Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Показані документи
с 1 за 15
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 633.1/К 59
Автор(и)
: Кузьмина Н. П., Гунькин В. А., Суслянок Г. М.
Назва
: Зерноведение (с основами биохимии растений)
Вихідні дані
: М.: Колос, 2006
Кільк.характеристики
:464 с.
ISBN, Ціна
5-10-003915-9:
УДК
: 633.1
Анотація:
Книга представляет собой переиздание учебника Н.П.Козьминой "Зерноведение", переработанного с учетом современных тенденций развития науки о зерне и дополненного сведениями по биохимии растений. В первой части книги приведены сведения о важнейших химических веществах живых организмов - белках, углеводах, липидах, нуклеиновых кислотах, витаминах. Вторая часть включает основы морфологии, анатомии и физиологии зерна и семян, свойства и признаки качества зерна и зерновой массы. Последовательно рассмотрены отдельные культуры, их биологические особенности, распространение, хозяйственное значение, использование в различных отраслях пищевой промышленности. Описаны закономерности роста и развития растений и мероприятия по обеспечению высокой урожайности полей. Для студентов пищевых и сельскохозяйственных вузов, обучающихся по специальности 06.08.00 "Экономика и управление на предприятиях (по отраслям)". Может быть полезна студентам других специальностей, аспирантам, преподавателям, инженерам и научным работникам.
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(075)/Т 38
Назва
: Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 1 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ
Вихідні дані
: Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики
:58 с.
Колективи
: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК
: 664(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664/Т 38-896398
Автор(и)
: Жемела, Григорій Пимонович, Шемавньов, Володимир Ілліч, Маренич, Микола Миколайович, Олексюк, Олександр Миколайович
Назва
: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані
: Днiпропетровськ: [б. в.], 2005
Кільк.характеристики
:248 с.
Примітки
: Бібліогр.: с. 239
ISBN, Ціна
5-11-004358-2:
УДК
: 664(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--зберегання зернових мас--хранение зерновых масс--підвищення стійкості--повышение стойкости--плодоовочева продукція--плодоовощная продукция--консервування плодів --консервирование плодов--квашення плодів--квашение плодов
Примірники
: всього 13: Б.п. №1(10), Б.п. №3(2), Б.п. №2(18)
Вільні
: Б.п. №1(10), Б.п. №3(2), Б.п. №2(18)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 631.56(075)/С 42
Автор(и)
: Скалецька, Любов Федорівна, Духовська, Тамара Михайлiвна, Сеньков, Анатолiй Миколайович
Назва
: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : навч. посібник : практикум
Вихідні дані
: Київ: Вища шк., 1994
Кільк.характеристики
:302 с.
Примітки
: Дод.: с. 275-298
ISBN, Ціна
5-11-004358-2:
УДК
: 631.56(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--нормування--нормирование--показники--показатели--післязбиральна обробка зерна--послеуборочная обработка зерна--зберігання зернових мас--хранение зерновых масс--плодоовочева продукція--плодовоовощная продукция--консервування --консервирование
Примірники
: всього 355: Б.п. №1(5), Б.п. №5(206), Б.п. №3(136), Б.п. №2(17)
Вільні
: Б.п. №1(5), Б.п. №5(206), Б.п. №3(136), Б.п. №2(17)
Знайти схожі
>
5.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7(075)/М 48
Автор(и)
: Мельник , Борис Ерофеевич, Лебедев, Владимир Борисович, Малин, Николай Иванович
Назва
: Производство зернового сырья на элеваторах : учебник
Вихідні дані
: М.: Колос, 1996
Кільк.характеристики
:495 с.: ил.
Серія:
Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений
ISBN, Ціна
5-10-003129-8:
УДК
: 664.7(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): элеваторная промышленность--елеваторна промисловість--зерноперерабатывающая промышленность--зерноперероблювальна промисловість--сушка зерна--сушіння зерна
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
6.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.6(075)/С 40
Автор(и)
: Сирохман І. В., Лозова Т. М.
Назва
: Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посібник
Вихідні дані
: Київ: Центр навч. літ., 2006
Кільк.характеристики
:384 с.
Примітки
: Бібліогр.: с. 363-381
ISBN, Ціна
966-364-359-9:
УДК
: 664.6(075)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): зерноборошняні продукти--зерномучные продукты--якість зерна--качество зерна--властивості хліба--свойства хлеба--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--харчові добавки--пищевые добавки--мікробіологічна безпека--микробиологическая безопасность
Примірники
: всього : Б.п. №2(6), Б.п. №1(2)
Вільні
: Б.п. №2(6), Б.п. №1(2)
Знайти схожі
>
7.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664.7/Т 38
Автор(и)
: Сафонова, Ольга Миколаївна, Тіщенко, Леонід Миколайович, Гавриш, Тетяна Володимирівна, Камбулова, Юлія Вікторівна, Перцевий, Федір Всеволодович, Лисюк, Галина Михайлівна, Чорна, Ніна Вікторівна
Назва
: Технологічні властивості зерна, борошна і тіста : монографія
Вихідні дані
: Харків: Віровець А. П. "Апостроф", 2012
Кільк.характеристики
:250 с.: iл., табл.
Примітки
: Бібліогр.: с. 208-249
ISBN, Ціна
978-966-2579-74-1:
УДК
: 664.7
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): підвищення ефективності--повышение эффективности--борошняна сировина--мучное сырье--хлібопекарські вироби--хлебопекарные изделия--сепарування зерна--сепарирования зерна--борошняні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--оцінка якості--оценка качества--формування структури тіста--формирование структуры теста
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(2), Б.п. №3(1)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(2), Б.п. №3(1)
Знайти схожі
>
8.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(072)/В 42
Назва
: Визначення жирів в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики
:9 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): рефрактометричний--рефрактометрический--екстракційний--экстракционный--метод
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
9.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(072)/В 42
Назва
: Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових продуктів
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики
:14 с.: табл.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): оцінка--оценка--точність--точность--продуктивність--продуктивность--метод
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
10.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(072)/В 42
Назва
: Визначення білку в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "баклавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики
:11 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(072)
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
11.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(072)/В 42
Назва
: Визначення вуглеводів в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-квавліфікац. рівня "бакавлавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики
:14 с.
Колективи
: Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК
: 664(072)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): поляриметричний--поляриметрический--феріціанідний--ферицианидний--метод
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
12.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 633.1/С 33
Автор(и)
: Синельщиков В. И.
Назва
: Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур
Вихідні дані
: М.: Колос, 1967
Кільк.характеристики
:232 с.
Серія:
Библиотека заготовителя :
УДК
: 633.1
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): цвет--колір--запах--вкус--смак--влажность--вологість--сорная примесь--смітна домішка--вредные примеси--шкідливі домішки--зараженность вредителями--зараженість шкідниками--натуральный вес--натуральна вага--пораженность головней--ураженість сажкою--клейковина
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
13.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(076.5)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна
Назва
: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : лаборатор. практикум
Вихідні дані
: Харків: ХНАУ, 2013
Кільк.характеристики
:151 с.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 140. - Дод.: с. 143-150 :
УДК
: 664(076.5) + 631.563.9(076.5)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--вологість зерна--влажность зерна--зараженість зерна--зараженность зерна--пошкодження зерна--повреждение зерна--зберігання зерна--хранение зерна--якість овочів--качество овощей--якість картоплі--качество картофеля--контроль якості--контроль качества--підвищення якості--повышение качества
Примірники
: всього : Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Вільні
: Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Знайти схожі
>
14.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 005(075.8)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна, Гордієнко, Інна Миколаївна, Романова, Тетяна Анатоліївна
Назва
: Методологія управління якістю продукції : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: ФОП Бровін О. В., 2017
Кільк.характеристики
:228 с.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 211-217. - Дод.: с. 218-224
ISBN, Ціна
978-617-7256-70-9:
УДК
: 005(075.8) + 006.83(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): управління якістю--управление качеством--стандарти--стандарты--метрологія--метрология--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Зміст
: Загальні положення у сфері управління якістю ; Стандарти - нормативна база управління якістю продукції та сертифікації ; Основи метрології в стандартизації ; Міжнародний досвід управління якістю ; Сертифікація сільськогосподарської продукції ; Система управління якістю на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000
Примірники
: всього : Б.п. №1(5)
Вільні
: Б.п. №1(5)
Знайти схожі
>
15.
Форма документа
: Багатотомне видання
Шифр видання
: 664(075)/Т 38
Назва
: Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 2 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ
Вихідні дані
: Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики
:148 с.
Колективи
: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК
: 664(075)
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ