Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>IDD=Б<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1. Кузьмина, Н. П. Зерноведение (с основами биохимии растений) [Текст] / Н. П. Кузьмина, В. А. Гунькин, Г. М. Суслянок, 2006. - 464 с. 1
2. Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и хлебопродуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко, 2005. - 512 с. (Введено оглавление) 2
3. Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець, 2003. - 572 с. 1
4. Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко, 2009. - 304 с. 4
5. Біохімія [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. робіт по курсу для студ. всіх спец. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: С. І. Васильєв [та ін.], 2005. - 46 с. 4
6. Біохімія [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт та самост. роботи. Тема. Ферменти: загальні властивості, класифікація та характеристика окремих представників / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: С. І. Васильєв [та ін.], 2009. - 43 с. 1
7. Біохімія [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт та самост. роботи. Тема. Амінокислоти та білки / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: С. І. Васильєв [та ін.], 2007. - 52 с. 4
8. Биохимия [Текст] : учеб. для вузов / Н. Е. Кучеренко [и др.], 1988. - 432 с. 1
9. Цехмістренко, Світлана Іванівна. Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії. Практикум [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. І. Кононський, О. С. Цехмістренко, 2011. - 216 с. 2
10. Цехмістренко, Світлана Іванівна. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, 2014. - 192 с. 2
11. Калинин, Федор Леонтьевич. Справочник по биохимии [Текст] / Ф. Л. Калинин, В. П. Лобов, В. А. Жидков, 1971. - 1014 с. 1
12. Методы биохимического анализа растений [Текст] : учеб. пособие / под ред. В. В. Полевого, 1978. - 192 с. 1
13. Кретович, Вацлав Леонович . Основы биохимии растений [Текст] : учебник / В. Л. Кретович, 1961. - 544 с. 1
14. Біохімія. Амінокислоти та білки [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. та самост. робіт з дисц. для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец.: 181 "Харчові технології", 163 "Біомедична інженерія" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула, 2020. - 32 с. 1
15. Біохімія. Властивості вітамінів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец.: 181 "Харчові технології", 163 "Біомедична інженерія" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула, 2021. - 21 с. 1
© Асоціація ЕБНІТ