Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, О. Г.$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, Е. Г.$<.>)+(<.>A=Shydakova-Kameniuka, Olena$<.>)+(<.>A=Shydakova-Kameniuka, O.$<.>)+(<.>A=Shidakova-Kamenyuka, Elena$<.>)+(<.>A=Shidakova-Kamenyuka, E.$<.>)+)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-15 
1.
   664.68(075.8)
   Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. - ISBN 978-617-7256-94-5
    Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- булочні вироби -- булочные изделия -- борошно -- мука -- крохмаль -- крахмал -- цукор -- сахар -- дріжджі -- дрожжи -- молоко -- яйця -- яйца -- насіння та горіхи -- семена и орехи -- харчові добавки -- пищевые добавки -- тістоутворення -- тестообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництві [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 173 с. - Бібліогр.: с. 136

Кл.слова (ненормовані):
виробничі рецептури -- производственные рецептуры -- заміс тіста -- замес теста -- житнє борошно -- ржаная мука -- вихід хлібобулочних виробів -- выход хлебобулочных изделий -- пекарня -- бродіння тіста -- брожение теста
Анотація: У навчальному посібнику наведено теоретичні положення, основні формули та конкретні приклади розрахунків рецептур для виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів з урахуванням особливостей кожного виду виробництва та принципів забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської, макаронної, кондитерської і харчоконцентратної галузей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Основи наукових досліджень і технічної творчості [Електронний ресурс] : навч. посібник / Г. М. Лисюк [та ін.] ; за ред. Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 202 с. - Бібліогр.: с. 186-188
    Зміст:
Основи науковедення
Класифікація та організація науково-дослідних робіт
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Математичне планування експерименту та обробка результатів дослідження
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори

Кл.слова (ненормовані):
науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- технічна творчість -- техническое творчество -- наукові дослідження -- научные исследования -- науково-технічна інформація -- научно-техническая информация -- науковедення -- науковедение -- наукові твори -- научные произведения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Нєміріч, О. В.
Дьяков, Олександр Георгієвич
Лисюк, Галина Михайлівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищої освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с.
    Зміст:
Хлібопекарське виробництво
Макаронне виробництво
Виробництво кондитерських виробів
Виробництво харчових концентратів

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- тісто -- тесто -- сировина -- сырье -- рецептури -- рецептуры -- хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2016. - 186 с. - Бібліогр.: с. 162-164

Кл.слова (ненормовані):
наукознавство -- науковедение -- структура науки -- наукове дослідження -- научное исследование -- системний аналіз -- системный анализ -- програмне забезпечення -- программное обеспечение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, Олена Іванівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

6.


    Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
    Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології / О. Г. Шидакова-Каменюка, З. І. Кучерук, Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 56 с. - Бібліогр.: с. 55

Кл.слова (ненормовані):
наукознавство -- науковедение -- структура науки -- наукове дослідження -- научное исследование -- системний аналіз -- системный анализ -- програмне забезпечення -- программное обеспечение -- наукові твори -- научные произведения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


    Гревцева, Наталя Вячеславівна.
    Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.

Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.
   664.682(02.064)
   Ш 56


    Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
    Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 193 с. - Бібліогр.: с. 159-186 (267 назв)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
нутрієнтний склад -- нутриентный состав -- жирова сировина -- жировое сырье -- рідкі олії -- жидкие масла -- борошно пшеничне -- мука пшеничная
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

9.


   
    Контроль якості та безпеки продукції галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2022. - 37 с. : табл. - Бібліогр.: с. 36

Кл.слова (ненормовані):
Харчові технології -- Пищевые технологии -- Контроль якості -- Контроль качества -- Безпека продукції -- Безопасность продукции -- Технології хліба -- Технологии хлеба -- Харчоконцентрати -- Пищеконцентраты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна \авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.


   
    Технології східних солодощів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Бібліогр.: с. 47

Кл.слова (ненормовані):
Східні солодощі -- Восточные сладости -- Технології -- Технологии -- Харчові технології -- Пищевые технологии -- Технології хліба -- Технологии хлеба -- Харчоконцентрати -- Пищеконцентраты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ