Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=СІСХП<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1. Широков, Евгений Петрович. Хранение и переработка продукции растениеводства с основами стандартизации и сертификации [Текст] : учебник. Ч. 1. Картофель, плоды, овощи / Е. П. Широков, В. И. Полегаев, 2000. - 254 с. 11
2. Бичківський, Роман Васильович. Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація [Текст] : підручник / Р. В. Бичківський, П. Г. Столярчук, П. Р. Гамула, 2004. - 559 с. 3
3. Боженко, Любомир Іванович. Метрологія, стандартизація, сертифікація та акредитація [Текст] : навч. посібник / Л. І. Боженко, 2004. - 324 с. 9
4. Цюцюра, Світлана Володимирівна. Метрологія, основи вимірювань, стандартизація та сертифікація [Текст] : навч. посібник / С. В. Цюцюра, В. Д. Цюцюра, 2006. - 242 с. 1
5. Саранча, Георгій Архипович. Метрологія, стандартизація, відповідність, акредитація та управління якістю [Текст] : підручник / Г. А. Саранча, 2006. - 672 с. 2
6. Стандартизація та управління якістю сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. навч. дисц. для підготовки бакалаврів з напрямів підготовки галузей знань 0305 "Економіка та підприємництво",0306 "Менеджмент та адміністрування" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит. / Наук.-метод. центр аграр. освiти; уклад.: Г. І. Подпрятов [та ін.], 2008. - 12 с. 7
7. Царенко, Олександр Михайлович. Управління якістю агропромислової продукції [Текст] : навч. посібник / О. М. Царенко, В. П. Руденко, 2006. - 431 с. (Введено оглавление) 3
8. Стандартизація і сертифікація товарів та послуг [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030601 "Менеджмент" у ВНЗ II-IV рівнів акредит. / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”; уклад.: Г. С. Гайдай [та ін.], 2010. - 16 с. 4
9. Широков, Евгений Петрович. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [Текст] : учеб. для студ. вузов / Е. П. Широков, 1988. - 320 с. 2
10. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта”; авт.-уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.], 2012. - 16 с. 4
11. Постнова, Ольга Миколаївна. Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в, 2019. - 110 с. 1
12. Міронова, Н. Г. Екологічна стандартизація і сертифікація [Текст] : навч. посібник / Н. Г. Міронова, Г. А. Білецька, 2018. - 140 с. (Введено оглавление) 1
© Асоціація ЕБНІТ