Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Шаніна, Ольга Миколаївна$<.>)+(<.>A=Шаніна, О. М.$<.>)+(<.>A=Шанина, Ольга Николаевна$<.>)+(<.>A=Шанина, О. Н.$<.>)+(<.>A=Shanina, Olga$<.>)+(<.>A=Shanina, O.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Шаніна Ольга Миколаївна 
Загальна кількість знайдених документів : 52
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-52 
1.
   547(073)
   Х 22


   
    Харчова хімія [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 16.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [и др.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
аліментарні сполуки -- алиментарные соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вода -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы -- ліпиди -- липидами -- вітаміни -- витамины -- неаліментарні сполуки -- неалиментарни соединения
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Холодова, О. А. \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \авт.-уклад.\
Віннов, О. С. \авт.-уклад.\
Волков, М. В. \авт.-уклад.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
ОИФ11


Знайти схожі

2.
   664(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 1. Determination of Water Quality / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 12 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
water -- вода -- water quality -- качество воды -- якість води
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664.38(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 2. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Animal Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
animal proteins -- білки тварин -- белки животных -- congunctive tissues -- тканини -- ткани -- egg protein -- білок яйця -- белок яйца
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   664.38(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 3. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Plant Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 9 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
plant proteins -- рослинні білки -- растительные белки -- wheat flour -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- gluten -- клейковина
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   664.38.022.393(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 4. Research of Technological Factors Influence on Denaturation of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- milk -- молоко -- buffer capacity -- буферна ємність -- denaturation -- денатурація -- hydratation capacity -- гідратаційна здатність
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   664.38-044.963(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 5. Research of Technological Factors Influence on Destruction of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 4 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
gluten -- клейковина -- gelatin -- желатин -- destruction -- знищення -- уничтожение -- food proteins -- харчові білки -- пищевые белки -- gluten proteolysis -- протеоліз глютену -- протеолиз глютена -- gelatinization -- желатинізація -- желатинизация
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   664.38-029:62]-047.37(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 6. Research of Functional and Technological Properties of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : [s. n.], 2017. - 7 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
egg protein -- білок яйця -- белок яйца -- gelatin -- желатин -- foam forming -- формування піни -- формирование пены -- stability of foam -- стійкість піни -- стойкость пены -- gel-forming temperature -- гелеутворююча температура -- гелеобразующая температура -- melting point -- температура плавлення -- температура плавления -- gel -- гель -- emulsifying ability -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- stability of amulsion -- стабільність амульсії -- стабильность амульсии
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   664.38(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 7. Research of Enzyme Specifity of Food Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
saccharase -- сахароза -- dehydrogenaze -- дегідрогенази -- дегидрогеназы -- perixidaze -- a-amilase -- а-амілази -- а-амилазы
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   664.7(02.064)
   Ш 20


    Шаніна, Ольга Миколаївна.
    Технологія крупів підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / О. М. Шаніна, К. В. Дугіна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, 2017. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 114-129 (217 назв). - ISBN 978-617-7384-68-6
УДК
Дод.точки доступу:
Дугіна, Катерина Валентинівна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

10.
   663(075.8)
   Ш 20


    Шаніна, Ольга Миколаївна.
    Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 105 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
бродильне виробництво -- бродильное производство -- прикладна мікробіологія -- прикладная микробиология -- дріжджі -- дрожжи -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина
Дод.точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ