Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1/К 59
Автор(и) : Кузьмина Н. П., Гунькин В. А., Суслянок Г. М.
Назва : Зерноведение (с основами биохимии растений)
Вихідні дані : М.: Колос, 2006
Кільк.характеристики :464 с.
ISBN, Ціна 5-10-003915-9:
УДК : 633.1
Анотація: Книга представляет собой переиздание учебника Н.П.Козьминой "Зерноведение", переработанного с учетом современных тенденций развития науки о зерне и дополненного сведениями по биохимии растений. В первой части книги приведены сведения о важнейших химических веществах живых организмов - белках, углеводах, липидах, нуклеиновых кислотах, витаминах. Вторая часть включает основы морфологии, анатомии и физиологии зерна и семян, свойства и признаки качества зерна и зерновой массы. Последовательно рассмотрены отдельные культуры, их биологические особенности, распространение, хозяйственное значение, использование в различных отраслях пищевой промышленности. Описаны закономерности роста и развития растений и мероприятия по обеспечению высокой урожайности полей. Для студентов пищевых и сельскохозяйственных вузов, обучающихся по специальности 06.08.00 "Экономика и управление на предприятиях (по отраслям)". Может быть полезна студентам других специальностей, аспирантам, преподавателям, инженерам и научным работникам.
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Т 38
Назва : Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 1 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ
Вихідні дані : Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики :58 с.
Колективи : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК : 664(075)
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Т 38-896398
Автор(и) : Жемела, Григорій Пимонович, Шемавньов, Володимир Ілліч, Маренич, Микола Миколайович, Олексюк, Олександр Миколайович
Назва : Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані : Днiпропетровськ: [б. в.], 2005
Кільк.характеристики :248 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 239
ISBN, Ціна 5-11-004358-2:
УДК : 664(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--зберегання зернових мас--хранение зерновых масс--підвищення стійкості--повышение стойкости--плодоовочева продукція--плодоовощная продукция--консервування плодів --консервирование плодов--квашення плодів--квашение плодов
Примірники : всього 13: Б.п. №1(10), Б.п. №3(2), Б.п. №2(18)
Вільні : Б.п. №1(10), Б.п. №3(2), Б.п. №2(18)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.56(075)/С 42
Автор(и) : Скалецька, Любов Федорівна, Духовська, Тамара Михайлiвна, Сеньков, Анатолiй Миколайович
Назва : Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : навч. посібник : практикум
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1994
Кільк.характеристики :302 с.
Примітки : Дод.: с. 275-298
ISBN, Ціна 5-11-004358-2:
УДК : 631.56(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--нормування--нормирование--показники--показатели--післязбиральна обробка зерна--послеуборочная обработка зерна--зберігання зернових мас--хранение зерновых масс--плодоовочева продукція--плодовоовощная продукция--консервування --консервирование
Примірники : всього 355: Б.п. №1(5), Б.п. №5(206), Б.п. №3(136), Б.п. №2(17)
Вільні : Б.п. №1(5), Б.п. №5(206), Б.п. №3(136), Б.п. №2(17)
Знайти схожі

5.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/М 48
Автор(и) : Мельник , Борис Ерофеевич, Лебедев, Владимир Борисович, Малин, Николай Иванович
Назва : Производство зернового сырья на элеваторах : учебник
Вихідні дані : М.: Колос, 1996
Кільк.характеристики :495 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений
ISBN, Ціна 5-10-003129-8:
УДК : 664.7(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): элеваторная промышленность--елеваторна промисловість--зерноперерабатывающая промышленность--зерноперероблювальна промисловість--сушка зерна--сушіння зерна
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

6.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман І. В., Лозова Т. М.
Назва : Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. літ., 2006
Кільк.характеристики :384 с.
Примітки : Бібліогр.: с. 363-381
ISBN, Ціна 966-364-359-9:
УДК : 664.6(075)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерноборошняні продукти--зерномучные продукты--якість зерна--качество зерна--властивості хліба--свойства хлеба--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--харчові добавки--пищевые добавки--мікробіологічна безпека--микробиологическая безопасность
Примірники : всього : Б.п. №2(6), Б.п. №1(2)
Вільні : Б.п. №2(6), Б.п. №1(2)
Знайти схожі

7.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7/Т 38
Автор(и) : Сафонова, Ольга Миколаївна, Тіщенко, Леонід Миколайович, Гавриш, Тетяна Володимирівна, Камбулова, Юлія Вікторівна, Перцевий, Федір Всеволодович, Лисюк, Галина Михайлівна, Чорна, Ніна Вікторівна
Назва : Технологічні властивості зерна, борошна і тіста : монографія
Вихідні дані : Харків: Віровець А. П. "Апостроф", 2012
Кільк.характеристики :250 с.: iл., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 208-249
ISBN, Ціна 978-966-2579-74-1:
УДК : 664.7
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підвищення ефективності--повышение эффективности--борошняна сировина--мучное сырье--хлібопекарські вироби--хлебопекарные изделия--сепарування зерна--сепарирования зерна--борошняні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--оцінка якості--оценка качества--формування структури тіста--формирование структуры теста
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(2), Б.п. №3(1)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(2), Б.п. №3(1)
Знайти схожі

8.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(072)/В 42
Назва : Визначення жирів в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики :9 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 664(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рефрактометричний--рефрактометрический--екстракційний--экстракционный--метод
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

9.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(072)/В 42
Назва : Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових продуктів
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики :14 с.: табл.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 664(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оцінка--оценка--точність--точность--продуктивність--продуктивность--метод
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

10.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(072)/В 42
Назва : Визначення білку в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "баклавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики :11 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 664(072)
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

11.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(072)/В 42
Назва : Визначення вуглеводів в харчових продуктах : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-квавліфікац. рівня "бакавлавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. : Загальні методи контролю харчових виробництв
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2013
Кільк.характеристики :14 с.
Колективи : Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка :
УДК : 664(072)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поляриметричний--поляриметрический--феріціанідний--ферицианидний--метод
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

12.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1/С 33
Автор(и) : Синельщиков В. И.
Назва : Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур
Вихідні дані : М.: Колос, 1967
Кільк.характеристики :232 с.
Серія: Библиотека заготовителя :
УДК : 633.1
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цвет--колір--запах--вкус--смак--влажность--вологість--сорная примесь--смітна домішка--вредные примеси--шкідливі домішки--зараженность вредителями--зараженість шкідниками--натуральный вес--натуральна вага--пораженность головней--ураженість сажкою--клейковина
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

13.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(076.5)/П 88
Автор(и) : Пузік, Людмила Михайлівна
Назва : Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : лаборатор. практикум
Вихідні дані : Харків: ХНАУ, 2013
Кільк.характеристики :151 с.
Колективи : Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки : Бібліогр.: с. 140. - Дод.: с. 143-150 :
УДК : 664(076.5) + 631.563.9(076.5)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість зерна--качество зерна--вологість зерна--влажность зерна--зараженість зерна--зараженность зерна--пошкодження зерна--повреждение зерна--зберігання зерна--хранение зерна--якість овочів--качество овощей--якість картоплі--качество картофеля--контроль якості--контроль качества--підвищення якості--повышение качества
Примірники : всього : Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Вільні : Б.п. №2(1), Б.п. №6(10)
Знайти схожі

14.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 005(075.8)/П 88
Автор(и) : Пузік, Людмила Михайлівна, Гордієнко, Інна Миколаївна, Романова, Тетяна Анатоліївна
Назва : Методологія управління якістю продукції : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: ФОП Бровін О. В., 2017
Кільк.характеристики :228 с.
Колективи : Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки : Бібліогр.: с. 211-217. - Дод.: с. 218-224
ISBN, Ціна 978-617-7256-70-9:
УДК : 005(075.8) + 006.83(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): управління якістю--управление качеством--стандарти--стандарты--метрологія--метрология--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Зміст : Загальні положення у сфері управління якістю ; Стандарти - нормативна база управління якістю продукції та сертифікації ; Основи метрології в стандартизації ; Міжнародний досвід управління якістю ; Сертифікація сільськогосподарської продукції ; Система управління якістю на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000
Примірники : всього : Б.п. №1(5)
Вільні : Б.п. №1(5)
Знайти схожі

15.
Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075)/Т 38
Назва : Технологічне забезпечення якості харчової продукції : навч. посібник. Т. 2 : Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ
Вихідні дані : Харків: ХДАТОХ, 2000
Кільк.характеристики :148 с.
Колективи : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування :
УДК : 664(075)
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ