Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.
   633.1
   К 59


    Кузьмина, Н. П.
    Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок. - М. : Колос, 2006. - 464 с. - ISBN 5-10-003915-9
УДК

Анотація: Книга представляет собой переиздание учебника Н.П.Козьминой "Зерноведение", переработанного с учетом современных тенденций развития науки о зерне и дополненного сведениями по биохимии растений. В первой части книги приведены сведения о важнейших химических веществах живых организмов - белках, углеводах, липидах, нуклеиновых кислотах, витаминах. Вторая часть включает основы морфологии, анатомии и физиологии зерна и семян, свойства и признаки качества зерна и зерновой массы. Последовательно рассмотрены отдельные культуры, их биологические особенности, распространение, хозяйственное значение, использование в различных отраслях пищевой промышленности. Описаны закономерности роста и развития растений и мероприятия по обеспечению высокой урожайности полей. Для студентов пищевых и сельскохозяйственных вузов, обучающихся по специальности 06.08.00 "Экономика и управление на предприятиях (по отраслям)". Может быть полезна студентам других специальностей, аспирантам, преподавателям, инженерам и научным работникам.
Дод.точки доступу:
Гунькин, В. А.
Суслянок, Г. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
664/Т 38-896398

   
    Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. - ISBN 5-11-004358-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов
Дод.точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1010
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1818
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

4.
631.56(075)
С 42


    Скалецька, Любов Федорівна.
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник : практикум / Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков. - Київ : Вища шк., 1994. - 302 с. - ISBN 5-11-004358-2
Дод.: с. 275-298
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість зерна -- качество зерна -- нормування -- нормирование -- показники -- показатели -- післязбиральна обробка зерна -- послеуборочная обработка зерна -- зберігання зернових мас -- хранение зерновых масс -- плодоовочева продукція -- плодовоовощная продукция -- консервування -- консервирование
Дод.точки доступу:
Духовська, Тамара Михайлiвна
Сеньков, Анатолiй Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)77
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1717
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)136136
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)206206


Знайти схожі

5.
664.7(075)
М 48


    Мельник , Борис Ерофеевич.
    Производство зернового сырья на элеваторах [Текст] : учебник / Б. Е. Мельник , В. Б. Лебедев, Н. И. Малин ; под ред. Б. Е. Мельника. - М. : Колос, 1996. - 495 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений). - ISBN 5-10-003129-8
УДК

Кл.слова (ненормовані):
элеваторная промышленность -- елеваторна промисловість -- зерноперерабатывающая промышленность -- зерноперероблювальна промисловість -- сушка зерна -- сушіння зерна
Дод.точки доступу:
Лебедев, Владимир Борисович
Малин, Николай Иванович
Мельник, Б. Е. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
664.6(075)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)66


Знайти схожі

7.
   664.7
   Т 38


   
    Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова [та ін.] ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А. П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : iл., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підвищення ефективності -- повышение эффективности -- борошняна сировина -- мучное сырье -- хлібопекарські вироби -- хлебопекарные изделия -- сепарування зерна -- сепарирования зерна -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- оцінка якості -- оценка качества -- формування структури тіста -- формирование структуры теста
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Лисюк, Галина Михайлівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Сафонова, Ольга Миколаївна \під ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

8.
664(072)
В 42


   
    Визначення жирів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 9 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
рефрактометричний -- рефрактометрический -- екстракційний -- экстракционный -- метод
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
664(072)
В 42


   
    Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових продуктів / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 14 с. : табл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
оцінка -- оценка -- точність -- точность -- продуктивність -- продуктивность -- метод
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

10.
664(072)
В 42


   
    Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "баклавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 11 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

11.
664(072)
В 42


   
    Визначення вуглеводів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-квавліфікац. рівня "бакавлавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 14 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
поляриметричний -- поляриметрический -- феріціанідний -- ферицианидний -- метод
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

12.
633.1
С 33


    Синельщиков, В. И.
    Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур [Текст] / В. И. Синельщиков. - М. : Колос, 1967. - 232 с. - (Библиотека заготовителя)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
цвет -- колір -- запах -- вкус -- смак -- влажность -- вологість -- сорная примесь -- смітна домішка -- вредные примеси -- шкідливі домішки -- зараженность вредителями -- зараженість шкідниками -- натуральный вес -- натуральна вага -- пораженность головней -- ураженість сажкою -- клейковина
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

13.
   664(076.5)
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ХНАУ, 2013. - 151 с. - Бібліогр.: с. 140
Дод.: с. 143-150
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість зерна -- качество зерна -- вологість зерна -- влажность зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- пошкодження зерна -- повреждение зерна -- зберігання зерна -- хранение зерна -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- контроль якості -- контроль качества -- підвищення якості -- повышение качества
Дод.точки доступу:
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Б.п. №61010


Знайти схожі

14.
   005(075.8)
   П 88


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 228 с. - Бібліогр.: с. 211-217. - ISBN 978-617-7256-70-9
Дод.: с. 218-224
    Зміст:
Загальні положення у сфері управління якістю
Стандарти - нормативна база управління якістю продукції та сертифікації
Основи метрології в стандартизації
Міжнародний досвід управління якістю
Сертифікація сільськогосподарської продукції
Система управління якістю на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000
УДК

Кл.слова (ненормовані):
управління якістю -- управление качеством -- стандарти -- стандарты -- метрологія -- метрология -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Дод.точки доступу:
Гордієнко, Інна Миколаївна
Романова, Тетяна Анатоліївна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)55


Знайти схожі

15.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 2. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 148 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ