Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>A=Лісовська, Тетяна Олегівна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Лісовська
,
Тетяна
Олегівна
.
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О.
Лісовська
, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], 2020. - 126 с. - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв)
Кл.слова (ненормовані):
переробка зернової сировини
--
переработка зернового сырья
--
виробництво бісквітних напівфабрикатів
--
производство бисквитных полуфабрикатов
--
борошно кукурудзяне екструдоване
--
мука кукурузная экструдированная
--
технологія борошняних кондитерських виробів
--
технология мучных кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ