Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: ((<.>A=Калєнік, Ксенія Володимирівна$<.>)+(<.>A=Калєнік, К. В.$<.>)+(<.>A=Kalienik, Kseniia$<.>)+(<.>A=Kalienik, K.$<.>)+(<.>A=Каленик, Ксения Владимировна$<.>)+(<.>A=Каленик, К. В.$<.>)+)
Подробнее об авторах: 
Калєнік Ксенія Володимирівна 
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Калєнік, Ксенія Володимирівна.
    Основи курортології та рекреації [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти «бакалавр» / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 87 с. - Бібліогр.: с. 88
    Зміст:
Історичний, нормативно-правовий аспекти, передумови розвитку та типізація курортів
Організація санаторно–курортного лікування

Кл.слова (ненормовані):
курортологія -- курортология -- індустрія туризму -- индустрия туризма -- географії курортів -- географии курортов -- рекреація -- рекреация -- санаторно-курортне лікування -- санаторно-курортное лечение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Калєнік, Ксенія Володимирівна.
    Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- гостинність -- гостеприимство -- сфера послуг -- сфера услуг -- індустрія туризму -- индустрия туризма -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Основи гостинності [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], 2022. - 81 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
гостинність -- гостеприимство -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- підприємства гостинності -- предприятия гостеприимства -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- обслуговуючий персонал -- обслуживающий персонал -- професійна етика та етикет -- профессиональная этика и этикет
Анотація: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Основи гостинності» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна \авт.-уклад.\
Калєнік, Ксенія Володимирівна \авт.-уклад.\
Балацька, Наталя Юріївна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ