Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1. Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с. 1
2. Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 2000. - 58 с. 1
3. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.], 2005. - 248 с. 30
4. Скалецька, Любов Федорівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков, 1994. - 302 с. 366
5. Мельник , Борис Ерофеевич. Производство зернового сырья на элеваторах [Текст] : учебник / Б. Е. Мельник , В. Б. Лебедев, Н. И. Малин ; под ред. Б. Е. Мельника, 1996. - 495 с. 1
6. Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, 2006. - 384 с. 8
7. Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова [та ін.] ; під ред. О. М. Сафонової, 2012. - 250 с. 4
8. Визначення жирів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, 2013. - 9 с. 1
9. Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових продуктів / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, 2013. - 14 с. 1
10. Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "баклавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, 2013. - 11 с. 1
11. Визначення вуглеводів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-квавліфікац. рівня "бакавлавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, 2013. - 14 с. 1
12. Синельщиков, В. И. Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур [Текст] / В. И. Синельщиков, 1967. - 232 с. 1
13. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 151 с. 11
14. Пузік, Людмила Михайлівна. Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 228 с. (Введено оглавление) 5
15. Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 2. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 2000. - 148 с. 1
© Асоціація ЕБНІТ