Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
((<.>A=Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, О. Г.$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна$<.>)+(<.>A=Шидакова-Каменюка, Е. Г.$<.>)+(<.>A=Shydakova-Kameniuka, Olena$<.>)+(<.>A=Shydakova-Kameniuka, O.$<.>)+(<.>A=Shidakova-Kamenyuka, Elena$<.>)+(<.>A=Shidakova-Kamenyuka, E.$<.>)+)
Подробнее об авторах:
Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-15
>
1.
664.68(075.8)
Т 38
Технологія борошняних кондитерських
виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. -
ISBN
978-617-7256-94-5
Зміст:
Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва
Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості
Наукові основи тістоутворення
Технології виробів із дріжджового тіста
Технології випічних напівфабрикатів, їх використання
Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання
Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення
Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення
Національні борошняні кондитерські вироби
Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів
Контроль та управляння якістю кондитерських виробів
Санітарні вимоги до виробництва
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
булочні вироби
--
булочные изделия
--
борошно
--
мука
--
крохмаль
--
крахмал
--
цукор
--
сахар
--
дріжджі
--
дрожжи
--
молоко
--
яйця
--
яйца
--
насіння та горіхи
--
семена и орехи
--
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
тістоутворення
--
тестообразование
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шидакова
-
Каменюка
, О. Г.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Степанькова, Г. В.
Самохвалова, Ольга Володимирівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Артамонова, Майя Володимирівна
.
Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництві [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. В. Артамонова, О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 173 с. - Бібліогр.: с. 136
Кл.слова (ненормовані):
виробничі рецептури
--
производственные рецептуры
--
заміс тіста
--
замес теста
--
житнє борошно
--
ржаная мука
--
вихід хлібобулочних виробів
--
выход хлебобулочных изделий
--
пекарня
--
бродіння тіста
--
брожение теста
Анотація:
У навчальному посібнику наведено теоретичні положення, основні формули та конкретні приклади розрахунків рецептур для виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів з урахуванням особливостей кожного виду виробництва та принципів забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської, макаронної, кондитерської і харчоконцентратної галузей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
3.
Основи наукових досліджень
і технічної творчості [Електронний ресурс] : навч. посібник / Г. М. Лисюк [та ін.] ; за ред. Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 202 с. - Бібліогр.: с. 186-188
Зміст:
Основи науковедення
Класифікація та організація науково-дослідних робіт
Системний аналіз як загальний метод наукових досліджень
Математичне планування експерименту та обробка результатів дослідження
Інформаційне забезпечення наукових досліджень
Наукові твори
Кл.слова (ненормовані):
науково-дослідницька діяльність
--
научно-исследовательская деятельность
--
технічна творчість
--
техническое творчество
--
наукові дослідження
--
научные исследования
--
науково-технічна інформація
--
научно-техническая информация
--
науковедення
--
науковедение
--
наукові твори
--
научные произведения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Нєміріч, О. В.
Дьяков, Олександр Георгієвич
Лисюк, Галина Михайлівна \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
Артамонова, Майя Володимирівна
.
Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищої освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с.
Зміст:
Хлібопекарське виробництво
Макаронне виробництво
Виробництво кондитерських виробів
Виробництво харчових концентратів
Кл.слова (ненормовані):
борошно
--
мука
--
тісто
--
тесто
--
сировина
--
сырье
--
рецептури
--
рецептуры
--
хліб
--
хлеб
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Методологія та організація
наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2016. - 186 с. - Бібліогр.: с. 162-164
Кл.слова (ненормовані):
наукознавство
--
науковедение
--
структура науки
--
наукове дослідження
--
научное исследование
--
системний аналіз
--
системный анализ
--
програмне забезпечення
--
программное обеспечение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко,
Олена
Іванівна
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Знайти схожі
>
6.
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
.
Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів освіт. ступеня бакалавр спец. 181 Харчові технології / О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
, З. І. Кучерук, Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 56 с. - Бібліогр.: с. 55
Кл.слова (ненормовані):
наукознавство
--
науковедение
--
структура науки
--
наукове дослідження
--
научное исследование
--
системний аналіз
--
системный анализ
--
програмне забезпечення
--
программное обеспечение
--
наукові твори
--
научные произведения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
Гревцева, Наталя Вячеславівна
.
Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с.
Кл.слова (ненормовані):
каротинвмісна сировина
--
каротинсодержащее сырье
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
технологія
--
технология
--
харчові системи
--
пищевые системы
--
борошняні вироби
--
мучные изделия
--
кріогенна технологія
--
криогенная технология
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
8.
664.682(02.064)
Ш 56
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
.
Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Текст] : монографія / О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Дніпро : Ліра, 2023. - 193 с. - Бібліогр.: с. 159-186 (267 назв)
УДК
664.682(02.064)
Кл.слова (ненормовані):
нутрієнтний склад
--
нутриентный состав
--
жирова сировина
--
жировое сырье
--
рідкі олії
--
жидкие масла
--
борошно пшеничне
--
мука пшеничная
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна,
Олена
Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
9.
Контроль якості та
безпеки продукції галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2022. - 37 с. : табл. - Бібліогр.: с. 36
Кл.слова (ненормовані):
Харчові технології
--
Пищевые технологии
--
Контроль якості
--
Контроль качества
--
Безпека продукції
--
Безопасность продукции
--
Технології хліба
--
Технологии хлеба
--
Харчоконцентрати
--
Пищеконцентраты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
\авт.-уклад.\
Болховітіна,
Олена
Іванівна \авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
10.
Технології східних солодощів
[Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г.
Шидакова
-
Каменюка
. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : табл. - Бібліогр.: с. 47
Кл.слова (ненормовані):
Східні солодощі
--
Восточные сладости
--
Технології
--
Технологии
--
Харчові технології
--
Пищевые технологии
--
Технології хліба
--
Технологии хлеба
--
Харчоконцентрати
--
Пищеконцентраты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Шидакова
-
Каменюка
,
Олена
Гайдарівна
\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ