Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Постнова, Ольга Миколаївна$<.>)+(<.>A=Постнова, О. М.$<.>)+(<.>A=Постнова, Ольга Николаевна$<.>)+(<.>A=Постнова, О. Н.$<.>)+(<.>A=Postnova, Olga$<.>)+(<.>A=Postnova, O.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Постнова Ольга Миколаївна 
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-29 
1.
   006.83(075.8)
   П 63


    Постнова, Ольга Миколаївна.
    Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
   637.3(072)
   В 41


   
    Вивчення технології сиркових виробів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молочний продукт -- молочный продукт -- сир -- сыр -- сирковий продукт -- сырковый продукт -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   637.146(072)
   В 41


   
    Вивчення технології кисломолочних напоїв [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 17 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- молоко -- закваска -- обробка молока -- обработка молока
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   637.141.8(072)
   В 41


   
    Вивчення технології питного молока з наповнювачами [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 17 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питне молоко -- питьевое молоко -- молоко з наповнювачем -- молоко с наполнителем -- молочний напой -- молочный напиток
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   637.13(072)
   Д 70


   
    Дослідження впливу технологічних чинників на ефективність механічної та теплової обробки молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 19 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- обробка молока -- оброботка молока -- сепарування молока -- сепарация молока -- гомогезація молока -- гомогезация молока -- нормалізація молока -- нормализация молока
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   637.12.07(072)
   В 42


   
    Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 18 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   637.12.05(072)
   О-93


   
    Оцінка показників якості молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко сире -- молоко сырое -- якість молока -- качество молока -- закупівля молока -- закупка молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   663.674(072)
   В 41


   
    Вивчення технології морозива та розрахунок рецептур для його виробництва [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 23 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молочний продукт -- молочный продукт -- морозиво -- мороженное -- технологія морозива -- технология мороженного -- рецептура морозива -- рецептура мороженноого
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   637.354.64(072)
   В 41


   
    Вивчення технології плавлених сирів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молочний продукт -- молочный продукт -- плавлений сир -- плавленый сыр
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
637.1(075.8)
П 63


    Постнова, Ольга Миколаївна.
    Технологія молока і молочних продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / О. М. Постнова, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 140 с. : рис., табл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- дослідження молока -- исследование молока -- якість молока -- качество молока -- обробка молока -- обработка молока -- технологічні процеси -- технологические процессы -- питне молоко -- питьевое молоко -- сир -- сыр -- мороженое -- морозиво
Дод.точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ