Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Шуляк, Ольга$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Шуляк, Ольга.
    Загальна біохімія [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 1 / О. Шуляк, Л. Мусієнко, Н. Богдан ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Вступ. Хімічний склад організмів
Вода і мінеральні речовини
Вуглеводи
Ліпіди
Білки та нуклеїнові кислоти
Рослинні речовини вторинного походження

Анотація: В першому розділі навчального посібника «Загальна біохімія» на основі системного підходу викладено основні розділи загальної біохімії: класифікація та номенклатура, властивості основних речовин, що входять до складу живих організмів (білків, жирів, вуглеводів), структура цих речовин, основні поняття та закони біохімії, що притаманні живому організму і відрізняють його від неживого. В допомогу студентам пропонуються класичні та сучасні методи визначення вищезазначених речовин. Корисним є те, що паралельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відеоматеріали з тем, що дозволять швидко перейти до відео-пояснення та детально розібратися в темах розділу. Після кожної теми запропоновано питання для самоконтролю. Призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Мусієнко, Ліана
Богдан, Надія
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

2.


    Шуляк, Ольга.
    Загальна біохімія [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 2 / О. Шуляк ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Ферменти – біологічні каталізатори
Вітаміни
Обмін речовин і енергії
Харчові речовини та травлення
Обмін ліпідів
Обмін білків

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ