Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Янчева, Марина Олександрівна$<.>)+(<.>A=Янчева, М. О.$<.>)+(<.>A=Янчева, Марина Александровна$<.>)+(<.>A=Янчева, М. А.$<.>)+(<.>A=Yancheva, Marina$<.>)+(<.>A=Yancheva, M.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Янчева Марина Олександрівна 
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-21 
1.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

2.
   637.523(075.8)
   О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Університетська книга, 2009. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-223 (137 назв). - ISBN 978-966-680-472-6
    Зміст:
Формування захисних властивостей оболонок та якості ковбасних виробів з їх використанням
Натуральні ковбасні оболонки
Штучні ковбасні оболонки рослинного та тваринного походження
Штучні ковбасні оболонки із синтетичних полімерних матеріалів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ковбасні вироби -- колбасные изделия -- властивості оболонок -- свойства оболочек -- захисні властивості -- защитные свойства -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- икусственные колбасные оболочки
Дод.точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна
Янчева, Марина Олександрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


   
    Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використання емульсійних систем [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 178 с. - Бібліогр.: с. 153-177 (220 назв)

Кл.слова (ненормовані):
емульсії -- эмульсии -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- м'ясні січені вироби -- мясные сеченные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, В. О.
Крайнюк, Л. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 116 с. - Бібліогр.: с. 101-111 (179 назв)

Кл.слова (ненормовані):
експерименти -- эксперименты -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- використання -- использование
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


   
    Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок [Електронний ресурс] : монографія / В. М. Михайлов [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 107 с. - Бібліогр.: с. 98-106 (96 назв)

Кл.слова (ненормовані):
безпечність кишкових оболонок -- безопасность кишечных оболочек -- хімічний склад -- химический состав -- вміст токсичних елементів -- содержание токсичных элементов -- удосконалення технології -- усовершенствование технологии -- захисні властивості -- защитные свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Александровна
Шубіна, Лідія Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Technologies of food products on the base of milk protein [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevyi [et al.] ; Kharkiv state university of food technology and trade, National University of Food Technology, Wroclaw University of Economics, San Sebastian Transucrania, S.A. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p.
Переклад назви: Технології харчових продуктів на основі молочного білка

Кл.слова (ненормовані):
milk protein -- молочний білок -- culinary production -- кулінарне виробництво -- restaurant industry -- ресторанне господарство -- food technologies -- харчові технології
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevyi, F. V.
Gurskiy, Petro
Yurchenko, S. L.
Polevych, V.
Savgira, Yu.
Yancheva, Marina
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, Yevgen
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Kharkiv state university of food technology and trade
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics
San Sebastian Transucrania, S.A.


Знайти схожі

8.


   
    Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С. Л. Юрченко [та iн.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 224 с.
    Зміст:
Загальна характеристика молочних білків
Технологія отримання білків з молока
Наукове обгрунтування технології паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Розробка технології паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Розробка технології кулінарної продукції на основі молочного білка, отриманого термокислотним способом

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Полевич, Віталій Вадимович
Савгіра, Юрій Олексійович
Янчева, Марина Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 105 с.
    Зміст:
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 170 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ