Пошуковий запит: (<.>IDD=КЯТБЗТЗ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15 |
>1.
| Кузьмина Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений)/Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок. - 2006
|
>2.
| Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 1: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ. - 2000
|
>3.
| Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва/Г. П. Жемела [та ін.]. - 2005
|
>4.
| Скалецька Л. Ф. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва/Л. Ф. Скалецька, Т. М. Духовська, А. М. Сеньков. - 1994
|
>5.
| Мельник Б. Е. Производство зернового сырья на элеваторах/Б. Е. Мельник , В. Б. Лебедев, Н. И. Малин ; под ред. Б. Е. Мельника. - 1996
|
>6.
| Сирохман І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2006
|
>7.
| Технологічні властивості зерна, борошна і тіста/О. М. Сафонова [та ін.] ; під ред. О. М. Сафонової. - 2012
|
>8.
| Визначення жирів в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
|
>9.
| Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових продуктів. - 2013
|
>10.
| Визначення білку в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
|
>11.
| Визначення вуглеводів в харчових продуктах/Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка: Загальні методи контролю харчових виробництв. - 2013
|
>12.
| Синельщиков В. И. Прием и определение качества зерна, семян бобовых и масличных культур/В. И. Синельщиков. - 1967
|
>13.
| Пузік Л. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва/Л. М. Пузік. - 2013
|
>14.
| Пузік Л. М. Методологія управління якістю продукції/Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова. - 2017
|
>15.
| Технологічне забезпечення якості харчової продукції/Харків. держ. акад. технології та орг. харчування Т. 2: Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ. - 2000
|
|