метод. указ. к выполнению практич. занятия по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :28 с.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Примітки : Библиогр.: с. 27
:
УДК : 664.002(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): волчки--вовчки--принцип действия--принцип дії
Примірники :Б.п. №1(1) Вільні : Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>11. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.362(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип работы гречерушального станка
: метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. формы обучения по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :20 с.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Примітки : Библиогр.: с. 18-19
:
УДК : 631.362(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крупы--крупи--шелушение зерна--лущення зерна--гречневая крупа--гречана крупа
Примірники :Б.п. №1(1) Вільні : Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>12. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип работы форпресса ФП
: метод. указ. к выполнению практ. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :20 с.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Примітки : Библиогр.: с. 18
:
УДК : 664.002(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): прессование--пресування--экстракция--екстракція--отжим масла--віджимання масла--подсушивание семян--підсушування насіння
Примірники :Б.п. №1(1) Вільні : Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>13. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип работы макаронного пресса
: метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :28 с.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Примітки : Библиогр.: с. 27
:
УДК : 664.002(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): макаронные прессы--макаронні преси--тестосмесители--тістозмішувачі--прессование--пресування--матрицы--матриці
Примірники :Б.п. №1(1) Вільні : Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>14. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.513.4(072)/Е 45
Назва : Експлуатація шпигорізок
: метод. вказ. до викон. лаборатор.-практ. заняття для студ. стац. та заоч. форми навч. з дисц. : Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2010 Кільк.характеристики :13 с.:
iл.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
:
УДК : 637.513.4(072)
Примірники :Б.п. №1(1) Вільні : Б.п. №1(1) Знайти схожі
|
>15. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/Е 45-408102 664.05(072)/Е 45
Назва : Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ-25
: метод. вказ. до викон. лаборатор.-практ. заняття для студ. стаціонару та заоч. форми навч. з дисц. : Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2010 Кільк.характеристики :14 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
:
УДК : 664.05(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конвеєр--конвейер--натяжний--натяжной--барабан--зволожуючий--увлажняющий--пристрій--устройство--монтаж
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №3(1) Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №3(1) Знайти схожі
|
>16. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип работы фризера Б6-ОФШ
: метод. указ. к выполнению практ. занятия по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :16 с.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
:
УДК : 664.002(072)
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>17. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип аппаратов для плавления сырной массы
: метод. указ. к выполнению практич. занятия по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :12 с.:
рис.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
:
УДК : 664.002(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое--харчове--оборудование--обладнання--предприятия--підприємства
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>18. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.002(072)/О-75
Назва : Особенности конструкции и принцип работы тестомесильных машин периодического действия
: метод. указ. к выполнению практ. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. : Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств
Вихідні дані : Харьков: ХНТУСХ, 2013 Кільк.характеристики :18 с.:
рис.
Колективи :
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
:
УДК : 664.002(072)
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>19. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.024(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :11 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 11
:
УДК : 637.024:637.3](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): плавильні казани--плавильные котлы--особливості встановлення--особенности установки--швидкозношувані деталі--быстроизнашивающиеся детали--привод казана--привод котла--налагодження казана--наладка котла--несправності казана--неисправности котла--способи усунення--способы устранения
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>20. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.024(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого маслоутворювача
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :15 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 15
:
УДК : 637.024:637.3](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво--производство--вершкове масло--сливочное масло
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>21. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.024(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гомогенізатора для молока
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :18 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 18
:
УДК : 637.024:664.3.032](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): експлуатація--эксплуатация--підготовка до пуску--подготовка к пуску--технічне обслуговування--техническое обслуживание
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>22. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.023(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого пастеризатора
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :34 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 32
:
УДК : 637.023(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): експлуатація--эксплуатация--пастеризаційна установка--пастеризационная установка
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>23. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.024(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії фризера Б6-ОФШ
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 14
:
УДК : 637.024(072) + 663.67(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технічна характеристика--техническая характеритсика--експлуатація фризера--эксплуатация фризера
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>24. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.3.02(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :18 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 17
:
УДК : 637.3.02(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технічна характеристика--техническая характеристика
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>25. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.3.02(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії сироробної ванни
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :17 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 17
:
УДК : 637.3.02(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кінематична схема--кинематическая схема--робота ванни--работа ванны--обслуговування--обслуживание--монтаж--змащення механізму--смазка механизма--ремонт--автоматизація ванни--автоматизация ванны
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>26. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.65.05(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії тістомісильних машин періодичної дії
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :15 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 15
:
УДК : 664.65.05(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заміс тіста--замес теста--процес замісу--процесс замеса--ремонт--тістомісильна машина--тестомесильная машина--ремонт
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>27. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.14.026(072)/С71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вакуум-апарату для згущення молока
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 13
:
УДК : 637.14.026(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пуск--принцип дії--принцип действия--зупинка апарату--остановка аппарата
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>28. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.523.7(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії формувального обладнання
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :15 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 15
:
УДК : 637.523.7(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вакуумний шприц--вакуумный шприц
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>29. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.027(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вовчків різних моделей
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :16 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 16
:
УДК : 637.027:637.5:664.3](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): здрібнювання--измельчение--охолоджене м’ясо--охлажденное мясо--заморожене м’ясо--замороженое мясо--заморожений жир--замороженный жир
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>30. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 621.979(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :23 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 23
:
УДК : 621.979(072) + 664.694(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пресування--прессование--макаронне тісто--макаронное тесто--макаронні вироби--макаронные изделия--круглі матриці--круглые матрицы--прямокутні матриці--прямоугольные матрицы--макаронні матриці--макаронные матрицы--експлуатація матриць--эксплуатация матриц--дозувальний пристрій--дозирующее устройство--шнековий дозатор--шнековый дозатор--роторний дозатор--роторный дозатор--тістозмішувач--тестомеситель--корпус пресувальний--корпус опрессовочный--головка пресувальна--головка прессовальная--обдувальний пристрій--обдувочное устройство
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>31. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.028(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії автоматів для фасування
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 14
:
УДК : 637.028:637.3](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технічна характеристика--техническая характеристика--сир кисломолочний--сыр кисломолочный--формуючий стіл--формирующий стол--головний привід--главный привод--механізм--механизм--утворення пакетів--создание пакетов--дозатор--бункер--механізм згортання--механизм свертывания--транспортер
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>32. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 631.362.3/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гречерушального верстата
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :16 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 16
:
УДК : 631.362.3:664.788](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація круп--классификация круп--виготовлення круп--изготовление круп--машини--машины--шелушіння зерна--шелушение зерна--технологічний процес--технологический процесс--гречана крупа--гречневая крупа
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>33. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 678.027.72(072)/С 71
Назва : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії форпресу ФП
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :16 с.:
мал.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 16
:
УДК : 678.027.72:665.3](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): однократне пресування--однократное прессование--двократне пресування--двукратное прессование--холодне пресування--холодное прессование--форпресування--форпрессование--екстракція--экстракция--смаження--жарка--попередній віджим--предыдущий отжим--остаточний віджим--окончательный отжим
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>34. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.65.05(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії тістоокруглювальних машин
: метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
рис.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 13
:
УДК : 664.65.05(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тістоокруглювальна машина--тестоокругляющая машина--тістоокруглювач стрічкового типу--тестоокруглитель ленточного типа--тістоокруглювач чашкового типу--тестоокруглитель чашечного типа--формування тіста--формирование теста
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>35. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.71.05(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії вимольної машини ВМ-3
: метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :12 с.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 12
:
УДК : 664.71.05(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вимольна машина--вымольная машина
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>36. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.65.05(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії тістомісильних машин безперервної дії
: метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :18 с.:
рис.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 18
:
УДК : 664.65.05(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тістомісильна машина--тестомесильная машина--рз-хто--заміс тіста--замес теста
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>37. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.513.4(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії шпигорізки
: метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
рис.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 13
:
УДК : 637.513.4(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шпигорізка--шпигорезка--плоский ніж--плоский нож--серповидний ніж--серповидный нож--штовхач--толкатель
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>38. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.523.4(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії куттера безперервної дії
: метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :14 с.:
рис.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 11
:
УДК : 637.523.4(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кутер--подрібнення м'яса--измельчение мяса--ножовий вал--ножевой вал--серповидний ніж--серповидный нож
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>39. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.6(075.8)/Н 73
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
: підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018 Кільк.характеристики :196 с.:
рис., табл.
Серія: Бібліотечка кондитера
Примітки : Бібліогр.: с. 195 (5 назв)
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7:
УДК : 664.6:658:334.012.61-022.51](075.8) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організація підприємств--организация предприятий--технічне оснащення--техническое оснащение--малі підприємства--малые предприятия--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--борошняні вироби--мучные ихделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
>40. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Видання, що продовжується Шифр видання : 637.523.4(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії куттера безперервної дії
: метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи № 12 з дисц. "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :11 с.:
рис.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 11
:
УДК : 637.523.4(072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кутер--подрібнення м'яса--измельчение мяса--ножовий вал--ножевой вал--серповидний ніж--серповидный нож
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>41. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Видання, що продовжується Шифр видання : 631.362.3(072)/Б 90
Назва : Будова і принцип дії гречерушального верстата
: метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи № 15 з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч.
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2018 Кільк.характеристики :15 с.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Примітки : Бібліогр.: с. 15
:
УДК : 631.362.3:664.788](072) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крупорушки--виготовлення круп--изготовление круп--способи виготовлення--способы изготовления--шелушіння зерна--шелушение зерна--технологічний процес--технологический процесс--заходи безпеки--меры безопасности
Примірники : всього : Б.п. №2(2) Вільні : Б.п. №2(2) Знайти схожі
|
>42. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання :
Назва : Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси
: метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. ден. та заоч. форм навч. з дисц. : Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: [б. в.], 2018 Кільк.характеристики :16 с.
Колективи :
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
:
Знайти схожі
|
>43. ![](/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664-93(075.8)/М 55
Автор(и) : Берник, Павло Степанович, Стоцько, Зіновій Антонович, Паламарчук, Ігор Павлович, Яськов, Віктор Васильович, Зозуляк, Ігор Анатолійович
Назва : Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва
: навч. посібник
Вихідні дані : Львів: Вид-во "Львів. політехніка", 2004 Кільк.характеристики :336 с.:
рис., табл.
Колективи :
Нац. ун-т "Львів. політехніка"
Примітки : Бібліогр.: с. 332-335 (54 назви)
ISBN, Ціна 966-553-406-8:
УДК : 664-93(075.8) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробне обладнання--перерабатывающее оборудование--переробка сільськогосподарської продукції--переработка сельскохозяйственной продукции--транспортне обладнання--транспортное оборудование--рослинницька продукція--растениеводческая продукция--продукція тваринництва--продукция животноводства--подрібнення--измельчение--обробка тиском--обработка давлением--відстійники--отстойники--надцентрифуги--сверхцентрифуги--циклонування--циклонирование--електроосадження--электроосаждение--фільтрування--фильтрование Зміст : Загальна характеристика розрахункових параметрів обладнання переробного і харчового виробництва ; Технологічне обладнання для підготовки продукції до переробного процесу ; Машини для подрібнення сільськогосподарської продукції ; Машини для перемішування ; Обладнання для обробки сільськогосподарської продукції тиском ; Обладнання для розділення неоднорідних систем
Примірники :Б.п. №2(1) Вільні : Б.п. №2(1) Знайти схожі
|
|