Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=ЕАППППР<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/С 45
Автор(и) : Скрипников, Юрій Георгійович
Назва : Технологія переробки плодів і ягід : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Уpожай, 1991
Кільк.характеристики :268 с.: іл.
Серія: Посiбники для ПТУ
Примітки : Бібліогр.: с. 265
ISBN, Ціна 5-337-00984-2:
УДК : 641.4
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервування--консервирование--сушіння--сушка--санітарія--санитария--сховища--хранилища--документація--документация
Примірники : всього : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №1(1), Б.п. №2(1)
Знайти схожі

2.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(073)/Т 38
Назва : Технологія переробки, зберігання та стандартизації сільськогосподарської продукції : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит.
Вихідні дані : Київ: Аграр. освіта, 2010
Кільк.характеристики :20 с.
Колективи : Наук.-метод. центр аграр. освiти :
УДК : 664(073)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка--переработка--зберігання --хранение--стандартизація--стандартизация--сільськогосподарська продукція--сельскохозяйственная продукция
Примірники :Б.п. №1(1)
Вільні : Б.п. №1(1)
Знайти схожі

3.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Т 38
Автор(и) : Богомолов, Олексій Васильович, Сафонова, Ольга Миколаївна, Перцевий, Федір Всеволодович, Тіщенко, Леонід Миколайович, Верешко, Наталя В'ячеславівна, Фоміна, Ірина Миколаївна, Денисенко, Сергій Анатолійович, Іванюк, Олексій Кузьмич, Заїка, Володимир Петрович
Назва : Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник для студ. ВНЗ
Вихідні дані : Харків: ХНТУСГ, 2000
Кільк.характеристики :349 с.: мал., табл.
Колективи : Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Серія: Пiдpучники та учбовi посiбники
Примітки : Бібліогр.: с. 343-345
ISBN, Ціна 5-7763-2137-9:
УДК : 664(075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологія переробки зерна--технология переработки зерна--виробництво борошна--производство муки--технологія хліба--технология хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--переробка насіння--переработка семян--виробництво олії--производство масла--переробка цукрових буряків--переработка сахарной свеклы--виробництво цукру--производство сахара--переробка овочів--переработка овощей--переробка плодів та ягід--переработка плодов и ягод
Примірники :Б.п. №2(1)
Вільні : Б.п. №2(1)
Знайти схожі

4.
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/П 88
Автор(и) : Пузік, Людмила Михайлівна, Пузік, Володимир Кузьмич, Рожков, Артур Олександрович
Назва : Технологія переробки продукції рослинництва : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Майдан, 2015
Кільк.характеристики :415 с.: мал., табл.
Колективи : Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Примітки : Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви)
ISBN, Ціна 978-966-372-604-5:
УДК : 664:631.563.8](075.8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика зерна--виробництво борошна--производство муки--виробництво круп--производство круп--виробництво хліба--производство хлеба--технологія макаронних виробів--технология макаронных изделий--виробництво олії--производство масла--характеристика плодів--характеристика плодов--характеристика овочів--характеристика овощей--консервування плодів--консервирование плодов--консервування овочів--консервирование овощей--зберігання--хранение--переробка--переработка--цукрові буряки--сахарная свекла--крохмало-патокове виробництво--крахмало-паточное производство
Зміст : Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки ; Виробництво борошна ; Виробництво крупів ; Технологія виробництва хліба ; Технологія макаронних виробів ; Виробництво олії ; Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки ; Основи консервування плодів та овочів ; Зберігання і переробка цукрових буряків ; Основи крохмале-патокового виробництва
Примірники : всього : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Вільні : Б.п. №1(4), Б.п. №2(1), Б.п. №6(1)
Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ