Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>IDD=ЕАППППР<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
641.4
С 45
Скрипников, Юрій Георгійович
.
Технологія переробки плодів і ягід [Текст] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Уpожай, 1991. - 268 с. : іл. - (Посiбники для ПТУ). - Бібліогр.: с. 265. -
ISBN
5-337-00984-2
УДК
641.4
Кл.слова (ненормовані):
консервування
--
консервирование
--
сушіння
--
сушка
--
санітарія
--
санитария
--
сховища
--
хранилища
--
документація
--
документация
Дод.точки доступу:
Сидоренко, В. К. \пер. з рос.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664(073)
Т 38
Технологія переробки, зберігання
та стандартизації сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит. / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: Н. Л. Правдюк [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 20 с.
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
переробка
--
переработка
--
зберігання
--
хранение
--
стандартизація
--
стандартизация
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Правдюк, Н. Л. \уклад.\
Мулик, Т. О. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Березовський, І. В. \уклад.\
Дідора, В. Г. \уклад.\
Грищак, М. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664(075.8)
Т 38
Технологія переробки продукції
рослинництва [Текст] : навч. посібник для студ. ВНЗ / О. В. Богомолов [та ін.] ; за ред. О. В. Богомолова ; Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва. - Харків : ХНТУСГ, 2000. - 349 с. : мал., табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 343-345. -
ISBN
5-7763-2137-9
УДК
664(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
технологія переробки зерна
--
технология переработки зерна
--
виробництво борошна
--
производство муки
--
технологія хліба
--
технология хлеба
--
технологія макаронних виробів
--
технология макаронных изделий
--
переробка насіння
--
переработка семян
--
виробництво олії
--
производство масла
--
переробка цукрових буряків
--
переработка сахарной свеклы
--
виробництво цукру
--
производство сахара
--
переробка овочів
--
переработка овощей
--
переробка плодів та ягід
--
переработка плодов и ягод
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Перцевий, Федір Всеволодович
Тіщенко, Леонід Миколайович
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іванюк, Олексій Кузьмич
Заїка, Володимир Петрович
Богомолов, Олексій Васильович \за ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
664(075.8)
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна
.
Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). -
ISBN
978-966-372-604-5
Зміст:
Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки
Виробництво борошна
Виробництво крупів
Технологія виробництва хліба
Технологія макаронних виробів
Виробництво олії
Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки
Основи консервування плодів та овочів
Зберігання і переробка цукрових буряків
Основи крохмале-патокового виробництва
УДК
664:631.563.8](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
характеристика зерна
--
виробництво борошна
--
производство муки
--
виробництво круп
--
производство круп
--
виробництво хліба
--
производство хлеба
--
технологія макаронних виробів
--
технология макаронных изделий
--
виробництво олії
--
производство масла
--
характеристика плодів
--
характеристика плодов
--
характеристика овочів
--
характеристика овощей
--
консервування плодів
--
консервирование плодов
--
консервування овочів
--
консервирование овощей
--
зберігання
--
хранение
--
переробка
--
переработка
--
цукрові буряки
--
сахарная свекла
--
крохмало-патокове виробництво
--
крахмало-паточное производство
Дод.точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
4
4
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Б.п. №6
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ