Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=БПГ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1. Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с. 1
2. Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман, 1999. - 272 с. 1
3. Васюкова, Ганна Тимофіїївна. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко, 2011. - 96 с. 1
4. Методы определения микроколичеств пестицидов в продуктах питания, кормах и внешней среде [Текст] : справ. изд. / под ред. М. А. Клисенко, 1983. - 304 с. 1
5. Пузік, Людмила Михайлівна. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : лаборатор. практикум / Л. М. Пузік; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва, 2013. - 151 с. 11
6. Визначення фузаріозу насіння за органолептичними ознаками [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчової технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.], 2019. - 15 с. 1
7. Визначення процесу пліснявіння зерна [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.], 2019. - 17 с. 1
8. Визначення епіфітної мікрофлори зерна [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія галузі" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.], 2019. - 10 с. 1
9. Дослідження морфології мікроскопічних грибів та дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, 2019. - 15 с. 1
10. Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.]; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2020. - 70 с. 1
© Асоціація ЕБНІТ