Пошуковий запит: (<.>IDD=ОТПП<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13 |
1. |
Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв [Текст] : практикум : навч. посіб. для вищ. навч. закладів / П. В. Гурський [та ін.]; Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва, 2001. - 235 с.
|
105
|
2. |
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості [Текст] : підручник / І. С. Гулий [та ін.], 2001. - 576 с.
|
24
|
3. |
Дейниченко, Григорий Викторович. Оборудование предприятий питания [Текст] : справ. в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 1 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов, 2002. - 256 с.
|
54
|
4. |
Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.], 2003. - 286 с.
|
65
|
5. |
Справочник по монтажу оборудования элеваторов, зерноперерабатывающих и комбикормовых заводов [Текст] / сост.: В. В. Андреев, И. П. Браверман, Ю. А. Бутман ; под ред. М. А. Тартаковского, 1979. - 375 с.
|
1
|
6. |
Пріоритетні напрямки розвитку переробної галузі агропромислового комплексу [Текст] : метод. вказ. для магістрів та асп. за спец. "Обладнання переробних та харчових вир-в" / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва; О. В. Богомолов, 2002. - 11 с.
|
4
|
7. |
Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.] ; за ред. О. В. Дацишина, 2008. - 488 с.
|
124
|
8. |
Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.] ; за ред. О. В. Дацишин, 2009. - 486 с. (Введено оглавление)
|
1
|
9. |
Розрахунок пастеризатора трубчастого [Текст] : метод. вказ. до викон. курс. проекту для студ. з дисц. Обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.], 2009. - 22 с.
|
2
|
10. |
Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.]; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2014. - 254 с.
|
75
|
11. |
Новікова, Олена Володимирівна. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко, 2018. - 196 с.
|
1
|
12. |
Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва [Текст] : навч. посібник / П. С. Берник [та ін.]; Нац. ун-т "Львів. політехніка", 2004. - 336 с. (Введено оглавление)
|
1
|
13. |
Визначення якості борошна та складання помольних сумішей [Текст] : практикум / О. В. Богомолов [та ін.]; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2021. - 138 с. (Введено оглавление)
|
2
|
|