Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=СТОМП<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 43
1. Богомолов, Олексій Васильович. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, В. П. Богомолова; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2005. - 432 с. 108
2. Дейниченко, Григорий Викторович. Оборудование предприятий питания [Текст] : справочник в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов, 2005. - 456 с. 50
3. Машини та обладнання переробних виробництв [Текст] : навч. посібник / за ред. О. В. Дацишина, 2005. - 160 с. 31
4. Куликов, Валерий Николаевич. Обоpудование пpедпpиятий элеватоpной и зеpнопеpеpабатывающей пpомышленности [Текст] : учебник / В. Н. Куликов, М. Е. Миловидов, 1984. - 336 с. 16
5. Золотарев, Семен Маркович. Пpоектиpование мукомольных, кpупяных и комбикоpмовых заводов [Текст] : учеб. пособие / С. М. Золотаpев, 1976. - 288 с. 15
6. Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.] ; за ред. О. В. Дацишина, 2008. - 488 с. 124
7. Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.] ; за ред. О. В. Дацишин, 2009. - 486 с. (Введено оглавление) 1
8. Курсове та дипломне проектування: оформлення пояснювальної записки та креслень [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.]; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2011. - 96 с. (Введено оглавление) 4
9. Терешкін, Олег Георгійович. Курсове проектування [Текст] : навч. посібник / О. Г. Терешкін, В. В. Дуб; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2006. - 140 с. (Введено оглавление) 3
10. Особенности конструкции и принцип действия волчков различных моделей [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 28 с. 1
11. Особенности конструкции и принцип работы гречерушального станка [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. формы обучения по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 20 с. 1
12. Особенности конструкции и принцип работы форпресса ФП [Текст] : метод. указ. к выполнению практ. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 20 с. 1
13. Особенности конструкции и принцип работы макаронного пресса [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 28 с. 1
14. Експлуатація шпигорізок [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор.-практ. заняття для студ. стац. та заоч. форми навч. з дисц. Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.], 2010. - 13 с. 1
15. Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ-25 [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор.-практ. заняття для студ. стаціонару та заоч. форми навч. з дисц. Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.], 2010. - 14 с. 2
16. Особенности конструкции и принцип работы фризера Б6-ОФШ [Текст] : метод. указ. к выполнению практ. занятия по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 16 с. 1
17. Особенности конструкции и принцип аппаратов для плавления сырной массы [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 12 с. 1
18. Особенности конструкции и принцип работы тестомесильных машин периодического действия [Текст] : метод. указ. к выполнению практ. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.], 2013. - 18 с. 1
19. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 11 с. 2
20. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого маслоутворювача [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 15 с. 2
21. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гомогенізатора для молока [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 18 с. 2
22. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого пастеризатора [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 34 с. 2
23. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії фризера Б6-ОФШ [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
24. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 18 с. 2
25. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії сироробної ванни [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 17 с. 2
26. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії тістомісильних машин періодичної дії [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 15 с. 2
27. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вакуум-апарату для згущення молока [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
28. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії формувального обладнання [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 15 с. 2
29. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вовчків різних моделей [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 16 с. 2
30. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 23 с. 2
31. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії автоматів для фасування [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
32. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гречерушального верстата [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 16 с. 2
33. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії форпресу ФП [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 16 с. 2
34. Будова і принцип дії тістоокруглювальних машин [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
35. Будова і принцип дії вимольної машини ВМ-3 [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 12 с. 2
36. Будова і принцип дії тістомісильних машин безперервної дії [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 18 с. 2
37. Будова і принцип дії шпигорізки [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
38. Будова і принцип дії куттера безперервної дії [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 14 с. 2
39. Новікова, Олена Володимирівна. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко, 2018. - 196 с. 1
40. Будова і принцип дії куттера безперервної дії [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи № 12 з дисц. "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.], 2018. - 11 с. 2
41. Будова і принцип дії гречерушального верстата [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи № 15 з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.], 2018. - 15 с. 2
42. Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. ден. та заоч. форм навч. з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.], 2018. - 16 с.
43. Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва [Текст] : навч. посібник / П. С. Берник [та ін.]; Нац. ун-т "Львів. політехніка", 2004. - 336 с. (Введено оглавление) 1
© Асоціація ЕБНІТ