Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ЕАППППР<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 641.4/С 45
Автор(и)
: Скрипников, Юрій Георгійович
Назва
: Технологія переробки плодів і ягід : навч. посібник
Вихідні дані
: Київ: Уpожай, 1991
Кільк.характеристики
:268 с.: іл.
Серія:
Посiбники для ПТУ
Примітки
: Бібліогр.: с. 265
ISBN, Ціна
5-337-00984-2:
УДК
: 641.4
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): консервування--консервирование--сушіння--сушка--санітарія--санитария--сховища--хранилища--документація--документация
Примірники
: всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
2.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(073)/Т 38
Назва
: Технологія переробки, зберігання та стандартизації сільськогосподарської продукції : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит.
Вихідні дані
: Київ: Аграр. освіта, 2010
Кільк.характеристики
:20 с.
Колективи
: Наук.-метод. центр аграр. освiти :
УДК
: 664(073)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): переробка--переработка--зберігання --хранение--стандартизація--стандартизация--сільськогосподарська продукція--сельскохозяйственная продукция
Примірники
:Б.п. №1(1)
Вільні
: Б.п. №1(1)
Знайти схожі
>
3.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/Т 38
Автор(и)
: Богомолов, Олексій Васильович, Сафонова, Ольга Миколаївна, Перцевий, Федір Всеволодович, Тіщенко, Леонід Миколайович, Верешко, Наталя В'ячеславівна, Фоміна, Ірина Миколаївна, Денисенко, Сергій Анатолійович, Іванюк, Олексій Кузьмич, Заїка, Володимир Петрович
Назва
: Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник для студ. ВНЗ
Вихідні дані
: Харків: ХНТУСГ, 2000
Кільк.характеристики
:349 с.: мал., табл.
Колективи
: Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Серія:
Пiдpучники та учбовi посiбники
Примітки
: Бібліогр.: с. 343-345
ISBN, Ціна
5-7763-2137-9:
УДК
: 664(075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): технологія переробки зерна--технология переработки зерна--виробництво борошна--производство муки--технологія хліба--технология хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--переробка насіння--переработка семян--виробництво олії--производство масла--переробка цукрових буряків--переработка сахарной свеклы--виробництво цукру--производство сахара--переробка овочів--переработка овощей--переробка плодів та ягід--переработка плодов и ягод
Примірники
:Б.п. №2(1)
Вільні
: Б.п. №2(1)
Знайти схожі
>
4.
Форма документа
: Однотомне видання
Шифр видання
: 664(075.8)/П 88
Автор(и)
: Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич, Рожков, Артур Олександрович
Назва
: Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані
: Харків: Майдан, 2015
Кільк.характеристики
:415 с.: мал., табл.
Колективи
: Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки
: Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви)
ISBN, Ціна
978-966-372-604-5:
УДК
: 664:631.563.8](075.8)
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): характеристика зерна--виробництво борошна--производство муки--виробництво круп--производство круп--виробництво хліба--производство хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--виробництво олії--производство масла--характеристика плодів--характеристика плодов--характеристика овочів--характеристика овощей--консервування плодів--консервирование плодов--консервування овочів--консервирование овощей--зберігання--хранение--переробка--переработка--цукрові буряки--сахарная свекла--крохмало-патокове виробництво--крахмало-паточное производство
Зміст
: Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки ; Виробництво борошна ; Виробництво крупів ; Технологія виробництва хліба ; Технологія макаронних виробів ; Виробництво олії ; Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки ; Основи консервування плодів та овочів ; Зберігання і переробка цукрових буряків ; Основи крохмале-патокового виробництва
Примірники
: всього : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Вільні
: Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ