Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.
Кузьмина Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений)/Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок. - 2006
2.
Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 1: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ. - 2000
3.
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва/Г. П. Жемела [та ін.]. - 2005
4.
Скалецька Л. Ф. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва/Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков. - 1994
5.
Мельник Б. Е. Производство зернового сырья на элеваторах/Б. Е. Мельник , В. Б. Лебедев, Н. И. Малин ; под ред. Б. Е. Мельника. - 1996
6.
Сирохман І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2006
7.
Технологічні властивості зерна, борошна і тіста/О. М. Сафонова [та ін.] ; під ред. О. М. Сафонової. - 2012
8.
Визначення жирів в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
9.
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових продуктів. - 2013
10.
Визначення білку в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
11.
Визначення вуглеводів в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
12.
Синельщиков В. И. Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур/В. И. Синельщиков. - 1967
13.
Пузік Л. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва/Л. М. Пузік. - 2013
14.
Пузік Л. М. Методологія управління якістю продукції/Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова. - 2017
15.
Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 2: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ. - 2000
© Асоціація ЕБНІТ