Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Жемела, Г. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664(075)
Ж 53


    Жемела, Г. П.
    Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Г. П. Жемела, В. І. Шемавньов, О. М. Олексюк. - Полтава : TERRA, 2003. - 420 с. - Бібліогр.: с. 416. - ISBN 5-8404-0091-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зберігання -- хранения -- консервування -- консервирования -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- зерно (насіння) -- зерно (семена) -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- картопля -- картофель -- овочі і плоди -- овощи и плоды -- первинна переробка -- первичная переработка -- цукровий буряк -- сахарная свекла -- зберігання кормів -- хранения кормов
Дод.точки доступу:
Шемавньов, В. І.
Олексюк, О. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1818
Б.п. №622


Знайти схожі

2.
   664(073)
   Т 38


   
    Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : прогр. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030601 Менеджмент у вищ. навч. закл. II-IV равнів акредит. / Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" ; уклад.: Г. П. Жемела, В. І. Овчарук, В. М. Чередниченко. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 13 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Жемела, Г. П. \уклад.\
Овчарук, В. І. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

3.
006(073)
С 77


   
    Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность
Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л. В. \авт.-уклад.\
Слободянюк, Н. М. \авт.-уклад.\
Віннов, О. С. \авт.-уклад.\
Осокіна, Н. М. \авт.-уклад.\
Герасимчук, О. П. \авт.-уклад.\
Новак, Л. Л. \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Жемела, Г. П. \авт.-уклад.\
Бараболя, О. В. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ