Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Нагорний, Олександр Юрійович$<.>)+(<.>A=Нагорний, О. Ю.$<.>)+(<.>A=Нагорный, Александр Юрьевич$<.>)+(<.>A=Нагорный, А. Ю.$<.>)+(<.>A=Nagorniy, Oleksandr$<.>)+(<.>A=Nagorniy, O.$<.>)+(<.>A=Nagornyi, Oleksandr$<.>)+(<.>A=Nagornyi, O.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Нагорний Олександр Юрійович 
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.


   
    Методологія наукових досліджень [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. і аспірантів спец. 181 Харчові технології / В. І. Ладика [та ін.] ; за ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 222 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Методологічні основи наукового знання
Характеристика методів дослідження
Стандартизовані методи оцінки харчової продукції
Характеристика реологічних методів дослідження
Інструментальні методи дослідження структурно-механічних властивостей
Використання табличного редактора excel для автоматизації розрахунків реологічних досліджень
Методи оцінки окремих видів харчової продукції
Методи оцінки кулінарної продукції
Визначення і розрахунок калорійності виробів та готових страв

Кл.слова (ненормовані):
методи дослідження -- методы исследования -- реологія -- реология -- харчова продукція -- пищевая продукция -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- розрахунок калорійності -- расчет калорийности -- готові страви -- готовые блюда
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, Андрій Борисович
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Кропивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, В. І. \за ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

2.


   
    Сучасні досягнення харчової науки [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. та аспірантів спец. 181 Харчові технології : у 2 ч. Ч. 2 / В. І. Ладика [та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2022. - 352 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Технології харчової продукції, отриманої за реалізації принципу іонотропного гелеутворення
Технології харчових продуктів з використанням високого тиску
Теоретичні та практичні аспекти забезпечення технологічної стабільності харчових систем на основі крохмалю
Дослідження за напрямом «жири: отримання, переробка, використання»
Технологія гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Обґрунтування вибору компонентів модельної системи технології паст закусочних
Сучасні аспекти пектину та харчових продуктів з його використанням
Технології їстівної плівки для кондитерських та хлібобулочних виробів

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- іонотропне гелеутворення -- ионотропное гелеобразование -- крохмаль -- крахмал -- жири -- жиры -- соуси -- соусы -- овочева сировина -- овощное сырье -- пасти закусочні -- пасты закусочные -- пектин -- їстівна плівка -- съедобная пленка -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \за заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
    Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

4.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
    Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів [Електронний ресурс] : монографія / Є. О. Коротаєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 164 с. - Бібліогр.: с. 147-163 (158 назв)

Кл.слова (ненормовані):
олія соняшникова капсульована -- масло подсолнечное капсулированное -- салати -- салаты -- жири -- жиры -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Некслеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

6.


   
    Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 170 с.

Кл.слова (ненормовані):
технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


    Котляр, Олег Володимирович.
    Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, ден. та заоч. форми навчання / О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с. - Бібліогр.: с. 24

Кл.слова (ненормовані):
інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Нагорний, Олександр Юрійович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


   
    Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь. - Харків : [б. в.], 2022. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15

Кл.слова (ненормовані):
інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович \уклад.\
Нагорний, Олександр Юрійович \уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


    Нагорний, Олександр Юрійович.
    Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ